Картина, която не се забравя: Най-пълният модел по бельо

Тес Холидей се наслаждава на прекрасна гледка в Малибу
1 юни 2017 21:30, Петя Славова
41
Картина, която не се забравя: Най-пълният модел по бельо
Източник: Instagram

Най-пълната в света манекенка Тес Холидей се фотографира по еротично бельо. Кадърът тя публикува на страницата си в Instagram.

На фотографията моделът се любува на прекрасна гледка в Малибу, Калифорния. Кадърът набра над 67 хиляди харесвания в социалната мрежа. На страницата си в Instagram Холидей има над 1.4 милиона последователи.

През април стана ясно, че моделът публикува на страницата си видеозапис от такси. В клипа, шофьоърат от Uber, изразил мнението си, че многото й килограми й причиняват здравословни проблеми.

Тес Холидей е най-пълната жена в света, работеща в модната индустрия. През януари 2015 г. тя подписа договор с престижно модно агенство Milk Model Management.

Още любопитно новини от света на модата четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Тес Холидеймодел plus size
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
8
 
! Отговори
Антон преди 6 години
Дебелината се дължи единствено на мързел и лакомия.На нищо друго.По едно време и аз доста се бях отпуснал и доста хапвах и пиех бира. И за три-четири месеца станах 93 килограма при височина 173 см.Въпреки че тренирам редовно и съм с атлетична фигура тези килограми ми бяха доста.За 3 месеца направих диета плюс бягане и свалих 30 килограма.Даже станах по-скоро слаб и пак качих докато стигна оптималното си тегло от 73 килограма.Така че само от човека си зависи да контролира теглото.
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те повечето американци са такива това е защото е яла много макдоналдс
22
6
 
22
 
! Отговори
извратено преди 6 години
абе стига с тя извратени статии и снимки, това може да го видят и деца, стига с тия гнусотии, които представяте за естествени, не е естествено да си ***
21
1
 
26
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Жената трябва да има форми - нито да бъде с тресящи се сланини, нито само кожа и кости. Иначе профилът и косата и са хубави- с нормално телосложение щеше да е супер.
20
4
 
3
 
! Отговори
ДУШИЧКА,ПИЛЕНЦЕ преди 6 години
НЕАМ ДУМИ ,ЧИСТО И ПРОСТО СЪМ УДИВЕН ОТ ТАЗИ СЪВЪРШЕННА - КРАСОТАТА.ЗАТОВА НЕ ГЛЕДАЙТЕ СНИМКИ НА ФОТО - МОДЕЛИ САМО ДО РАМЕНЕТЕ !
19
5
 
38
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Нито ходещите скелети са хубави, нито такива бъчви. Нито е здравословно, нито е естетично.
18
5
 
21
 
! Отговори
д-р Исня преди 6 години
Поне още 20 кила трябва да качи! Слабее ми нещо! Щеше да е супер секси, ако паласките й скриваха глезените!
17
10
 
13
 
! Отговори
norge преди 6 години
otvrat
16
8
 
39
 
! Отговори
преди 20 години преди 6 години
По наше време в клас имаше по един най-много двама дебеланковци, сега е обратно. Съжалявам ги такива като поверината на снимката и ми става болно, че това е вече масово явление
15
20
 
21
 
! Отговори
15 до 19 преди 6 години
Едно е затлъстяване, което предразполага от малки кг към рязко покачване, изкачане на портокалова плът, провисване на кожа и т.н и т.н. Познавам слаби момичета с по-висок холестерол от 100 килограмова лелка. Друго си е мацката на снимката, която е чисто и просто една пухкавела (може би не по наш вкус), но пък си позира по фотосесии без задръжки. Да е жива и здрава! :))
14
3
 
26
 
! Отговори
Lan преди 6 години
До Анонимен 15Абсолютно вярно - място под небето има за всички, НО това е болестно състояние, тя не е просто пухкава жена, дето структурата ѝ е такава. Болестите трябва да се лекуват, не да се приемат за норма! Точно както има и много слаби жени, които са си така и не са болни и има хора болни от анорексия...Това няма общо с приемането или обичането. Всички сме хора.
13
6
 
8
 
! Отговори
Мазен турчин преди 6 години
Чок, хубава.
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
така става от ГМО храните
11
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причините за затлъстяването са три - болести свързани с обмяната на веществата, мързел и лакомия. Във всеки случай затлъстяването е причинина 1 за смъртност в наши дни. Всичко, което се показва навън е също така вътре в кръвоносните съдове и човешките органи.Аз се хващам на бас, че ако това момиче спре с яденето на захарни продукти - шоколадчета, пасти, марсчета, чипсове и прави разходка (не бягане) по 1 час на ден ще сваля най-малко по 5 кг на месец.
10
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък съм от онези жени със спортно телесложение и нямам нищо против ниските, високите, слабите, пълните, с големите балкони или пък малките. За всички ни си има прекрасни мъже - ценители. Важното е да сме естествени отвътре и отвън, че напоследък се завъдиха лица тип извънземни с имплантирани зъби, скули и устни в допълнение с изкуствен интелект и външност.
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да превърнеш лисица в крава?- Като се ожениш за нея.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези да не възраждат ДСО Родопа? От Либия и канибали ще дойдат - нищо се не губи.
7
4
 
25
 
! Отговори
ХХИИХИХИХИХИХ преди 6 години
Леко ве ! Ще пропадне верандата !
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно след като модата наложи анорксията, сега отива в другата крайност да наложи...
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже не ми е смешно. Днес срещнах поне сто с нейните габарити. Модната индустрия РАЗЧИТА, че за красота няма критерии.