Любен Дилов: ПП са башибозук, искат да свалят Борисов

Според него преговорите вървят много добре
30 апр 2023 19:10, Нели Христова
76
Любен Дилов: ПП са башибозук, искат да свалят Борисов
Снимка: БГНЕС

Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ вървят много добре. От всяка ситуация има три възможни изхода - два очевидни и един интелигентен. Ситуацията, в която се намираме, има повече от два очевидни изхода - предсрочни избори, кабинет на малцинство, с трети мандат..., но интелигентният сочи ГЕРБ-СДС и ПП да направят общо управление, защото тези две формации носят отговорност за кашата, в която се намираме вече 2 години.

Това каза пред NOVA депутатът от ГЕРБ - СДС Любен Дилов - син.

"Няма драстични различия по програмите - законодателната и управленската. Почти всичко е еднакво, може би изречено с различни думи. В момента се обсъжда управленска програма между ГЕРБ и ПП, дори получихме преди малко поредната чернова на техните виждания в една таблица", заяви още той.

Според него има усилена размяна на мнения между ГЕРБ и ПП.

"В Министерство на културата няма разминавания. Дори що се отнася до лицата няма такова. Коалиция на ГЕРБ с ПП ще ги прати в криза на идентичността. Трябва да се направи кабинет без ярки политически фигури и с авторитетни хора, които могат да се справят в тази ситуация. Вероятно на нови предсрочни избори ГЕРБ отново ще е първа политическа сила, но какво ще промени това? Кабинет на малцинството е обречен да бъде конфронтационен. Тогава е лесно и сладко да бъдеш опозиция", отбеляза Дилов.

"Продължаваме промяната" са башибозук. Те искат да свалят Борисов. Прекалено левичарска партия са.  Много е странно, че Асен Василев иска Бойко Борисов да го хване за ръка и да го направи премиер, а в същото време не искат да подкрепят кабинет, в който и те участват", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 1 година
НИКОЙ НИЩО НЕ ИСКА,ПРОСТО ВИ ГЛЕДАТ СЕИРА И ВИ ЧАКАТ ДА СЕ ВИДИТЕ КАКВИ ЦИРКАДЖИИ И ПРОШЛЯЦИ СТЕ СТАНАЛИ,КЪДЕТО САМИ НЕ СЕ ХАРЕСВАТЕ !!!
60
1
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Любен Дилов-син е червен.
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой го казва?
58
3
 
3
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Откъде да го свалят бе пелтечещ ***? гворът си няма да оправиш, ама вземи махни тези клоунски дрехи. Всъщност стой с тях, да си личи отдалеч какъв си.
57
3
 
6
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Ами, щом се харесват Дилов и Борисов нека да се вземат. Дори и ако трябва, специален закон да се приеме от поредното НС, за узаконяване на брак между тях. Нали това им е работата на депутатите. Да приемат закони. Законите са важни. Какво значаттук някакви си имена като тези на Дилов и Борисов. Борисовци много, но Диловците са малко.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам да са му подарили заводи или хотели!
55
10
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Колкото и да си чешете езиците , фактите говорят: Борисов пое управлението на България в разгара на най-голямата икономическа криза от десетилетия насам, а някой тук да я е усетил ? България макар и бавно вървеше напред , а при само 6 месечно управление на ПП всичко се срути и сега се чудим от къде да започнем реденето на пъзела. Че са некадърни управленци от ПП и на децата е ясно. На това се казва-учили,недоучили. Няма нормален икономист със заеми да вдига пенсии и заплати.
54
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти па си комсомолски секретар, пребоядисал се на седесар. А как познаваме че комсомолец лъже - ами в момента, в който си отвори устата.
53
10
 
5
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До Анонимен 55 Много си е добре Дилов. Умен симпатяга с чувство за хумор. Ти огледай себе си.
52
12
 
5
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
ГЕРБ , БСП, ДПС и ИТН и ето ти правителство. С ПП само ядове. Видяхме че не стават. Правителство на всяка цена. Избори през лятото са гарантиран провал.Осъзнайте се.Затънахме като Путин на украинско поле.
51
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дилов - образцов отвратяга. Типичния долен тип, натегач в ОПГ ГРОБ.
50
6
 
11
 
! Отговори
Паисий преди 1 година
Другарят Дилов, в качеството си на СЕКРЕТАР на Димитровския КОМУНИСТИЧЕСКИ Младежки Съюз в Софийския Университет, дава квалификации на хората. Така квалифицира студентите като Б*ОКЛУЦИ, защото вдигнаха стачка срещу Петър Младенов през 1990 г. Какъв сте Вие, другарю Дилов?
49
4
 
6
 
! Отговори
Рррр преди 1 година
Предлагам , на следващи избори ТАЗИ Година, да НЕ Гласуваме. А тоягата по кратуните на всички животни в политическото пространство ....
48
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Башибозук сте вие... турчетата от ГЕРБ, затова взимате регионите на ДПС.
47
1
 
8
 
! Отговори
Урсулка Кон Дилав преди 1 година
Фърфалети младши не успя отново да изкаже признателност към баце.. разбираме, че го измъкнал от финансоф ужас, но нали се пише интеЛЕГЕНция.. Бива някък си да намали Уборотите.. червени, сини, пимбени.. Как се казват тези потомци които псуват майките си?
46
12
 
7
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
"ПП- СА ЧЕРВЕН БАШИБОЗУК"----АДСКИ ТОЧНО КАЗАНО...!
45
7
 
4
 
! Отговори
В. преди 1 година
Не съм видял лошо от него. Успява да се класира за депутат. Има къде по-некадърни!
44
3
 
13
 
! Отговори
bRASSIST преди 1 година
Тоя фъфлещ клоун, къде толкова милее за родината.,,. Не заряза ли баща си в хоспис?! Щом зарязва родител, смятайте колко го е еня за държавата.
43
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам за ПП ама ГЕРБ-ДПС-БСП- *** са башибозуци на Путин и Митрофанова..
42
1
 
1
 
! Отговори
Върл Левскар преди 1 година
А бе късно е , ама добро утро ! Важното е ума да се пробуди .А лека нощ !Стана ми весело на фона - политика .