България на Евровизия с Growing Up is Getting Old

Песента е част от дебютния албум на Виктория
11 мар 2021 10:55, Петя Славова
27
България на Евровизия с Growing Up is Getting Old
Снимка: БНТ

Виктория ще участва на конкурса Евровизия 2021 с песента “Growing Up is Getting Old”. Българското предложение за музикалната надпревара беше представено на специален концерт, който обедини лица от трите национални телевизии и шоубизнеса около проекта Евровизия в България.
 

"Growing Up is Getting Old" е част от дебютния албум на певицата "a little dramatic".  Българската песен за Евровизия 2021 носи посланието за връщане към корените и мястото, където всеки се чувства най-сигурен и щастлив. Такава е и историята в музикалното видео на "Growing Up is Getting Old", където Виктория се завръща у дома след огромно разочарование. Там тя се среща със своето "малко аз", което ѝ припомня кои са важните неща в живота. В ролята на "малката Вики" влиза младата актриса Катерина Липовска, по-известна от филма "Кръвта на пеликана".

От екипа на певицата споделят, че "Growing Up is Getting Old" е песента, която се е харесала най-много на международните журита, в които участие взеха музикални редактори, изпълнители, телевизионни и музикални продуценти от европейски държави.

Песента се отличи и като един от фаворитите сред 6-те предложения на Виктория в платформата bulgaria2021.com, където хиляди музикални фенове от цял свят споделяха обратната си връзка за "Imaginary Friend", "Growing Up is Getting Old", "Dive into Unknown", "Phantom Pain", "The Funeral Song" и "Ugly Cry". 

Концертът на Виктория на 10-и март събра на една сцена едни от най-популярните артисти в България. Своята подкрепа изказаха Азис, DARA, Магърдич Халвдажиян, Васил Василев – Зуека, Герасим Георгиев – Геро, Люси Дяковска, Иван и Андрей, Графа, Михаела Филева, Venci Venc’ и Алекс Раева, които призоваха за обединение около каузата Евровизия България, която представя талантите на страната ни пред света.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22.00 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
1
 
! Отговори
? преди 3 години
Защо изобщо направиха допитване? Точно тази песен има най-ниска оценка. Пълно разочарование! Все пак пожелавам успех на Виктория!
19
2
 
3
 
! Отговори
Пак Бай Ставри преди 3 години
И дано я изпълни добре на сцената. Еквинокс имаха отлична песен, но на живо песента не прозвуча като в клипа. Не ми се иска и сега да е така. Да не правят промени в последния момент. Тези, които са я харесали, ще искат да я чуят същата и биха се разочаровали, ако не е така.Хайде, успех!
18
2
 
4
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
Песента е хубава, сантиментална. Ще се хареса. Но някакъв пробив в класацията не очаквам. Просто не звучи хитово. Но ще продължи след първия етап. Повече не очаквам. Все пак, успех й желая!
17
1
 
10
 
! Отговори
йъфэ преди 3 години
Егати умрялата песен! Тази беше една от най-незапомняща се песен от 6-те, от които трябваше да избере. Кой ги пише тези безлични песни, направо се чудя?!
16
5
 
8
 
! Отговори
Що бе преди 3 години
Те точно такива бездарни "певци " печелят Евровизия .Но сигурно няма да е достатъчно . Трябва да се пише че е лгбт инвалид със потъмняла кожа и *** !
15
3
 
2
 
! Отговори
Shrek преди 3 години
И песента и изпълнителката са Aqua Nudis!
14
5
 
10
 
! Отговори
Стоянов преди 3 години
Песента е *** и скучна , а на всичкото отгоре Виктория пее ужасно !!!Да си пее само вкъщи , да не ни излага повече.Жалко за България ...
13
2
 
12
 
! Отговори
До Авторката преди 3 години
Разбрахме че уж разбираш английски с това заглавие. Следващия път го напиши на мандарин(ако знаеш какво е това) .И ще бъдеш по интересна !
12
2
 
15
 
! Отговори
11 преди 3 години
Баааххти тъпaта песен, едва я изтраях до половината.
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момичето пее хубаво, песента не е лоша, но и аз съм на мнение, че за ЕС летен хит песента трябва да е танцувална и с някакъв запомнящ се мотив.
10
1
 
19
 
! Отговори
мисъл преди 3 години
Нещо по-шлагерно, с по-танцувална музика! Това е депресиращо и потискащо! Спомнете си песента на Поли Генова, веднага я харесаха, стана популярна моментално!
9
4
 
22
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Евровизия е ***-сатанински фестивал, който е опасен за психичното здраве на всички нормални хора. Особено пазете децата от тая гнycoтия!
8
2
 
6
 
! Отговори
zer преди 3 години
все едно слушам Лана дел рей
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо всеки трябва да копира това което е модерно, в случай Били Айлиш - това е абсурдно и бездарно.
6
3
 
26
 
! Отговори
Колю преди 3 години
Голяма скука и песен и певица...
5
1
 
24
 
! Отговори
И.Б. преди 3 години
Моля да превеждате винаги на български английските думи и изрази. Няма да Ви окапят ръцете. Все пак пишете за българи, нали? Моля, уважавайте си езика!
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук има напредък, защото не се усеща ужасният акцент, който българите имаме като говорим на английски. Иначе отдавна приключих с тинейджърството за да се впечатлявам от такива песни. Не че и тогава се впечатлявах.
3
3
 
20
 
! Отговори
аман от евровизии преди 3 години
Песента-трагедия, но има нещо положително- най-после Викито заслабнала, не прилича на бухтичка.ха
2
3
 
24
 
! Отговори
тц тц тц преди 3 години
Ожаст. Да пяха пуснали Етиен с Шандара Мандара... за евровизия трябва весела *** песен с лесен запомящ се рефрен
1
3
 
22
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Ужас...най-трагичната песен.....няма как да отлепи от последнотомясто....