Продължават да тестват децата в столичното 55-то училище

До момента всички направени тестове са отрицателни
18 сеп 2020 07:10, Ния Христова
6
Продължават да тестват децата в столичното 55-то училище
Снимка: Pixabay
Продължава тестването на децата в столичното 55-то училище, които са били в контакт със заразените с коронавирус учители. До момента всички направени изследвания са отрицателни.
 
Под 14-дневна карантина остават и около 40 ученици от Стара Загора.
 
Една цяла паралелка от математическата гимназия в Русе също е под карантина.
 
Последният случай на положителна проба при учител беше регистриран вчера в Ловеч, но преподавателката не е била в контакт с децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямо страшно тоя тоя вирус, бе! Сеч и мор по... добитъка.Толкова е страшно и ужасно, ама на ВСИЧКИ тези учителки им няма нищо, нямат никаква симптоми и неразположения. И нямаше и да разберат, че са обществена опасност N 1, ако не бяха минали през задължително тестуване.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да стресират излишно децата , да бяха пратили учителките на повторен тест в друга лаборатория, частна. Бас хващам, че на повечето от тях, да не кажа - на всички - ще е отрицателен.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майка на ученик от 55то беше обяснила във ФБ как ги тестват. РЗИ разрешава тестване на най-напористите на 2рия ден, когато файда от теста няма. Който искал на 5ти денд а се тесства - да си плаща сам, за него не важат разпоредбите. Контактни лица няма кой да издирва. Предписания за карантина - също. Така че всяка такава новина я подминавайте спокойно
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има статистика за мед. персонал, но сега са актуални учениците. Вчера слушам 8 учители болни от страшната болест, ама не знаели. На майтап единия си направил тест за 15.09 и оп ваканциято му се удължава. По притеснително е, че след 15.09 като по поръчка телевизиите започнаха пак да отделят централно място на чумата на 21 век. И ако до сега протестите бяха водещи, а короната между другото сега се размениха. Хекемянчо и Викторчо пак взеха да канят доктори да говорят по темата. Познати приготовления. Обърнете внимание как започва манипулацията - по телевизиите засилват вниманието с повече екранно
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно, че всички тестове ще са отрицателни. Минават поне 6-7 дни, докато да се появят първите симптоми, а при някои дори след 20-тия ден.