Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!

Основателят на "Майкрософт" заяви, че никога не се е занимавал с нещо подобно
5 юни 2020 08:48, Нели Христова
170
Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!
Снимка: БГНЕС

След появата на коронавируса и бързата реакция на десетки компании по света, които се състезават да произведат ваксина, в мрежите се появи и една мащабна конспирация. Според множество потребители фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е участвала в създаването на заразата, за да поставят проследяващи чипове на хората в световен мащаб.

Още по темата
Бил Гейтс най-накрая коментира твърдението, макар и лаконично.

Основателят на корпорацията "Майкрософт" заяви, че конспиративната теория, според която той е участвал в пандемията от коронавируса с цел чрез ваксина да вкара чипове за проследяване, е толкова глупава, че не си заслужава да я опровергава.

"Никога не съм се занимавал с микрочипове. Почти невъзможно е този слух да бъде опроверган – толкова е безумен и глупав", каза Бил Гейтс пред "Business Insider".

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е вторият най-голям спонсор на Световната здравна организация, който осигури 9,76% от бюджета на организацията през 2018-2019 г.

Фондацията се занимава главно с финансиране на изследвания, свързани със създаване на нови лекарства и ваксини.


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
3
 
! Отговори
И I am crazyТууу преди 4 месеца
Първо идват едни първи хора и правят все добри неща, после идват едни втори хора, които са тъпи, но се нуждаят от помощта им, накрая идват едни трети хора които се.....

.... после идват едни четвърти хора дето се карат на едни пети хора които са приятели на шестите хора .... и те тъй.
145
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Който вярва на този сурикат, значи е много глупав .
144
2
 
1
 
! Отговори
I am crazy преди 4 месеца
Първо идват едни първи хора и правят все добри неща, после идват едни втори хора, които са тъпи, но се нуждаят от помощта им, накрая идват едни трети хора които се сприятеляват с вторите хора и запо1ват да ги маниполиират ри да критикуват първите хора, е защо първите хора продължават да помагат!!!
143
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо някой да се занимава да ти слага чип, като чипа без туй е винаги в ръката ти, дори като акаш, телефона?
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Едни хора събират едни средства за да помагат на други хора. После идват едни трети хора, които нямат никаква полза за никой, и казват че първите хора всъщност не помагат а злоупотребяват. Я сега да ми обясните защо тези първи хора да се занимават с благотворителност?
141
2
 
7
 
! Отговори
Зомби преди 4 месеца
Поставяйки масите под контрол това
е отколешна мечта на елитите които са управлявали . Имплантирането на чипове се върти в пространството от 20 тина години. Последните години се работи по маркетинга им - да почнат да се приемат като нещо полезно и приятно. Да засега телефоните и интернет го заместват, но чиповете са къде по успешен метод.
Между другото вредното влияние на телефоните си е доказано, а също и че сме в системата чрез тях, но вече ние сме го приели и е част от нормалното....
140
4
 
4
 
! Отговори
Ветеринар преди 4 месеца
До лекар до ветеринар

Разстоянието за разчитане на чипа е около 10см. В него има в повечето случаи само номер който дава информация от базата данни, но от колеги съм чувал че вече има чипове които могат да съдържат много повече информация.
Попадна ми информация,че някои компании вече успешно си чипират служителите.Чипа се поставя в ръката и служи за идентификация и достъп до зони с ограничен достъп. Работи се върху захранване от топлината на тялото.
За сега не е възможно нещо повече...За сега.
139
1
 
1
 
! Отговори
лекар до ветеринар преди 4 месеца
Доколкото видях външното устройство разчита само номерът на имплантираното в животното устройство.Друга информация има ли или не?Имплантираното устройство предполагам,че няма нужда от захранване и това предполага много дълъг период на използване.Какво трябва да е разстоянието между 2-те за да има комуникация?
138
0
 
8
 
! Отговори
Ветеринар преди 4 месеца
До Електронен инжинер

Ти трябва да си ковач или шлосер . Всъщност, никой не нарича инжинерите - електронни инжинери от поне 40 години.

Нещо с което да занимаваш полуумрелите си мозъчни клетки. - Значи чипа не влизал през иглата . хахаха . Чипирал съм хиляди котки и кучета и иглата никога не ми е била проблем. При човек може да се използва съшата технология . Ела в клиниката ми. Ще ти сложа чип безплатно .

п.с. На запад фирми използват чипове за служителите си от години. Питай Гугъл.
137
1
 
9
 
! Отговори
Бил Мъск преди 4 месеца
Бил Гейтс е прав - той не се занимава с чипиране - МЪСК СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА . Самия Ийлон казва нееднократно че до наколко години ще сложи успешно чип в човешка кратуна ... да я направел по-умна . Или по-послушна.

Бил се занимава с друго. Той усилено финансира компанията "Модерна" с няколко десетки мил. долара която успешно създава ваксина модифицираща човешката наследствена информация в RNA .... и това щяло да ни превърне в Супергерои .... или уруди. Зависи. Но урудите ще са в пъти повече .
136
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само прост човек може да вярва в чипиране, 5G и, че ни тровят самолетите. Този - онзи казАл... 🤣 И вече вярват...
135
14
 
4
 
! Отговори
абе преди 4 месеца
Този рептил не иска да чипира никой, защото любезно предлага облачни услуги, поща и windows с облачен стор. По-вероятно е да иска да намали продължителността на живота или раждаемостта. Като компютърджия е пускал математически модел и е видял, че най-ефективно е да намали продължителността на живота...
134
12
 
16
 
! Отговори
Електронен инжинер преди 4 месеца
За иди,отите - 4 причини поради които не могат да те чипират с наночип ваксина и да ти влияят с 5G:
- най-малкия транзистор е 14 нанометра. Електронните устройства се състоят от хиляди транзистори. Такова голямо устройство не може да мине през иглата.
- всеко устройство има батерия която трябва да се сменя от време на време
- вълните на 5G са с много малка дължина 3 милиметра и не могат да проникнат през кожата и да влязат в тялото.
- наночипа за да приема вълни от 5G му трябва антена 3 милиметр
133
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вие отдавна сте чипирани от Фейсбук и Туитър. Какво ви пука ако ви сложат още един чип.
132
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е какво друго се очакваше да каже, че твърдението на хората е верно ли? ХА! Още повече какво му работата да си пъха носа във финансирането на тея хрантутници от СЗО? Нали за да финансира нещо там, после ще чака възвращаемост в пъти по-голяма....или си мислите че ей така от добро сърце дава човека?
131
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Наложи windows a сред обикновените хора, защо пък и да не ги и чипира ? Може и да се кефат .

То и някога имаше отстъпници спрямо на компютрите... Хората не искаха да работят под наблюдение , но ето че е факт . Скедят ви отвсякъде ... Даже и какво кликате по клавиатуратата , но вие се кефите !!!


Ето така ще стане и с чиповете , ше ви зарибят
130
9
 
8
 
! Отговори
Хемус преди 4 месеца
Маските и ръкавиците показват кои са чипирани!Навън 25-30 градуса,продължава да е пълно по-улиците със зомбита!За какво му е на цайса да хвърля милиони за ваксини и чипове,като хвърли син поглед на обществото
129
11
 
17
 
! Отговори
Vaz преди 4 месеца
Леле майко в тоя форум е пълно с болни мозъци.Какви чипове бе хора,те още не могат ваксина за корона вирус да направят вие чипове измислихте да ви вкарват с нея?!
128
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нужно е човек само да чуе някои от интервютата и лекциите му, да прочете какви ги е вършил тоя хубавец,за да няма после, ама аз не знаех, аз не вярвах и т. н.
127
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Мамамта

Никой няма никакви права ... това е летлива илюзия, за д Ане с енонтуват такива, кат теби!