Рецепта за най-страшните болести

"Терапия Герсон" - една животоспасяваща книга
28 мар 2012 11:46, Петя Славова
3
 Рецепта за най-страшните болести
Снимка: ИК „Изток-Запад”

Въпреки многобройните изследвания, дисертации, научни трудове и книги, които разглеждат и описват рака, в XXI в. смъртоносната болест продължава да бъде считана за нелечима. Революционна и доказана хранителна програма, разработена от д-р Макс Герсон, е на път обаче да обори това твърдение, като използва собствените лечебни механизми на организма, за да елиминира заболяването. В „Терапията Герсон” малката дъщеря на доктора – Шарлот Герсон, заедно с д-р Мортън Уокър, носител на хуманитарна награда от Американското общество за контрол на рака, описват подробно и нагледно програмата „Герсон” и нейните лечебни свойства.

Ракът взима над 1500 жертви всекидневно. Според статистиките химиотерапията предизвиква пълна ремисия при средно 12% от пациентите, при които заболяването е открито в ранен или междинен стадий; терапията на д-р Макс Герсон се радва на забележителните 42% от пациентите, повечето от които в краен стадий. Целта на хранителната програма „Герсон” е да се възстанови здравословното състояние на болния организъм с помощта на големи количества храни в лицето на сокове от сурови плодове, както и сурови и сготвени твърди органични растителни храни. Тя препоръчва употребата на безсолни храни с ниско съдържание на мазнини, чрез които клетките си набавят лесно усвоими хранителни вещества за подсилване на естествените имунни защитни механизми.

Терапията „Герсон“ стимулира метаболизма и елиминира токсините. Тя възстановява бавно и постепенно очистващите функции на черния дроб и бъбреците. Приетите обилни висококачествени хранителни продукти повишават окислителните възможности на пациента и целият организъм се подсилва с добре функционираща обмяна. Подобрява се също и клетъчната детоксикация. Възстановява се хомеостазата на потиснатата имунна система, нарушената физиология, смутеното съзнание, неправилно функциониращият мозък и останалите жизнени органи.
Лечебната програма „Герсон” предоставя един съвършен хранителен режим за превенция или лечение не само на рака, но и на голяма част от 1500-те известни дегенеративни заболявания, сред които са туберкулоза, диабет, мигрена, сърдечносъдови заболявания, артрит, кожни заболявания и множество други застрашаващи живота болести.
 


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази книга трябва да не се продава, а да се разпространява от здравното министерство, инак възникват съмнения за нейната чистота.
1
2
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Тази книга трябва да се продава не само в книжарниците, но и в аптеките.