Facebook претърпя поредния срив, Балканите най-засегнати

Проблемът е бил отстранен за 20 минути
2 май 2019 17:52,
35
Facebook претърпя поредния срив, Балканите най-засегнати
Снимка: Facebook

Социалната мрежа Facebook претърпя поредния си срив днес. Този път той засегна предимно държавите на Балканския полуостров - България, Македония, Сърбия и Гърция. Потребителите виждаха надпис, заявяващ, че "нещо се е объркало".

Най-много засегнати в България бяха потребителите в София и Варна.

Срив на Facebook е имало още в страните от Кавказ - Грузия, Армения и Азербайджан, както и в Никозия, Кипър и Истанбул, Турция.

20-минути е отнело проблемът да бъде отстранен и към този момент социалната мрежа функционира нормално.

Проблеми имаше още с Instagram, Messenger и WhatsApp, които са собственост на компанията на Марк Зукърбърг.

Причината за проблема остава неясна, но за вероятни "виновници" се смятат ъпдейтите на социалната мрежа. В последните дни бяха сменени бутоните за реакция, а Зукърбърг обяви, че "ще олекоти" дизайна на своя сайт.
Това не е първия случай, при който Facebook се срива след ъпдейти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това само показва , куде се използва най много. България е новия дигитален хъб на Европа . Претоварване след претоварване става тая година.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГОЛЯМА РАБОТА ТОЗ ФЕЙСБУК БЕЕЕ
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фейсбук стана кошче за отпадъци ,в нета.
24
2
 
5
 
! Отговори
Нямам регистрации преди 4 години
нито във Фейса или в сродните му, а вече и в Уотсъп-а нямам(след като сам се изтри от телефона ми). Не мога да разбера, защо след като никога не съм имал регистрация във фейса, на каква логика пощата ми в АБВ е заспамена с разни съобщения от фейса?
23
4
 
6
 
! Отговори
Давид преди 4 години
Местя
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пи..я на ФБ
21
4
 
3
 
! Отговори
ФБ преди 4 години
Ами що пускате куцо и сакато до профила си? Имам фейсбук и 90 % от хората ми там са такива с които имаме отношения и в реалния живот. Нещата които пускам ги виждат единствено те. Иначе за такива моментни сривове не ми дреме. Чак зависим не съм.
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Управяйте го фейсо, идва ГЬОРГЬОВ ден, комшии и колеги как ше разберат че съм ручал ягне, къде че пущам фотоси?!
19
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това е заради програмистите в българия на фейсбук българските програмисти са най некадърните ама най-алчните и само взимат паримного пари вадят българските програмисти и много си вирят носа ама и техният рахат ще свърши
18
3
 
10
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
аууу как ще издържат клюкарите без 20 мин фейс?каква драма да не знаеш кой с коя кой къде и какво за 20 мин тцтцтцтжена ми ще мине на антидепресанти че е изтървала нещо важно във фейса
17
3
 
2
 
! Отговори
пепи преди 4 години
Между срив и затруднения има разлика
16
2
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Мария Габриел изпробва новият кибер отдел СЪЗДАДЕН срещу фейк нюз -за да види как работи- Целта е най големият страх на Правителствата в тези Модерни Времена-С идването на социалните мрежи Взеха да се организират Протести и да Падат Цели Правителства- Габриел под паравана фейк нюз ,ще успее да цензурира социалните мрежи и така ще видите какво значи Двуполюсна Демокрация)) Жалко,много жалко -Живеем в Свят в който няколко десетки човека са се вкопчили в властта и ИСКАТ ДА СА ВЕЧНИ И НЕЗАМЕНИМИ!
15
2
 
3
 
! Отговори
:) преди 4 години
Have a break from facebook
14
2
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 7 преди 4 години
Вайбърът е добър за връзка с близки и приятели. Няма да ти щъкат тъ.пи реклами, няма разни хорица да ти навират себе си, какво са яли и с кого и къде са спали, няма да те лайкват и дислайкват. Чиста платформа за свръзка и размяна на информация, снимки, клипове с хора, с които искаш, без натрапвания от страни. Можеш да се чуваш лично с човека отсреща също, като по телефон, може да си пишете - каквото искате, без цялата досада и пр.остотия на ФБ и компания.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че с ФБ се занимават не особено интелигентни хора е ясно. Умен човек с работа с това не би си губил времето.Но все пак когато поствате новини тук, то бихте могли да се справите и по-професионално, вместо само да преписвате и превеждане в съкратен вариант други статии. Тук, например, бе редно да поясните по-подборно в какво се изразява този "срив". Същността на новината я няма. Има клюки и жълтини.
12
3
 
16
 
! Отговори
Щастливец без фейс преди 4 години
Този фейс е загуба на ценно време.Ще седя пред монитора и ще следя разни хора къде са били и с кого.Има да чакате.Фейса е за свободни и мързеливи хора които се чудят как да си уплътнят времето.
11
2
 
9
 
! Отговори
Потресен преди 4 години
Просто беше ужасно след този сриФ.Още не мога да го продолея тотално съм разстроен меко казано смазан психически.Не го пжрлам на никого този сриФ.
10
2
 
11
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Каква драма!Получих спонтанни конвулсии, пристъпи на маниакална депресия, и абстиненция , че няма да мога да гледам снимки на чужди хора
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стискам палци и вие да отстраните никому ненужната новина от страницата си за 20 мин, но злото вече е причинено!
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
T.e. част от потребителите са разбрали, че може да се ползва и тоалетна за да изразиш каквото те мъчи отвътре.