Ретрограден Юпитер - на кои ще се отрази най-добре?

Той действа от 14 май до 12 септември
22 май 2020 20:37, Иванка Гъркова
8
Ретрограден Юпитер - на кои ще се отрази най-добре?
IStockphoto

Ново астрологично събитие се случи тази седмица – Юпитер забави своя ход и стана ретрограден. За периода от 14 май до 12 септември, планетата ще властва над нас, като ще ни накара да променим приоритетите си.

 
Наричат я планетата на късмета, растежа, знанието и изобилието. Докато за едни транзитът ѝ ще е свързан с множество противоречия, то за други той ще бъде чудесна възможност да намерят себе си и да се усъвършенстват.
 
По време на ретроградния период Юпитер ще е в Козирог, което означава, че от средата на май до средата на септември земните знаци ще бъдат доста продуктивни и ще постигнат голяма част от своите цели с лекота. Това ще стане, ако не мислят за себе си, а погледнат нещата отстрани, обяснява астрологът Лесли Хейл.
 
Ето на хората от кои 3 зодии ретроградният Юпитер ще подейства най-добре:
 
Телец (20 април – 20 май)
 
През следващите месеци до 12 септември ще промените виждането си за много неща. Ще спрете да мислите негативно и по-скоро ще имате по-философски поглед над случващото се. Имате нужда от пътуване, което ще ви помогне да се отърсите от стреса и да възвърнете своя позитивизъм.
 
Дева (23 август – 22 септември)
 
Очакват ви промени, свързани с личния живот и отношенията със семейство и приятели. Ретроградният Юпитер ви дава възможност да изгладите конфликтите. Когато планетата стане директна, трябва да подобрите социалния си живот. Отпуснете се и ще видите, че обвързването има и своите добри страни.
 
Козирог (22 декември – 19 януари)
 
Юпитер е във вашия знак – нещо, което се случва само веднъж на 12 години. Затова ще усетите положителните му вибрации, дори и да не са толкова силни както през останалото време на годината. Забавете темпото през периода и променете приоритетите си. Може да постигнете много, ако се възползвате от възможностите, които ви се дават, а вие не ги виждате, защото сте заети да се оплаквате колко ви е трудно.
 
Още интересни хороскопи четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
Aстролог преди 3 години
Няма по-ретрограден от Гумен Гадев !
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Юпитер НЕ МОЖЕ да бъде ретрограден. Ама кой да знае... По-лесно е да напишеш статия и да се надяваш на невежеството на хората.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, стига, бе! От началото на годината все ретроградни планети.Съсипаха я тая държава!