Близо 400 заплахи е получил македонският представител на Евровизия

Васил Гарванлиев има български корени
20 мар 2021 16:53, Нели Христова
116
Близо 400 заплахи е получил македонският представител на Евровизия
Снимка: БГНЕС

Македонският представител на Евровизия Васил Гарванлиев буквално е линчуван от част от обществеността.

Публичното му изявление, че той има и българско гражданство, и видеото с българското знаме, което по-късно е изтеглено и променено, поставят музиката на заден план, за сметка на речта на омразата и тормоза, които, както каза в предаването "Стадион" на Канал 77, Йълмаз Дервиши, PR на Васил Гарванлиев, певецът страда в наши дни, информира македонското електронно издание MMC, цитирано от агенция "Фокус".

"Никой не е мислил какви ще са последиците от линча, насочен към него? Какво ще правим с 400-те съобщения и заплахи срещу него в профилите на Васил Гарванлиев? Някой чете ли коментарите и тормоза, които в момента текат в социалните медии? Някой ще носи ли отговорност за това? Ами ако някой посегне по-сериозно и нападне Васил Гарванлиев?", каза Дервиши.

На въпрос дали се страхува за сигурността на Гарванлиев и дали обмислят физическа охрана, Дервиши отговори: "Васил каза, че в момента е в безопасност, но ние сме малко притеснени и обмисляме и този аспект", каза Йълмаз Дервиши.


116
Още от Музика
Стотици се простиха за последно с легендарния Косьо Марков
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
1
 
! Отговори
ДО СИТЕ МАКЕДОНЦИ преди 2 седмици
О НЕРАЗУМНИ ЙУРОДЕЕ ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИТЕ ДА СЕ НАРЕЧЕТЕ БОЛГАРИ БЕ....
112
0
 
1
 
! Отговори
а колко похвали преди 2 седмици
със сигурност е получил много повече похвали отколкото заплахи
браво момче само така няма от какво да се срауваш че си българин, наследник на велик род и на юнашко племе, може само да се гордееш
ето ощт една похвала и от мен
111
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да беше останала под търско робство
таз държава с променящо се име.
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Публичното унижение срещу изпълнителя с български корени е факт,не е за подценяване,братоубийственоста е показна.Компромиса ни за признаването на нова идентичност след 1944 г.изградена на брутален антибългаризъм и реваншизъм от всякакъв вид,няма да донесе нищо добро.Абсурдно е да се приеме.Васил вече обяви пред Дойче Веле,че се чувства горд македонец,винаги македонец,че никой не може да избира родителите си.Да баба му е българка,признание,уж се гордее,но смутолевено,той вече е в казана пречупен.
109
0
 
4
 
! Отговори
До преди 3 седмици
Докато има овце,ще има и овчари.
108
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като се има предвид, че сред критериите на Евровизия "различността" е номер 1 по важност, е нормално да има такива скандали. Това няма нищо общо с нас и македонците, но е насочено към обратността на Европа и тъпоумието, което всяка година кулминира в спектакъл на толерантността и ненормалщината. Мисля, че Евровизия никога повече няма да роди звезди от типа на АББА, защото е една политкоректна гротеска, чиято единствена цел е да дресира подрастващите. Честито на участниците, но няма да ги чуя.
107
0
 
9
 
! Отговори
Viki преди 3 седмици
До Анонимен
Да, това са българи от различни краища на географската област Македония. Така както имаме тракийци, шопи,добруджанци и прочее.
106
2
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 3 седмици
След разгрома на враговете на Свободния свят, Байдън ще ни върне географската област Македония, а титовите македонисти, които са тормозили това българче Гарванлиев, още от сега да си стягат куфарите за Делтата на Амазония, ако не искат да бъдат съдени от българските закони.
105
0
 
7
 
! Отговори
Диана преди 3 седмици
До Анонимен103
Често нещата се виждат по-добре от далеч! Българите по чужбина не са избягали от добро със сигурност, но те най-силно чувстват колко е важно да си българин в България и за това не се съмнявам, че повече от всички други искат нещата в страната да се оправят...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! - и...талантите ни ще се завърнат в бащината си земя...
104
1
 
5
 
! Отговори
Диана преди 3 седмици
До Анонимен96
Така ли мислиш БСП?!...Да...По принцип всяка крушка си има опашка - нищо не става на "празно място"...Каквото и да е то, обаче, да се откажеш от народността си, от корените си, да избягаш позорно от ситуацията и да се мъчеш да започнеш да живееш достойно, потопен в лъжи и мръсотия, са две несъвместими положения на нещата..Всички сме зле!- не само македонците у нас..И всички трябва да се погрижим да се оправят нещата! Ако всеки направи каквото може, всички ще направим нещо сигурно
103
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трудно е да си българин! По-лесно е да емигрираш и да обясняваш оттам как трябва да е в България.
Браво на момчето! Човек с чест, достойнство и талант!
102
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е то ясно, че пиар Дервиши го е измислил това. Той да не би случайно да се смята за албанец?
101
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Bg

освен правата на македонците,трябва да бъдат признати и правата на албанците в българия!
100
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
СЕГА ВМЕСТО ПРЪВ В МАКЕДОНИЯ,ПОСЛЕДЕН В ШОУТО НА СЛАВИ!ПОНЕ ДА СЕ НАУЧИ ДА МА'А КЮЧЕЦИ.
99
0
 
3
 
! Отговори
Диана преди 3 седмици
До НЕЗАБАВНО88
Мани, моля те! Нашата народна мъдрост казва: "не хвърляй камък в рядко *** - ще те изпръска!"...Аз си мисля все пак, че със Сърбите все щем се разберем - славяни сме!...Трудното ще бъде с гърците - те са невменяеми! Трябва да си търсим някои западни преводачи, че дано им обяснят за какво става дума, значи!...
98
10
 
6
 
! Отговори
Bg преди 3 седмици
Трябва да се признаят македонците в България и да се регистрират техните сдружения и организации.21 век сме.
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Albanian, Plovdiv
всичко е бизнес и пари...много албанци от македония и косово взеха български паспорти на база "български" произход и разбира се едни 5 000 евро.
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Диана
не омо илинден са проблема нито пък република македония.бедността,мизерията и оскотяването на хората са големия проблем на хората в пиринска македония.
95
4
 
1
 
! Отговори
Albanian, Plovdiv преди 3 седмици
Защото ако стане обединение трябва 900 000 албанци да вземат БГ гражданство, отделно сега има около 60 000 от Албания, Косово и Македония албанци, които са декларирали БГ произход, ще стане шарения яко. Аз съм "за"
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Albanian, Plovdiv

Най-добре ти да се насочиш към Албания. Да я пазиш на място.