Катя Дунева дебютира с модно ревю на конна база

Дефилето бе по време на Световната купа по конен спорт
1
Катя Дунева дебютира с модно ревю на конна база
Катя Дунева с певицата Дения Пенчева. Снимка: PR

Мисис България Екатерина Дунева, която е и една от най-добрите ни ездачки, направи своя световен дебют по време на Гран при "Бяла карта" - част от Световната купа по конен спорт с награден фонд 25 000 евро.

Точно преди най-престижния златен кръг, на състезателния плац бе построена специална сцена за модно ревю, а моделите, които бяха показани, са от лятната колекция Horse Fashion Edition – съвместно творение на Катя Дунева, която този път беше и дизайнер на колекцията, и другата ни топ ездачка - Александра Арабаджиева – Стайкова.

На ревюто, което е първото в историята на българския конен спорт, бяха показани новите предложения костюми за езда – официални и кежуъл. На модния подиум дефилираха Мис България – Роси Василева, и дрифтърката Ива Русинова.

Този път Катя Дунева беше обърнала и специално внимание на мъжете, които получиха своята колекция бричове и сака, а сред моделите беше и младата футболна надежда Денислав Александров. За първи път имаше и предложения за свободна езда Horse Fashion Edition.

Амбициозните дами направиха своята първа крачка към голямата арена на модата за езда в навечерието на Коледа, когато в хотел „Маринела“ в София беше показана тяхната първа колекция. Успехът, който пожънаха, ги стимулира да посегнат към международната арена.

Сред гостите на конна база Божурище, където се състоя кръгът от Световната купа и елитното ревю, бяха почитатели на конния спорт и едни от най-добрите състезатели от Европа и света, които аплодираха бурно дефилето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Катя ДуневаHorse Fashion Edition
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е тук и аз вече местя.