Боян Расате е задържан, отведен е в 1-во РПУ

Обвинен е за участие в нападението над ЛГБТИ офис
2 ное 2021 22:10, Анисия Иванова
164
Боян Расате е задържан, отведен е в 1-во РПУ
Снимка: БГНЕС, архив

Издирваният за хулиганство Боян Расате е бил задържан и отведен в 1-во РПУ-София. Това потвърдиха преди минути от СДВР за Bulgaria ON AIR.

От Софийската градска прокуратура по-рано през деня обявиха, че Расате се издирва, след като не бил намерен нито на постоянния, нито на настоящия си адрес, за да му бъде връчена призовка.

Кандидатът за президент е обвинен за участие в нападението над ЛГБТИ офис миналата събота. Впоследствие имунитетът му бе свален от ЦИК по искане на главния прокурор Иван Гешев.

Ще му бъде търсена наказателна отговорност за ''непристойни действия и грубо нарушение на обществения ред и проява на неуважение към обществото с изключителна дързост".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
0
 
! Отговори
Баба Ванга преди 2 години
Браво Бояне.Ти си патриот,истински българин.Един ден ще бъдеш начело на държавата,и тогава ще видиме кой ,кой е.
105
1
 
1
 
! Отговори
Орлов преди 2 години
Браво! Очакваме и Костадин Костадинов да го последва.
104
0
 
4
 
! Отговори
Кого оплакваме? преди 2 години
Нещо много се притесняват медиите да кажат и напишат какво всъщност е ЛГБТИ. А това е всъщност "Организация на лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални". Финансират ги за да пропагандират всичко това и най-лошото е, че го правят и сред деца.
103
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Мязя на ,,активно мероприятие ,, Пък и демократите имат опит в тия работи ,да ти спретнат нещо гадничко .Как беше по Гешев,, заговор срещу републиката ,,? Термин от времето на гилотините и борбата за ,,демокрация,, .Ще му спретнат нещо ,за кото не си и помислял.
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 103 Ти от тях ли си , сладур ?
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 105 По кротко ,многополов ! По кротко !
100
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛГБТИ организациите са много протектирани и толерирани, имат широко лоби и влияние по цял свят, средства...как си е мислил, че подобна постъпка може да му се размине?? Много наивно. Можеш да извършиш десетки погроми и никой да не ти потърси особена сметка, но срещу ЛГБТИ....няма да останеш незабелязан! Притискат бълг. власти от запад и нашите не могат да откажат.
99
2
 
5
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
Колкото до Расате и такива като него, те не се научиха, че организация и идеология се спира и унищожава само чрез друга организация и друга идеология, ... и малко терор за десерт. Но определено не се почва с терора. На този етап противопоставянето е със законни средства има членове в НК който могат да сложат на топло всеки извратеняк заговорил дете. И другото оръжие е присмеха и подигравките, не пропускайте да ги осмивате и подигравате, публично и брутално. За това не могат да ви направят нищо.
98
2
 
12
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
Тези от ЛГБТИ са зарибили някакво дете, момиче на 13 г. чийто родители са симпатизанти и роднини с Расате. Детето е било в офиса, хората са отишли да си го приберат и след това обратните са си потрошили сами офиса. Най-вероятно родителите са поошамарили гнусните лесбийки и толкова. Грешка са направили, че са отишли, трябвало е да обявят детето за отвлечено и после когато се поуталожат нещата да им драснат клечката. А, после с бухалките по тъмна доба да потрошат кокаляците на извратеняците.
97
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Шапки долуГолям герой- няма що- отишъл и ударил шамар на някакво момиченце и после по телевизията се показва да се бие в гърдите. ***. На съд и в затвора!
96
3
 
10
 
! Отговори
Ехее преди 2 години
До дедо Ташунко. Абе то и шефа на НАП е доказано, че е ощетил фиска с 1,5 млн и май си е пресръпник, министър беше доказано лъжец, ама си беше, Радев е доказано, че е знаел за лъжата, ама за него било без значение, ама си е президент. Та това е сегашната власт, а ти ни говориш за някакви кандидати.
95
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като полежи в затвора може да преосмисли постъпката си и даже да мине на страната на ЛГБТИ.
94
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Давате ли си сметка ако се разпадне ЕС какво ще стане със всички ***..." - Ще си извадят обратно книжките на БКП, ше си върнат червената боя и ше почнат да викат да живей Г. Димитров, като всяко микриращо комунне
93
10
 
28
 
! Отговори
Шапки долу преди 2 години
И още как, това очаква всеки, който дръзва срещу *** идеологията и безчинствата на тезо НПО-та. Расате е един от малцината, който дръзва. Свалям му шапка, но признавам, че нямам неговото себеотрицание. А такива сме повечето, затова сме на този хал.
92
12
 
21
 
! Отговори
данчо преди 2 години
Пълна подкрепа за Боян Расате.Народа иска арести за Боко Тиквата,свинята Пеевски и Доган.Да не забравим и чадъра им Гешев.И той е за при бай Ставри.
91
10
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Един от кандидат президентите е доказан хулиган. Не е лошо да ги поразчистят малко. Аз съм "за". Стадото се обърква след кой овчар да потегли.
90
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'газели, застрашяващи лъвовете, коио са "нормалните"? Що за глупост?' ---- под 'нормални' разбирай едно по-силни и второ различни от газелите. По-силните пируват с по-слабите, а различията/сметките между видовете се 'очистват'. Ти вместо да искаш мир с хетеро хората, което е невъзможно, трябва да искаш война и унищожението им. Обаче особеността на хомо хората е че са слаби духом и телом.
89
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно защо бе заведено това дело като за издирване на Али Баба с 40-те неизвестни разбойника,че преобърнали наобратно цялото обзавеждане и оборудване на отбелязаното с Х заведение сякаш са търсели скрито крипто съкровище.
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 132 - Ние сме пооо. Старозеветски, ткаа да се изразя. Кръвта на враговете си я пуем.. .
87
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе забравите притеста! Расате е човекът, койти ще управи държавата! !! ! !