Проф. Балтов: Обидно, неблагодарно и манипулативно поведение на Радев

Не забравяйте, че здравеопазването е въпрос на национална сигурност, пише той
Обновена: 24 окт 2021 19:06 | 24 окт 2021 18:46, Нели Христова
228
Проф. Балтов: Обидно, неблагодарно и манипулативно поведение на Радев
Снимка: БГНЕС

Обидно, неблагодарно и манипулативно поведение на Румен Радев.

"Предишните управляващи насадиха трайно недоверие срещу ваксините", каза той.

Като член на закритите НОЩ и Национален ваксинационен щаб не мога да замълча пред тази лъжа!

Това пише проф. Асен Балтов в своя Facebook профил. Ето какво казва още бившият директор на "Пирогов":

Без обществото да знае какво ни е коствало, успяхме да набавим необходимите ваксини в първия възможен момент. Преди това обстойно и експертно обяснявахме за създаването им, за производството, за разпространението и за ефекта от тях. Успяхме да организираме експресна имунизация на най-уязвимите групи, при първа възможност отворихме "зелени" коридори за всички.

Няма да продължавам да изреждам. Ще кажа само, че щом Румен Радев си позволи да използва предизборния си лозунг от залата на президентството, целта на това неделно рандеву не е въвеждане на ефективни мерки, а симулация на закъсняла ангажираност!

Само сме критикували, не сме предлагали алтернативи казва още президентът в активна кампания. Лъжа! От месеци предупреждаваме за опасността, пишем статуси, обясняваме по различни медии. Защо днес не потърсихте експертно обединение, защо не събрахте бивши, настоящи и бъдещи в името на живота и здравето на българите?

Радев, Кацаров и компания не забравяйте, че здравеопазването е въпрос на национална сигурност.


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
2
 
0
 
! Отговори
Ники преди 1 месец
Нагъл , по-нагъл , най-нагъл , Р.Р.
198
3
 
3
 
! Отговори
Иво преди 1 месец
Гербавата *** плюе ли плюе. Все едно някой ги слуша
197
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
балтов, отрватителна подлого, вместо да се скриеш вдън земя и да не се появяваш никога повече, ти проявяваш огромна наглост и поредните лъжи...за съжаление лекарите ни са по-зле и от политиците..
196
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гешев е решил да завърши право в СУ,защото дипломата му от милиционерското е невалидна.Такива дипломи по закон важат,ако са издадени до 1990г,а неговата е 2 г по-късно.
195
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде и този се включи в предизборната кампания, а уж не бил политическо лице... Целия слугинаж на ББ е мобилизиран.
194
9
 
10
 
! Отговори
след 14 ноември преди 1 месец
Гешев да се стяга !!!! Ще има много работа по повдигане на обвинения срещу фигуранта и цялата му хунта от побеснели болшевишки копои........
193
10
 
19
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 месец
"Не човек,а желязо..." Никога не съм имал и до днес нямам спомен върл комунист като радев да признае своя грешка и да се извини на потърпевшия народ,защото комунистите,според тях,са прави по рождение.Те "никога" не грешат и са прави "дори,когато съгрешат" по думите на един поет-комунист.Тинята,в която ни вкара радев със служебните правителства няма аналог,но по-лошото е,че, след вдигнатия юмрук, не се очертава за дълго да имаме редовно правителство и стабилност.
192
2
 
6
 
! Отговори
ОПАААААА преди 1 месец
Да доложа! Ще *** супата на изборите !
191
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все сме виждали мазни доносници, но като този не бяхме.
190
8
 
3
 
! Отговори
Az преди 1 месец
С това страхотно управление зимата ще има гражданска война тук. Хората вече са разделени до такава степен, че семейства се разпадат и карат като ***, а същевременно излизат проучване след проучване, че ваксините са с действие на Плацебо. Излизат проучване след проучване, че естественият имунитет пази, но не трябва да се поднеш с това дет вече доказано не пази от разболяване. Две страни се справиха с кризата Швеция и Китай.
189
7
 
13
 
! Отговори
тцтц преди 1 месец
и как ще го върнете на власт каратиста като EU не го ще , а янките казаха че бивш минпред е корумпиран и крадец , как ще стане тая работа???
188
24
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега разбирам, че е имало за какво да бъде отстранен от Пирогов.
187
33
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поведението на радев е нормално за страхлив и злобен кариерист. Той така и не израстна за високата позиция, на която го издигнаха Първанов и Нинова. Нормално поведение за тези измислени генерали, които не са нито видяли, нито помирисали бойно поле - радев, янев, атанасов...послушни пионки на политици.
186
36
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Любовникът на Решетников ни вкара в черната класация
185
34
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рендьо е нагъл. Нали нЕмаше вирОз, глупендерино. Как така сега се появи смъртност от вирОза? Има ли или нЕма вирОз, фуражкопразна.
184
35
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Двуликият Радев за човек ли го вземаш,Балтов. Двуликият да разтреля майка си на площада, *** пак ще му ръкопляскат. БожковТВ пак ще го превъзнасят. Нарича се Гьобелсова пропаганда
183
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"РЕВ за ХАОСА" ... Ха ха ..Много точно ...Тоя върна ли ангиографа ... Или още си го държи на вилата ...
182
2
 
12
 
! Отговори
Гореща новина преди 1 месец
Сидеров ? Луд луд ама понякога точно те казват голата истина ! И как двете подобия на кандидат президенти Луна и Лупи събраха десетки хиляди подписи за да се покажат в БожковТВ ? Как как с любезното съдействие на шефа на Еконт разбира се ! А на Цънцарова чак устата и се е изкривила от кривата и "журналистическа" дейност...
181
0
 
5
 
! Отговори
Черната Волга преди 1 месец
Гумите й правят джигаляк-кляк
180
19
 
17
 
! Отговори
Бръм Бръм преди 1 месец
Стига за тоя фигурант със зелен чорап, Балтийка.. Кажи пак за маркировката. Хубава ли е? Я кажи, като мине джипката чува ли се "бррррррр"? Да не опуснеш завоя. Ех как добре са го измислили ГЕРБ-аджиите. Пионери на маркировките направо.