Мадона: Само аз мога да разкажа историята си!

Поп звездата възропта срещу биографичен филм за нея
Обновена: 26 апр 2017 17:33 | 26 апр 2017 17:33, Петя Славова
7
Мадона: Само аз мога да разкажа историята си!
Снимка: Reuters

Мадона възропта срещу биографичния филм за нея, който ще покаже живота й преди да стане известна, предаде Асошиейтед прес.

Изданието "Холивуд рипортър" съобщи, че компанията "Юнивърсъл" е придобила правата за филма "Blond Ambition", посветен на певицата. Продуцент на филма ще бъде Брет Ратнър.

Сюжетът ще се съсредоточи върху трудностите, с които се сблъсква певицата, докато записва първия си албум в Ню Йорк, пише БТА.

Мадона изрази недоволството си чрез публикация в Инстаграм. Поп звездата каза, че само тя може да разказва историята си и "всеки друг, който опита да го направи, е шарлатанин и глупак".

Певицата нарече проекта "мигновено задоволство" и болест на нашето общество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казват, че била свръхинтелигентна. Тя създаде стандарта на поведение на жена тип "бойтой", а после се обяви за феминистка. Ако не беше жалко щеше да е смешно. Аз на това не му викам интелект, а нещо от типа на маниите или шизофренните отклонения. Ако има психиатри тука нека някой даде мнение.
3
3
 
5
 
! Отговори
Рус Трол преди 6 години
Какви са тия американски, които ни представят за звезди. Фен съм на "50 нюанса сиво" и Филмите за възрастни, заради това искам филм за живота на чалга певица.
2
1
 
6
 
! Отговори
ели преди 6 години
кфа е тая
1
3
 
13
 
! Отговори
леле преди 6 години
Истории за про-сти-тутки не ни интересуват !