Край на терористите единаци, почват да се прегрупират. Защо?

Често пъти не се дава цялостната информация, смята Боян Чуков
9 апр 2018 19:19,
38
Край на терористите единаци, почват да се прегрупират. Защо?
Снимка: БТА

Самостоятелните изпълнения на единаци терористи приключват. Това каза експертът по борба с тероризма Боян Чуков в ефира на bTV.

По думите му терористите единаци в момента се прегрупират и след време ще станем свидетели на атентати в Европа, зад които стоят цели организации от хора.

По повод нападението в Мюнстер, за което местните власти казват, че е дело на психично болен германец, Чуков каза, че имало данни, че нападателят е кюрд.

Още по темата

"Ако информацията се потвърди, това ще бъде първият случай на кюрд, който участва в терористичен акт в Западна Европа”, коментира Чуков.

"Често пъти не се дава цялата информация, защото тя ще има много лошо влияние върху обществото”, коментира още експертът по повод случая в Мюнстер.

Относно предполагаемата химическа атака в Дума в Сирия, Чуков каза, че и преди сме били свидетели на подобни постановки.

"Ако това беше химическо оръжие може ли да ми обясните тези хора без ръкавици и маски как не са засегнати”, коментира Чуков.

"Тези химически атаки се използват като претекст, след който следват определени действия.

По случая с отровените Сергей и Юлия Скрипал Чуков отново изрази съмнение да е използван нервнопаралитичен газ.

"Не е необходимо да си супер експерт и да не разбереш, че след като те оживяват и двамата, отделно нито санитарят, нито полицая са засегнати… Това може да е всичко друго, но не и газ”, коментира Чуков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Кремлин така им нареждат
30
5
 
3
 
! Отговори
ч преди 6 години
Ченге Чуков Чети !
29
3
 
14
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
На западните НАГЛЕЦИ,им трябва да си намерят повод за да се конфронтират с Русия.Истината за тях(и хилядите човешки жертви) е без значение!.Това са едни болни мозъци,които си мислят,че могат да останат живи след ядрената война....Путим им го каза(какво е Света без Русия),ама злото въте в тях,не им пзволява да вземат мирно решение.
28
0
 
4
 
! Отговори
има диверсии преди 6 години
след масовите убииства проведени с показни нагли диверсии срещу Либия,Сирия,Йемен и Украйна с е оказа че няма организирани терористични групи..Има нагло диверсионни спец служби организаторки и реализаторки на преврати кървави погроми и масови убииства..Експерти чакаха след бомбандировки над Триполи откат срещу нападателитеза д а отровят милиони в киев с зомби пиво и да няма откат срамота
27
1
 
1
 
! Отговори
срочно преди 6 години
на снимките тежко облъчени униформени подават че освен зомби техника и течности с а ползвали в случая и наносхеми в телата на поне 11 човека за показен кървав широко рекламиран акт целящ оправдаване на нови по жестоко вредни съоръжения в лични документи,,да се провери коя спец служба стои зад този атентат
26
1
 
2
 
! Отговори
Ползват и Туитър преди 6 години
У нас пили безалкохолни тип"Джихад " бяха обсебвани през ДИГИТАЛНО ТЕРОРИСТИЧНА ТЕХНИКА Зрели мъже въоръжени крещяха по улиците че ще режат глави ще има кланета..при влизане в обсег на камери със СПИН Активатори и обемно обсебващи холограми вградени в камерите.За декодиране на милиони ползват и електромери с хологрмаини скенери нарочно инсталирани/вижте в Сирия и Украйна какви са
25
3
 
2
 
! Отговори
Ползват фейсбук преди 6 години
Сирия до 2010 година бе една от най спокойните страни в света. За да обсебят милиони диверсантите са провели редица отлично документирани специални диверсионни мероприятия з а подготовка на масови убииства.Едно от тях е въвеждане на тежко терористични съоръжения влични документи и сваляне на биометрични суер строго секретни данни за всеки по отделно.това позволява следене обсебване и биороботизиране на милиони едновременно .ползвали са и спец подсладители и по твръди наркотици за масови убиист
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте и яли кокалите на Меркел!В какво точно я обвинявате?
23
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако това беше химическо оръжие може ли да ми обясните тези хора без ръкавици и маски как не са засегнати, коментира Чуков.===Чуков някакъв експерт по химическо оръжие ли е? Аз си мисля, че е филолог. И към кого е адресиран въпросът по-точно? Изобщо, истерия след истерия на хоризонта. Уморително е човек да чете тези простотии.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смърт на масоните
21
7
 
5
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
А към 2050 цяла армия, много по огромна и мощна от Ислямска държава. Гарантирано от ЕС.
20
5
 
7
 
! Отговори
сашко преди 6 години
как го разбрахте бе че се прегрупират хамсиики или платено ви е да го кажете ...
19
6
 
7
 
! Отговори
Понс преди 6 години
Някой прави ли му впечатление, че "троленето" по новинарските сайтове започна активно, след като червендалестите изтърваха властта в близкото минало ?!?
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да повярвам, че има още хора, които си мислят, че от политиците зависи нещо!Те са просто поставени лица, които изпълняват заповедите поставени отгоре!
17
5
 
27
 
! Отговори
Циник преди 6 години
В едно от последните интервюта преди смъртта му - Кол даде да се разбере, че горчиво съжалява за подкрепата си за Меркел!
16
18
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Червеният ръси мозък...
15
4
 
18
 
! Отговори
Циник до PD преди 6 години
Въпрос на дефиниция - приятелю!Меркел я наблюдавах от години - толкова дълбоко се беше мушнала в задните части на Хелмут Кол - че лицето и се мяркаше между сливиците!
14
17
 
9
 
! Отговори
Руските опорни точки преди 6 години
Ченгето Чуков винаги все едно и също! Това е!
13
0
 
17
 
! Отговори
PD преди 6 години
Меркел не е ханъма, а елит. Елита, има нужда от слугинаж. И когато народа не ще, елита си внася нов народ. Това е ментала на западния елит. Всичко се купува и продава. Пазарно мислене му се вика. И реакцията на народа е сметната. Ако се вкарат в дълбок национализъм, тип шовинизъм, ще ядат бой и пак ще се наложи да служат.Няма нищо ново под слънцето. Всичко е добре забравено старо.
12
2
 
31
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Искам само да добавя - Мурксул издигна до нови висоти , крилатата мисъл на гаулайтър Йозеф Гюбелс :"Една лъжа - повторена 1000 пъти - се превръща в истина!"Тя го изпревари на светлинни години!