Близки приятели или "Перфектни непознати"?

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
17 окт 2020 12:30, Петя Славова
2
Близки приятели или "Перфектни непознати"?
Снимка: Bulgaria ON AIR

До колко познаваме най-близките си хора изследва Паоло Дженовезе във филма "Перфектни непознати". Историята започва с непринудена среща между приятели в дома на единия от тях.

Покрай невинните шеги и сладки закачки, присъстващите решават да изпитат смелостта си, включвайки се в опасна игра. Всеки от тях оставя телефоните си на масата и споделя съдържанието им с останалите.

Колко дълбоки са тайните, които всеки крие, необходимо ли е да влизаме толкова близо до пространството на другите, са само част от темите, които засяга Дженовезе във филма.

С чувство за хумор, режисьорът издава нова тайна от миналото на героите си, която се сервира на масата, успоредно с поредното появило се блюдо.

Кулинарното пиршество е наситено от емоции и провокира размишления за човешките слабости и прошката. Комичните ситуации се редуват с драматичните, като в живота, а камерната обстановка сближава все повече персонажите, независимо дали искат или не.

Прекрасна актьорска игра на  Джузепе Батистон, Валерио Мастандреа, Кася Смутняк и Ана Фолиета. Гледайте "Перфектни непознати" на 18 октомври от 00.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина чудесен!
1
1
 
3
 
! Отговори
Киноман преди 3 години
Много готин филм е тоя. Пропоръчвам!