Съвременната тъжна история на Джепето и Пинокио

Китаец "осинови" пластмасова дъщеря за 2200 долара
11 май 2015 19:47,
27

Снимка: Facebook

Появата на дете в живота на всеки възрастен води до прилив на сили, енергия, вдъхновение и желание за живот. Оказва се, че кукла с размерите на дете върши същата работа.

Китаецът Сун Бо е бил диагностициран с тежко заболяване преди две години. Болестта правила главоболието и депресията му нетърпима. Състоянието му било толкова лошо, че бил убеден, че няма да се ожени и да има деца.

Един ден Сун Бо попаднал на секс кукли в сайта Таобао. Поръчал си една и се влюбил в нея в деня, в който пристигнала. Въпреки че изглеждала като една напълно нормална кукла, за мъжът тя била едно ново начало. Започнал да се отнася към куклата като към истинска дъщеря. Дал и дори име Сяо Дие, което означава малка пеперуда.

Сун Бо живее с майка си, която очевидно не е имала нищо против синът й даде 2200 долара за куклата. Видяла, че куклата има положително влияние върху състоянието на сина й и да не му казва, че не е нормално да се отнася с кукла като с дете.

В серия от снимки в китайска социална мрежа мъжът показва как двамата с куклата ходят на кино и на кафенета. На снимките се вижда как Сун Бо се наслаждава на компанията на Сяо Дие.

Въпреки че отстрани историята изглежда тъжна, има нещо трогателно във връзката между Сун Бо и куклата. Вижте връзката им в кадри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
7
 
! Отговори
хмм преди 8 години
Дано човека някой ден превъзмогне това и да има собствено дете което да дари с любов... Мозъка е странно нещо може да те отведе до места където никога не си мислел и може да стане "прекалено лесно", затова "стискайте палци" да не ви се случва...
14
4
 
3
 
! Отговори
да бе преди 8 години
Не изглежда тъжно , а ПЕРВЕРЗНО !
13
1
 
3
 
! Отговори
Az преди 8 години
До технологиятa е бичMatricata e veilk film. Napravi vrazka......
12
2
 
5
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
И китайците взеха да дават фира.....
11
9
 
7
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 8 години
ДО 13:ТИХО ВЕ ХЛАПАК.......... СПАЛ СЪМ С ПОВЕЧЕ ОТ 30 КИТАЙКИ А ПОРНОТО ГО ГЛЕДАШ ТИ....... АЗ КОЛКО ПАРИ ИМАМ ТЕБЕ НЕ ТЕ ЗАСЯГА..... ВАЖНОТО Е ЧЕ ИМАМ ГОЛЯМА ТРАКИЙСКА ПАЛАМАРКА В ГАЩИТЕ А КИТАЙКИТЕ ОБИЧАТ ТОВА
10
9
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
12, eй драко, трако тракаща само в тракундрещите ти траклички, докато отваряш поредното порно с азиатки.... естествено, че ги еня дали имаш пари! Споко, по сайтовете не си личи за колко го правят.
9
10
 
6
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 8 години
ЗА ТЯХ ВАЖНОТО Е ПАЛАМАРКАТА ДА Е ГОЛЯМА И ЕВРОПЕИДНА.... А ТОВА ДАЛИ ИМАШ ПАРИ ИЛИ НЕ ТВА Е 7/8 ХАХА
8
2
 
3
 
! Отговори
=== преди 8 години
8, пак се обърка. Със злобата, която ТИ четеш в думите ми, може да си докараш нещо неприятно. Нямаш никаква идея каква емоция и дали влагам някаква емоция, когато пиша коментари, а това е важното за това дали нещо ще ми се отрази на енергийно и съответно на физическо ниво. Нали така? Схващаш ли или е трудно за възприемане от позицията на озлобен човек, какъвто ми се струва, че си при положение, че четеш в думите ми злоба?
7
5
 
6
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 8 години
ДО 3:ЕМИ ЗНАЧИ ЗНАЕШ ПОГРЕШНО.... КИТАЙКИТЕ СА ЕДНИ ОТ НАЙ ДОБРИТЕ В ЛЕГЛОТО ИСТИНСКА КЛАСА СА!!! И ДО СЕГА СЪМ БИЛ С МНОГО ОТ ТЯХ НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА КОЛКО ПАРИ ИМАМ А КОЛКО Е ГОЛЯМ БАЛКАНСКИЯ МИ ПИТОН В ГАЩИТЕ.... ТЕ СИ ПАДАТ ПО ГОЛЕМИ ЕВРОПЕИДНИ КОЖНИ АНАКОНДИ КАКВАТО ИМАМ АЗ :)
6
5
 
2
 
! Отговори
bebok преди 8 години
Izbral po-evtin variant.V Kitaj niama zeni, che mnogo aborti pravili.
5
5
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
7, не позна. Не си чел внимателно. Не е дълъг. хахахаха
4
6
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
4, и под тази статия ли ми отговаряш, Пинокио с дългия...нос?
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доколкото знам китайките са едни от най-меркантилните същества на земята така че това си е напълно нормално.Не знам дали е вярно или не,но са ми казвали че в китайски сайт за запознанства мъжете се представят първо със доходите си после със имуществото си снимка не е важна ,име и телефонен номер.Колкото повече пари толкова повече фенки.Нещо като в българия но доста по гнусно.В източния блок е така..
2
9
 
9
 
! Отговори
=== преди 8 години
1, слабо ме еня, честно написано. Пуквам и никога повече няма да се вясна на тази планета. Дойдох да проследя упадака й и да спася две три пчели и буболечки. Човеците, ако щат и да се самоизядат, ич не ми дреме. Единствената им цел е да се наядат и да се изч?кат.
1
4
 
30
 
! Отговори
технологиятa е бич преди 8 години
Трaнсхумaнизмa нaбирa скорост с всякa изминaлa годинa. Предстaвете си след 15-20 години зa кaкъв живот ще иде реч - смянa нa крaйници и оргaни с изкуствени ; морaл и ценностнa системa не съществувaт ; очертaвa се дa се превърнем в aбсолютни безмозъчни роби, рaботещи зa нaй рaзлични корпорaции, живеещи в нaшa си собсвенa илюзия.......стрaшно е идвaщото бъдеще , зaмислете се.