Борисов: Кого лъжем с този зелен сертификат? Побългаряваме всичко!

Чака ни тежка зима, заяви лидерът на ГЕРБ
3 ное 2021 12:11, Нели Христова
657
Борисов: Кого лъжем с този зелен сертификат? Побългаряваме всичко!
Снимка: БГНЕС

Турция каква реклама прави по нашата телевизия? Страхотна! Гърция каква реклама прави - стархотна. Ние едно "Вера Су" 36 дни не можем да го мръднем, добре че беше на плитко, иначе можеше да привлечем водолази за туристи. Зимата дойде, вече по планините има сняг. Кой Ханс или Смит ще дойде в червената зона? Миналата година при лошия Борисов всички зимни курорти работеха на макс.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с експерти в сектор "Туризъм"  в централата на партията. На нея присъстваха и представители на туристическия бранш, ресторантьорския и хотелиерския бизнес.

На срещата климатологът проф. Георги Рачев, който е експерт и в сектор "Туризъм", обясни, че в страната ни трябват туристи от чужбина. "Хората, които се опитват да ни управляват, нищо не правят и само отлагат", отсече той.

"Сега сме в тъмночервената зона само защото не се ваксинираха. Не им била достатъчна кампанията за ваксиниране. То само за ваксина се говори, какво повече трябваше да направим. А и когато ние взимахме тези решения, нямаше ваксини, нямаше лекарства, светът не знаеше какво става", каза още Борисов и припомни, че за да стимулира ваксинацията е въвел зелените коридори.

"Имаше по 30 - 40 хил. ваксиниране на ден. Август месец щяхме да сме блеснали. Навсякъде в Европа са пълни стадионите, икономика, туризъм, всичко работи. А ние заради глупостта си да дадем половин милиард за избори, сега ще провалим и зимния туризъм. При тъмно червена зона нямае да имаме зимен сезон", възмути се лидерът на ГЕРБ.

"Без локдаун тогава не можеше да се мине. Но затвори и Франция, затвори и Германия, Италия първа затвори. Тогава въведохме мерките 60/40. Те писнаха, че бавно става и преобърнахме НАП от приходна, в разплащателна агенция. Може да не е било идеално, но това беше най-голямата криза в света, никой не знаеше какво става. А сега Кацаров казва: "Национално бедствие." Ама това бедствие Европа го преудоля, просто трябваше да правим това, което Европа прави. И на Макрон му стачкуваха, и на Меркел и стачкуваха, обаче това са ръководители. А ние пропиляхме времето", заяви още Борисов.

"Вера Су" ни отне 36 дена, сигурно Европа се пита дали не е по-замърсено морето. Сега и кампания, която да показва, че не е ни трябва. Зимен туризъм ще прави със зелени сертификати. Кого лъжем с тези зелени сертификати? Можеш ли да пътуваш до Англия с този фалшив сертификат за една доза? Не можеш - защото побългаряваме всичко! Мерки няма, а те теглят по половин милиард вяска седмица, които никъде ги няма. Къде са?", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Парите за "Хемус" бяха там и те ги взеха. Бяхме ги заделили в отделна сметка. Спряха строежите на пътища и не можеш да стигнеш до красотите на България. Ще убият зимния туризъм. Нали говоря с хотелиерите. Чака ни тежка зима", коменира бившият премиер.

3 млн. лв. повече за ток за уличното осветление плащала сега столична община, обясни пред Борисов кметът на София Йорданка Фандъков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


657
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
528
1
 
6
 
! Отговори
Трагичен Тиквун преди 2 години
На Тиквун не могат да му съберат и 10 човека за среща. 2-3 полуидиота и той :)
527
3
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Мндаааа споко другаре пак ще лапате пожарникарския ! Да ви е сладко !
526
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов, защо да не дойдат чужди туристи? Но не само те, а и ние можем да излезем поне на открито. Че и на Витоша можем да идем, дори и през зимата. Надявам се този път добрата фея Фандъкова да не ни забрани - тя нали е от партията ти. А ако там в планината яко измрем, както каза генералът от щаба ти, твоят бивш министър на здравето вече е намерил 200 чувала, да ни опакова. За да видим ние като тръгнат хладилните ти камиони.
525
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Рашков щял да се извини на Борисов,че направил лапсус и вместо собственик на Банкя казал собственик на банка.
524
9
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Знаете ли колко трилиона е външния дълг на САЩ и че на всеки гражданин се падат по около 100000 долара дъг, а вие плачете като вдовица за к-р за някакви си 30--40 милиарда дълг на държавата , още повече че съотнесен към БВП е най-нисък в европейския съюз. Разбирам,че сте насъскани предизборно да уязвите Борисов ,но поне малко се образовайте,преди безмозъчно да лапате въдицата.
523
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Престани да сипеш обиди и неистини по адрес на президента, Пожарникар! Разбрахме, че го ненавиждаш. Предполагам, че и ген.Радев отдавна ти отговаря със същото. Ставаш хем досаден, хем неприятен. Покрай теб и ГЕРБ+ДПС изпаднаха в изолация. Проф.А. Герджи-ков се чуди как да демонстрира, че той не е кандидат само на посочения дует..
522
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Борисов ще съди Рашков за твърдението,че е собственик на банка .Предизборната тежка артилерия почна да гърми с пропагандни фишеци и всички въдиците за шарани са заложени.
521
10
 
7
 
! Отговори
Борисов преди 2 години
Абсолютно е прав.
520
3
 
11
 
! Отговори
Баби преди 2 години
Така е. Правилно, всичко се побългарява. Политиците не смеят да застанат с мъжка позиция....страх ги е....от кого бееее ????!!!!Макрон що не го беше страх , ааа ????Меркел също....Не ги е срам наште. Заради жаждата си за власт и пари пренебрегват факта, че хората умират и не правят нищоооооо ......Затворете за две седмици всичкооо Не ви ли е жал за лекарите бе, алчни за власт и пари нещастници!!!!
519
4
 
11
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Тези, които гласуват за партията, на която е лидер, наистина ги чака много тежка зиме. Те ще трябва да изплащат заемите на третото му правителство. А те са за над 30 милиарда лева. Аз никога не съм гласувал за ГЕРб и никога не ще го направя. Честито на политическите лидери като него. Вече в два парламента не могат да изберат правителство и плашат хората с разни ваксинации и сертификати !
518
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагам, че тази нощ ще го арестуват Борисов. Вече има показания за раздаването на милиарди на герберастите, 29 години за борисов
517
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв туризъм на това ниско ниво. Немците много пътуват,естествено посещават и България и не повтарят. Разказват истории за измами, мръсотия, храната не е на ниво, *** е навсякъде. Не реклавирайте, контролирайте. Ол инклузив 4 звезди, бездомни кучета, каращ се персонал, тоалетна в която дори тоалетна хартия няма, мръсни стаи с петна, лепне, мирише, като се оплаках управителката ме направи на нищо, как пердета с петна и провиснали, ги перяли веднъж годишно. Хотелът е пълен, какво искам аз.
516
6
 
26
 
! Отговори
1 преди 2 години
др. борисов,този размахан пръст,си го заври там някъде в дълбокото,не да го показваш на нас,и изобщо кой беше ти,че ни заплашваш.
515
5
 
24
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Още днес Боко Тиквата трябва да бъде арестуван.Само заради откраднатите милиони от магистрала Хемус трябва да бъде затворен до живот.Да отговаря и за банката чрез която е изнесъл парите.Да.. и крадливата мутра.
514
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лидер на ГЕРп не е ли Деса "тежката артилерия"?
513
4
 
20
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
До Калпазан..Бате ти Бойко е ''велик'' ,...крадец !Сутринта министърът на МВР каза къде са 8-те милиарда , ИЗНЕСЕНИ ОТ БОРИСОВ В НЕГОВА БАНКА В ЧУБИНА !Айде сега защитавайте крадеца си !
512
5
 
18
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Гледахте ли министър Рашков сега :БМБ --пари, банки , чужбина ,.. вожда на герб , айдук от класа , направо си е за бесилото , а не за затвора !
511
1
 
19
 
! Отговори
защо преди 2 години
.....не млъкнеш бе?? И не разкараш уплашената си физиономия .Защо избяга от дебата с Василев за 8те милиарда??? Защото си много велик за да спориш с такава дребна риба??
510
18
 
2
 
! Отговори
Калпазан преди 2 години
Бате Бойко е ВЕЛИК!!!
509
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Бил Гейтс насочва голями инвестиции в Турция.Валю Златев пък ще харчи пари в Танзания.Що така,бе.Нали у нас всичко е ок?!