Предстои нокаут за талантите на Графа и Камелия

Двамата избират финалисти в "Гласът на България"
16 май 2019 14:12, Александър Попов
3
Предстои нокаут за талантите на Графа и Камелия
Отборът на Камелия. Снимка: bTV

Графа и Камелия ще излъчат по трима финалисти от своите отбори във второто издание на "Нокаутите" в "Гласът на България" тази неделя. Треньорите ще последват трудния избор на колегите си - Михаела Филева и Иван Лечев, които вече избраха с кого да продължат към концертите на живо.

Във второто, финално издание на "Нокаутите", на сцената ще се изявят седемте таланти от отбор Камелия - Георги Пеев, Яна Огнянова, Тодор Симеонов, Мария Величкова, Северина Нейкова и Тино Хаджиев, а след тях за място на живите концерти ще се борят и тези в отбора на Графа -  Моника Петрова, Сергей Вардеварян, Марта Цветкова, Галина Красимирова, Владилена Тодорова, Ивана Муцкова и Атанас Кателиев.

Всеки от двамата треньори ще се раздели с по четирима души от отбора си, а с останалите трима ще продължи към финалите на шоуто.

За първи път в Сезон 2019, опитната Камелия ще преживее изключително тежко сбогуването със своите таланти и емоциите ще вземат връх по време на трудните решения, които й предстоят.

След всяко изпълнение на участник, неговият треньор ще трябва да реши дали представянето му е било достатъчно добро, за да заеме място на един от трите червени столове на сцената. Стол №1 е предвиден за най-добре представилия се, а стол №3 е опасната зона, от която се отпада лесно. Веднъж заел своя стол, талантът може да бъде изместен от следващия по ред певец, ако той се окаже по-добър. Тримата изпълнители, заели трите стола и след последното, седмо изпълнение, ще бъдат финалисти.

Нокаутите са последният етап, в който треньорският състав взимат финалното решение кой да продължи напред. След него, по време на концертите, които започват на 25 май по bTV, всичко е в ръцете на зрителите. Те ще изберат кой е най-достоен за титлата "Глас на България" и голямата награда от 50 000 лева.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турски сериали няма ли, че Босфор ТВ пуснаха и конкурс за аматьорски певци?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой въобще гледа ли български ТВ канали? Аз съм ги изтрил от няколко години.
1
2
 
15
 
! Отговори
Джонатан преди 1 година
Съжалявам, но тази продукция е на ниско ниво.