Стивън Стантън от " Rogue One": Тайно ме прослушаха!

Актьорът споделя как е получил ролята в космическата сага
25 май 2017 13:23, Петя Славова
2

След 40 години години и много истории, сагата "Междузвездни войни" продължава да пленява умовете на милиони хора. 2017 г. се навършват 40 г. от излизането на "Междузвездни войни: Епизод IV - Нова надежда".

Даниел Георгиев от Bulgaria ON AIR ни срещна с актьора Стивън Стантън, който озвучава героя адмирал Раддъс в "Rogue One: История от Междузвездни войни". Той е един от ключовите персонажи в предпоследния филм от поредицата за космическата сага.

"Помня как гледах филма в киното още преди да получи заглавието "Нова надежда". Беше много различен филм за хората от онова време. Репортерите от местните медии се затрудняваха да го опишат, дори имаше объркване за това, което се разказва във филма всъщност", сподели Стивън Стантън.

Пред Даниел Георгиев актьорът, който от години работи по различни проекти от "Вселената на Междузвездни войни", както се изрази самият Стантън, разказа как е преминало самото прослушване за героя на адмирал Раддъс.

"Беше много тайно прослушване, хората от студиото не ми казаха името на филма, за който се явявам на кастинг, каза актьорът и продължи: - Беше ми дадено секретно име, заместител. От студиото ме помолиха да си изиграя репликите с глас, който е комбинация от гласа на Уинстън Чърчил и Джордж Скот от неговото изпълнение на ролята на генерал Патън във филма "Патън" (Patton, 1970 г.).

 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Нито е ключов персонаж, нито филмът е част от поредицата.