Отново ръст на новите случаи на коронавирус, 250 за последното денонощие

8 души са починали, 699 се лекуват в болница
145
Отново ръст на новите случаи на коронавирус, 250 за последното денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ръст на болните от короновирус за последните 24 часа.

250 са новодиагностицираните с COVID-19  през последното денонощие. Направените PCR тестове за изминалите 24 часа са 5303.

Още по темата


8 души са починали, с тях общият брой на смъртните случаи скача до 355, показва Националната информационна система.

Към момента в България са потвърдени общо 10 871 случая на коронавирус.

4 750 от тях са активни. 5 766 са излекуваните лица, от които 181са регистрирани през изминалото денонощие.
699 са пациентите с доказана коронавирусна инфекция, настанени в лечебни заведения за болнична помощ. В интензивни структури се намират 40 от тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Среден брой нови случаи за послените седем дни - 231 на ден, а в предишните седем дни са средно 230. Голяяям скок.
133
2
 
0
 
! Отговори
Стойчо преди 3 години
До Светозар Абсолютно вярно
132
4
 
2
 
! Отговори
Jon преди 3 години
Няма ръст - под 5% са болните от направените тестове. Повече абсолютни бройки са заради повечето тестове. Ако направят 50 хиляди теста за един ден - колко ще са болните? Около 2500. В интензивното има 40 души, и оня неадекватен бюрократ Кунчев почна да говори за достигане на критична точка. Това ли са възможностите на България - 50 интензивни легла? За една година откакто има КОВИД и за милионите похарчени ЗАЩО няма повече места в интензивното?
131
1
 
5
 
! Отговори
СЗО преди 3 години
ТОЗИ СВЕТОЗАР Е ТОТАЛ ***. ПИШЕ ЕДНО И СЪЩО СЕДМИЦИ ПО РЕД. ЗА НЯКАКВИ ВЪОБРАЖАЕМИ ПАРИ, КОИТО СМЕ ЩЕЛИ ДА УСВОИМ. ХАЙДЕ НИЕ СМЕ В ЕС, МОЖЕ ДА УСВОИМ НЕЩО, АМА НАДАЛИ ИНДИЯ, БРАЗИЛИЯ, ЮЖНА АФРИКА, ПЕРУ, ЧИЛИ И ДР. ИМАТ ОТ КЪДЕ ДА УСВОЯВАТ. ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИЦИ И ЧЕРВЕНИ БАБИ. ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА ВЯРВАЩИТЕ НА ТЕЗИ БЕЗУМИЯ.
130
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За ръст може да се говори евентуално началото на другата седмица за изминалата на седмична база. Стига с това в понеделник спад , във вторник ръст. Малко адекватност и ръст на мисловната дейност в статиите няма да е лошо!
129
9
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и на дебилните протестиращи българи егоисти с егоистично мислене се заразят с короновирус и не могат да дишат и са на апаратна вентилация в болницата точно тогава ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.
128
1
 
6
 
! Отговори
хм преди 3 години
До СветозарА СЪРБИЯ КАКВИ ПАРИ ЩЕ ПОЛУЧИ???
127
14
 
6
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Гърция Австралия Кипър и още много страни от Европейския съюз ще наложат забрана за българите да пътуват към техните страни заради повишения брой заразени с короновирус в България за това са виновни дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните протестиращи българи егоисти с егоистично мислене заради тези дебилни българи в България страдаме ние нормалните Българи.
126
12
 
2
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Нормално е хубаво не можем да очакваме от дебилните президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните протестиращи българи егоисти с егоистично мислене всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи дебилни българи страдаме ние нормалните Българи.
125
4
 
4
 
! Отговори
аз ще опитам преди 3 години
До СветозарЗащо се случва това?1. Как така се изнамери толкова бързо "подходящия" тест?2.Защо се хвърлят повече усилия за откриване на заразените, а не начинът за лекуването им?3.При такива технологии, на които сме свидетели, как не се появи една, която да спре разпространението на вируса?4.Никой не е съпричастен с идеята населението на планетата да се запази и увеличи.
124
1
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 3 години
До АнонименВероятно трябва да посетите реанимация, за да се убедите... Но така е по - удобно и спокойно за вас, не вярвайте... но все пак се пазете!
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До завършен 3-ти класв 5 клас бе - тогава се учат процентите.
122
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СветозарТака няма да накарате хората да повярват. Знаем за парите, но нещо по-логично може ...
121
7
 
4
 
! Отговори
СПРЕТЕ ЛЪЖАТА КОРОНА преди 3 години
ИCПAНCКИТE CAТAНИCТИ ПOДГOТВЯТ ЗAКOН В КOЙТO ЩE ИМAТE CAНИТAРНИ КAРТИ ВКOИТO ЩE E OТБEЛЯЗAНO КOЙ E ПРEБOЛEДУВAЛ КOЙ ИМA AНТИТEЛA И C ТAЗИ КAРТA БOГOИЗБРAНИТE ЩE ИМAТ ДOCТЪП ДO КИНO ТEAТЪР CПOРТИ ЗAЛИ И Т.Н. 10O ПЪТИ CA ПOВТOРИЛИ ЧE ТOВA НE БИЛO ДИCКРИМИНAЦИЯ A ИCКAЛИ ПРOCТO ДA НИ ЗAЩИТЯТ.CЛEДВAЩA ФAЗA E ВAКCИНИРAНИТE ЩE CA БOГOИЗБРAНИ КAРМEН ДИAЗ E ВНOCИТEЛЯ НA ЗAКOНA КAЗВA ЧE ПЪРВO В ИCПAНИЯ И ПOCЛE В ЦEЛИЯ CВЯТ CЪБУЖДAЙТE E ИЗМИТAЙТE ВCИЧКИ CAТAНИCТИ КOИТ
120
13
 
7
 
! Отговори
завършен 3-ти клас преди 3 години
При 5303 направени теста и 250 заразени, процентно заразените са 4.71% от общия брой. Какво нарастване, какви пет лева ви гонят? Хахавелници, спрете да се тествате за щяло и нещяло.
119
21
 
6
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Никакъв вирус няма. Не разбрахте ли, че това е измама и манипулация. Просто трябва да се усвоят едни пари.Коронавирус - измамата на 21 век.
118
15
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Досега за Коронавируса отговорност носеха правителството, здравното министерство и Щаба на проф.Мутафчийски, от тук нататък отговорност ще носят Черепа и фигуранта му и протестърите на Морския тюлен с гумената лодка от плажа на Росенец, които обявиха гражданско неподчинение и пренебрегнаха всякакви разпоредби за обществена безопасност ... !!!
117
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накрая ще се окаже едно и също дали първоначално е имало повече случаи, после намаляване, или обратното.
116
6
 
10
 
! Отговори
Някой преди 3 години
През 2017-та без пандемия в света са починали 55 милиона.
115
13
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Не виждам скок и не виждам болни.Виждам балъци, които отиват да се тестват от шубе, там ги обявяеат за "заразени", след което баламурниците почват да си въобразяват загуба на вкуса и да си броят всяко прокашляне.