Музика на квадрат

Нещо ново и неочаквано правят Блуба Лу между четирите стени на Червената къща този петък - Квадрофоничен концерт
27 окт 2008 08:30,
Музика на квадрат
Снимка: Блуба Лу

Блуба Лу отдавна са доказали, че умеят да ни изненадват и скоро след последния си албум те отново са готови да ни поднесат едно особено изживяване.

 

При това се очертава да удвоят удоволствието, даже ще го качат на квадртат - буквално!

 

Защото на 31 октомври (петък) от 20,00 часа в Червената къща те ще представят уникалния си Квадрофоничен концерт.

 

Уточняваме, че „квадрофоничен“ звук е ранен термин за сегашното 4.0 стерео и представлява стереозвук от четири източника, които са независими и различни един от друг и са разположени в четирите ъгъла на стая на еднакво разстояние от слушащия.

 

Така се получава особен съраунд звук, по нашенски казано – от всякъде различна музика, която в конкретния случай сме сигурни, че освен интересно, ще звучи хармонично и прекрасно.

 

Дори сме готови да се обзаложим – козовете ни са Блуба Лу и специалното участие на Андрония Попова (Рони) – вокал, и Румен Благоев – бас, както и хубавите спомени от симфоничната "Световна меланхолия" и нюджазовия "Груув Европа".

 

Освен това от бандата съобщиха, че са разработили специална собствена технология за живото изпълнение на този нов проект – множество машини, оплетени в сложна мрежа от тайни схеми.

 

Нещо хубаво ще се случи между четирите ъгъла в Червената къща – ново звуково пространство, което ще създаде различно общуване между артистите и публиката.

 

Изобщо не чакай още, ами отмени ранните срещи в петък!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание