10 години без Джако: Как го помним?

Звезда или престъпник...
25 юни 2019 19:40, Дарена Найденова
34
10 години без Джако: Как го помним?
Снимка: Reuters

Къде бяхте на 25 юни 2009 г.? На плажа? В чужбина? В планината? На работа? Най-вероятно дори не помните. Но светът на музиката винаги ще запомни този ден като един от най-тъжните в своята история. В една прохладна лятна вечер, когато хората търсят какво да гледат по телевизията, всички програми изведнъж превключват на извънредни новини. Майкъл Джексън е в болница в тежко състояние.

Светът застива за секунди и всеки започва да се чуди дали това не е просто пореден трик на звездата, с който да възроди кариерата си. Дали пък отново не е просто леко предозиране с хапчетата за сън? Или пък всичко това е просто измама и всъщност това въобще не е Джексън в линейката?

За съжаление, всичко е истина и няколко часа по-късно е съобщено, че музиката завинаги е загубила Майкъл Джексън. Светът не застива за секунди този път. Той направо спира. Телевизионните програми спират всякакви предавания и започват да излъчват на живо всичко, което се случва пред болницата, пред имението на певеца – Невърленд и пред родната му къща.

Вижте още за Джако в Tialoto.bg


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Педофилът Джако......
30
1
 
7
 
! Отговори
Поли преди 2 години
Той се казва Майкъл Джексън, не Джако! Помня го с прекрасната музика- текстовете, мелодията, танците. Той е най- великият шоу мен, няма други като неговите концерти, този огън, тази нежност и всички чувства, които влага в изпълненията си- всичко изписано, така че да надминава въображението ни. Помня и светлината и любовта, която разпръскваше, приканвайки ни да правим добро. Помня и къде бях- у дома, тъкмо бях приспала малкото си момченце. Помня болката и сълзите, които бликнаха неусетно...
29
1
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Че накрая взимаше по 30 млн. долара за 30 минути концерт - истерия...
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той е жив!Видях го по телевизора,прави се на жената на един консомолски активист.Ама като се върнаха от Франция ги запреха по арестите ,та да му земат паричките.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми помним го с любовта му към децата... ;)
26
2
 
9
 
! Отговори
MJGeorge каза: преди 2 години
припадайте по дриско, гери, мери, тита, гита и т.н., тук не е за чалга поклонници. За по-големите MJGeorge каза: ако за толкова години не сте осъзнали какво е направил Майкъл за музиката и хората като цяло ....... е, ами пробитото се пълни по-трудно и от кухото. От рокаджиите малко повече респект към Майкъл, той винаги е бил фен на рока, има немалко рок песни, както и награди за рок вокал.
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помня много добре! Бях на паркинг "Стура Овест" на А26 в Италия посока Савона! Беше много тъжно! Така че хората които обичаха Джако, съм сигурен че не са забравили къде са били в този ден!
24
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спомням си че бях на работа.Като малък харесвах Майкъл Джексън.Голяма работа беше.Обаче като попораснах почна да ми прави впечатление че ходи в компанията на машки дечица облечени в бели роклички-смисъл то хуу обича децата ама сексът и любовта нямат нищо общо.Няколко от хлапетата успяват доста точно да му дадат опусание на половите органи...Значи се е събличал по без *** пред тях.Извинявайте ама баща ми не си позволяваше да ходи гол задник пред мен...А тоя им е бил само приятел.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Майкъл Джексън е просто един лош подражател.ютюб "Человек-автомат" Махмуд Эсанбаев
22
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Помня го с това 4е брат ми като малък показваше някакви забавни танци, като от време на време се хвашташе за дюкяна и като го питахме кво прави казваше 4е танцува танца на Маикъл Джексън..
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е този *** снимката? Това не е Джако. Jaco е един от най-великите музиканти на нашето време, безпорно признат за музикален гений от всички, ненаднинат досега и едва ли някой скоро ще се доближи до него, и умира 1987 година. А този на снимката някакъв танцувач ли е, какъв е, но няма нищо общо с Jaco, в ютюб е пълно с клипове на Jaco!
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този когато го чух за първи път през 80-те години, тогава бях 16 годишен, си помислих че пее момиче. По късно разбрах от една съученичка че бил момче. Не ме впечатли с някаква фрапантна музика и глас защото по това време слушах Пърпъл, Блек Саабат, Рейнбоу, Слейд, Сюйт, Форинър и още много други от техният ранг. Но за някой този беше върха на сладоледа. С изчанчените си клипове ги беше зомбирал до такава степен че те не чуваха повръщните му а гледаха лунната му походка.
19
2
 
15
 
! Отговори
а преди 2 години
Велик талант и, вероятно, педофил. Наистина са сложни нещата, но докато второто е спорно, първото не е.
18
8
 
7
 
! Отговори
1967 преди 2 години
Нашето поколение имаше невероятното щастие да расте с новата вълна в поп културата,метъла и дори "сръбското".В ония времена дори не всички го разбираха.Дали от оня ***, баща му, който химически го кастрира(ама и момчетата от хора на катедралата, ги сменят когато порастват), произтича славата и пътя му или просто съдба(маркетинг).Резултатът е потресаващ-години на върха.Да обвиниш това 'момче" за сексуални посегателства е все едно да обвиниш евнусите в харема, че са 'злоупотребили".
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички велики хора са били странни и зле разбрани. Майкъл е един от тях! Всички помнят странностите му, но забравиха великите му песни и текстове. Аз ги помня! Както помня и деня в който си отиде. Дори и сега често си мисля , колко прекрасни песни останаха неизпяти. Вечна му памет!
16
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никак не го помня.
15
10
 
8
 
! Отговори
Кратун преди 2 години
Като - Мачкал Чесън.
14
4
 
11
 
! Отговори
Ким Джаксън преди 2 години
Той не е "Джако"! Той е Майкъл Джаксън!
13
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помним го като пeдoфил и пeдeрaст.
12
12
 
7
 
! Отговори
Джако преди 2 години
Хей ръчички хей ги две, те пошляпват дечица най-добре