Стриктни мерки преди мача"Локомотив" Пловдив- ЦСКА

Двубоят започва в 19.15 часа
1 юли 2020 18:00, Петя Славова
4
Стриктни мерки преди мача"Локомотив" Пловдив- ЦСКА
Снимка: Министерство на младежта и спорта


На националния стадион "Васил Левски" са въведени стриктни изисквания за спазването на всички противоепидемични мерки по време на финала за Купата на България между отборите на "Локомотив" Пловдив и ЦСКА-София, предаде Министерството на младежта и спорта. Двубоят започва в 19.15 часа.

Около съоръжението е осигурено засилено полицейско присъствие. В това число и представители на икономическа полиция, които ще следят за разпространението на фалшиви билети. 12 000 пропуска бяха пуснати в продажба за феновете на двата отбора, след издадената Заповед от министъра на здравеопазването. Привърженици без билети ще бъдат спирани още на изградените пропусквателни пунктове.

В секторите ще бъдат разположени стюарди, които ще отговарят за недопускането на хулигански прояви по време на футболната среща.

Специално обозначение на местата по трибуните в сектор "А" ще помага на феновете за спазването на дистанцията от 1,5 м. Обозначени са и местата на скамейките за резервните футболисти на двата състава. За зрителите, които ще бъдат на трибуните са осигурени 12 000 маски. Същите ще получат футболистите и техническия персонал на участниците във финалния двубой за Купата на България.

Служители на националния стадион "Васил Левски" извършиха цялостна дезинфекция на съблекалните, коридорите, фоайето, общите санитарни части, седалките, плотовете и банките за журналисти. Поставени са и указателни табели за спазване на дистанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Бб преди 3 години
Какви стриктни мерки? Цесекарите са един до друг, отново пародия за спазването на мерки
2
4
 
1
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Ботевист съм,ама съм преди това Пловдивчанин!Буфери мачкай това недоразумение!Бой чорбата по главата,бий,бий!Кви са тия ловешки ЦСКА?То армия няма камо ли централен спортен клуб на армията,,,:):):)
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надявам се абдалите да се прегръщат, целуват, бият