МВР открива телефонна линия за нарушения на изборите

Сигнали могат да се подават и на izbori2021@mvr.bg
8 мар 2021 14:52, Анисия Иванова
5
МВР открива телефонна линия за нарушения на изборите
Снимка: МВР

МВР открива телефонна линия, на която да се подават сигнали за нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на министерството в изборния процес.

До 5 април ще работи денонощната телефонна линия 02/90 112 98, съобщиха от МВР.

На нея, както и на e-mail: izbori2021@mvr.bg, гражданите ще могат да съобщават за забелязани от тях нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на МВР в изборния процес. Създадена е организация за непрекъснат режим на обслужване на линиите.

Откриването им е част от предприетите във вътрешното ведомство мерки за обезпечаването на сигурността и обществения ред при провеждането на парламентарните избори, информират от вътрешното министерство.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Изборите са абсолютно предопределени. Справка - САЩ. Съветвам никой да не участва като цирков пудел в този фapc, отивайки да гласува.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Политическата агитация почва да дразни повече от вируса,особено тези с номерцата на профилните снимки са изключително жалки и безличностни.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пълно безумие с такова МВР, ако някой будала се обади после като нищо ще го приберат за фалшив сигнал.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е министъра на вътрешните работи като е ГЕРБ-аджия - надявай се да направи нещо по сигнал, че партията му купува гласове.

Спонсорирани публикации