Море, музика! ''Обичайните заподозрени'' с нов концерт

Най-доброто от старите хитове – на 11 май в НДК
29 мар 2018 12:30, Анисия Иванова
5

Лятото тази година ще подрани с музиката на ''Обичайните заподозрени''. Музикантите подготвят голям концерт, който ще се състои на 11 май от 20:00 ч. в Зала 1 на НДК. Те ще представят най-доброто от старото и актуалните си хитове, които пълнят клубовете.

"Мислим да бъде нещо, което не сме правили досега. Пет човека, които са страхотни артисти, застават и правят музика. Хората виждат как на момента всеки един от тях музицира - това е най-голямата сила", каза певецът, актьор и режисьор Стефан Вълдобрев в "България сутрин".

Музикантите очакват на концерта да присъстват много семейства с малки деца. Тези до 7 години ще влизат безплатно, а до 14 години - с 30% намаление. ''Обичайните заподозрени'' пък обещават да направят концерта по такъв начин, че хората да си представят море, бар и всичко необходимо за лятото.

Тази зала е емблематична и си струва. Тя е като летва и трябва да се мине през Зала 1 на НДК, отбеляза в студиото на Bulgaria ON AIR музикантът Мирослав Иванов, който обеща грандиозни китари на концерта.

Музикантите очакват зрителите да са седнали само по време на първите две песни, а до концерта през май няма да имат клубни участия, за да се подготвят максимално добре.

"Каквото се е случило, се е случило още преди 25 години. Всяка едно събиране има бял косъм на главата", сподели барабанистът Стоян Янкулов-Стунджи, запитан за напасването в групата и репетициите. От самия него пък се очаква впечатляващо соло на барабаните.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
До пенсионер преди 6 години
Ох, пенсио забави,забави!
4
2
 
0
 
! Отговори
mdaa преди 6 години
Що за простотия беше това , което току що чух !!?!!?!?
3
3
 
1
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
Брей, за първи път чувам за такава група. Ние слушахме рок. Тия явно са предвестници на чалгията в попмузиката.
2
1
 
6
 
! Отговори
Хмм преди 6 години
Тези правят истинска музика за интелигентни хора :) Едни от най-яките пичове на българската музикална сцена!
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
що нема коментари? за да има завръщане, трябва да е имало присъствие!