Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила

Причината за смъртта й са алкохол и лекарството Xanax, твърдят нейни близки
Обновена: 13 фев 2012 15:55 | 13 фев 2012 15:55, Елка Василева
85
Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила
Снимка: архив, Reuters

Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила, твърдят нейни близки, цитирани от сайта TMZ.

Роднините на певицата били информирани от съдебно-медицинските власти в Лос Анджелис, поели случая, че в дробовете на покойната певица не е било открито такова количество вода, че да се предположи, че тя се е удавила след заспиване във ваната.

Най-вероятната причина за смъртта на Хюстън е комбинацията от високи дози алкохол и лекарството Xanax. Тя е била вече мъртва, когато се е приплъзнала под водата във ваната.

Оказа се, че безжизненото тялото на Уитни е било открито от нейната леля, Мери Джоунс, която й била оставила вечерната рокля на леглото и излязла от стаята й за половин час. Когато Хюстън не излязла от банята, Джоунс се разтревожила и отишла да види какво става. Тя измъкнала племенницата си от ваната и се опитала да й окаже първа помощ.

Майката на починалата певица Сиси Хюстън е уредила тленните й останки да бъдат пренесени в Атланта още утре сутринта и съдебните власти били дали разрешението си, тъй като нямало индикации за насилствена смърт.

Междувременно сайтът е узнал, че предната вечер дъщерята на Уитни, Боби Кристина, по същия начин била заспала във ваната си в същия хотел "Бевърли Хилтън". Нейни приятели дълго чукали на вратата й в петък вечерта, но тя не отворила. Те повикали охраната, която им отключила стаята и те я измъкнали от ваната, пише сайтът, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
8
 
19
 
! Отговори
Whui cares преди 12 години
УЙтнито умрЕла .. but wHUI cares? Жалко за човека, мир на праха и, но оттам нататък аз НЕ харесвах музиката и .. пълна отврат беше .. изключвах радиото/ТВ-то anytime she waz singin' ..
77
8
 
17
 
! Отговори
ни преди 12 години
Виновна е Османската империя.
76
0
 
21
 
! Отговори
фен преди 12 години
Наркотиците на никого не са простили...
75
0
 
22
 
! Отговори
хи хи преди 12 години
Хорейшо това ти ли си ?
74
10
 
30
 
! Отговори
Анна преди 12 години
....не знам за чужденците - те се увличат по всякакви нови за тях "религии" и учения.Но за нас,българите,истината е една - да се обърнем към Православието.В чистата му форма,спасила ни като нация и личности от древността.Да се издигнем над дребните караници и спорове,в които ни въвеждат съвремените политици и служителите на бивша разунавателна организация,настоящи църковнослужители и наистина да помислим за душите си ! Друго спасение няма и няма да бъде открито !
73
4
 
26
 
! Отговори
Анна преди 12 години
...това е простата истина. Не може да получиш нещо ценно,без да дадеш в замяна нещо ценно. Ставайки известен, загубваш възможността да бъдеш себе си,да бъдеш истински щастлив,защото си загубил душата си и си се отдаличил от общуването с Бога. За това много известни личности се превъзнасят по будизма и източните религии и се опитват да намерят себе си и спокойствието си в отдалечаване от обществото,за известно време. Всяка една религия подтиква към това - самовглъбяване и връзка на душата с Бога.
72
7
 
26
 
! Отговори
Анна преди 12 години
Уитни,а и всички други известни и богати личности - дали са бизнесмени,хора на изкуството или спортисти са представители на една прослойка,която в замяна на душата си,получават слава и богатство. Сценарий известен от древността,преминал през "Фауст" на Средновековието и имащ много последователи в наше време. Сега това става достояние на милиони защото има средства за масова информация.В предишните векове - само хора,които са били образовани и са четяли,мислители са били наясно с този проблем.
71
3
 
20
 
! Отговори
до MD преди 12 години
Лекарствата се изписват по латинска транскрипция в Б-я,но не и в Америка. Произношението на едно лекарство на латински е спорно,доколкото това не е говорим език."Xanax" е търговско наименование на лекарството и наистина на англиийски се произнася " Занакс". Alprazolam е генерическото му наименование и така може да се намери по цял свят. Но щом се изписва наименованието според търговската марка е правилно да се произнася на съотвения език в страната,където е произведено лекарството.
70
0
 
17
 
! Отговори
do 73 преди 12 години
mersi
69
60
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ууууу най-накрая се свърши с дразнещото и викане.
68
1
 
18
 
! Отговори
do 73 преди 12 години
Heith Ledger ,,,
67
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то и баба знае че наркотиците не се мешат с пиене.или ще друсаш или ще поркаш.ако си и на двете отиваш при Винету скоропостижно.всеки *** го знае.с шепа приспивателни и бутилка уиски може да пратиш в гроба и 130 килограмов мъж здрав като бик.та тази ли 50 килограмова женица...
66
2
 
33
 
! Отговори
baba Pena преди 12 години
do 69Alooooo, ti zabravi Michael Jackson, Leith Hedjer , Elvis Presley , Freddy Mercury.....otivat si muzikalnite titani...ostavat samo pesnite im i spomenite za nashata mladost !! Dnes zaruva posredstvenostta i poshlostta !!!Napravo da zaplachesh !!!
65
2
 
30
 
! Отговори
Алф преди 12 години
Ксанакса е много силно успокоително. У нас в аптеките се продава само със зелена рецепта. Пие се по схема. Предозирането му без алкохол е опасно. Алкохолът многократно засилва действието му. Просто заспиваш и не се събуждаш. Възможно е да се удавиш ако заспиш , когато си във вана.
64
5
 
18
 
! Отговори
... преди 12 години
PRICHINATA ZA SMARTA E CHE E SPRQLA DA VZIMA ANTIDEPRESIVNITE SI TABLETKI ( TE SE SPIRAT POSTEPENNO) ZASHTOTO SE E CHUVSTVALA PERFEKTNO I BEZ TQX I E POLUCHILA UDAR.
63
4
 
18
 
! Отговори
... преди 12 години
INFARKT
62
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Светът е потресен от нелепата кончина на гигант в поп музиката Уитни Хюстън.Светът за пореден път потъна в скръб, а колко млади гениални музиканти и певци -божествени пратеници, които дадоха хляб на милиони музиканти и певци по света, които се опитват да им подражават, но уви, те са ЕДИНСТВЕНИ И НЕДОСТИЖИМИ- Джими Хендрикс, Джанис Джоплин, Джим Морисън, Кобейн, Дж.Ленън, Ейми Уайхаус.Не е ли възможно те да са нормални, а останалите милиони по света са некадърници...
61
3
 
97
 
! Отговори
74 преди 12 години
Толкова ли е трудно тези, които не харесват Уитни и не съжаляват за нейната загуба, просто да замълчат и да спестят на онези, които я ценят злобните си и бездушни коментари? Може да не е най-важната новина, но е значима за много хора. Всеки има различни приоритети и предпочитания. Нека бъдем хора и уважаваме това.
60
0
 
24
 
! Отговори
do 65 преди 12 години
Predpochitam da znam neshta za hora ot svetovna velichina , a ne povtarqshtite se prostotii v nashiq parlament ili koq svalq Hristo Sirakov , ili noviq priqtel na Azis koi e.Mnogo nepodgotven se izkaza , i to za koi ... .
59
8
 
31
 
! Отговори
труден преди 12 години
Убиха талантливата жена, за да натрупат печалби за последно от нея. Знаете, че кариерата й западаше, заради начина й на живот.