Мъжете стават като бащите си на 38

Симптомите за това са бягството в гаража и заседяването в тоалетната
Обновена: 17 апр 2014 17:33 | 17 апр 2014 17:29, Красимир Ангелов
15
Мъжете стават като бащите си на 38
Снимка: Reuters

Възрастта, на която мъжете започват да приличат повече на  бащите си, отколкото на самите си себе си, е 38 години, съобщава британският "Мирър", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 представители на силния пол.

Участниците в анкетата е трябвало да посочат 30 симптома, сигнализиращи трансформацията от младия мъж към сърдития застаряващ родител.

Сред признаците, че синът все повече заприличва на баща си, са сдобиването с "мъжко чекмедже", заседяването в тоалетната, смехът на собствените шеги и бягството в гаража пред надвисналата опасност от скандал с нежната половинка, отчита изданието.

Проучването разкрива, че загубата на собствената идентичност и заприличването на бащата настъпва при мъжете на около 38 години.

На тази възраст 40 процента от представителите на силния пол започват да дремят пред телевизорите, 28 процента се сдобиват със собствен стол, а 25 процента не крият, че излагат близките си с неумели танци на партита и семейни сбирки.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: мъжебащисинове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
май ти си сплескания *** ? не виждаш реалността около теб ... съжалявам те ... ( и още веднъж ако ми изтриеш коментара така ще ви хакна сървърите че няма да можете да се оправите три месеца )
8
0
 
0
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Сто процента гаранция тези жълтокожите от снимката за изяли гълъбите с които са се снимали веднага след снимката. Няма да забравя как виетнамците ядяха гълъбите в София навремето. Дори имаше ***, които с това изкарваха пари - ловяха живи гълъби по улиците и после събота и неделя ги продаваха на виетнамците на битака в Подуене.
7
0
 
1
 
! Отговори
Пред гаража с колата преди 9 години
Напомни ми за интервю с Буш !Като го питаха , какво прави когато спорят с жена си ?- Ще ме види пред гаража ! ( вече излиза с колата ) :)Та , не каза че стои в гаража !Големи откриватели са тези британски изследователи ?
6
1
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
колко от хората живеещи в България притежават гараж който да е близо до къщата им ? тази статия е за хората живеещи по на запад от нас . панелките нямат гаражи .
5
0
 
6
 
! Отговори
38 преди 9 години
"Проучването разкрива, че загубата на собствената идентичност и заприличването на бащата настъпва при мъжете на около 38 години. "Много точно изследване, на 38 години мъжа поумнява и разбира, че смисъла на живота не е пиянските вечери и уличниците . Много от женените мъже се развеждат, като прогледнат в мъглата в която са живели и видят в какво блато с крокодили са затънали .Опитват се да подредят живота си.......
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А като наближи 80-те, заприличва на дядо си...
3
1
 
5
 
! Отговори
Maks преди 9 години
Отново някакви безсмислени изследвания.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А жените? Нали, според един пословичен израз, ако ще искаш за съпруга някое момиче, гледай и преценявай не толкова нея, колкото майка й, защото след време младата ще заприлича на тази, която я е родила.На каква възраст младата жена започва да прилича на майка си?И изобщо, проблемът е интересен, защото всъщност момичетата приличат /и физически, и психически/ на бащите си или на бабите си по майчина линия, а момчетата пък приличат повече на своите майки.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като станат на 60 стават също като майките си ,само за биберон не мрънкат.