Маскирани пребиха 14-годишно момче и откраднаха колелото му

Детето е с хематоми по цялото тяло, нападателите се издирват
14 ное 2020 10:44, Петя Славова
52
Маскирани пребиха 14-годишно момче и откраднаха колелото му
Снимка: архив, БГНЕС

Маскирани мъже нападнаха 14-годишно дете с метална тръба и дървени колове, за да откраднат колелото му. Велосипедът струвал над 5000 лева, но не бил скъпа прищявка, тъй като пострадалото момче е млада надежда в планинското колоездене и го ползва за състезания и тренировка.

Сега родителите му предлагат възнаграждение за този, който помогне в откриването на биячите и на колелото, за да може синът им да се състезава отново.

Преди две седмици 14-годишното момче се класира на пето място в престижно състезание по планинско колоездене.

Преди ден излиза да тренира с велосипеда на място, което не му е познато. Негов приятел го убеждава да стигнат до влаковите релси край Северния парк, за да пробва подходящи места за скокове. Там се случва и престъплението.

"Биха ме, но аз държах колелото до последно. Удряха ме по гърба, ръцете, главата", разказа пред Нова тв пострадалото дете. То има хематоми по цялото тяло.

Приятелят на момчето избягал още преди нападението. А веднага след атаката, то звъннало на баща си.  

"Това не може да продължава така. Не може да нападат едно 14-годишно момче с тръби. Това си е опит за убийство!", твърди бащата Иван Кърджов.

За младата ни надежда в колоезденето велосипедът не е скъп само от финансова гледна точка. С него детето иска да сбъдне мечтата си.

"Искам да стана първи и да взема световната купа", сподели той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ЗАМЕСЕНО Е МОМ4ЕТО КОЕТО ГО Е ЗАВЕЛО НА ТОВА МЯСТО- ЗА ДА МУ ВЗЕМАТ КОЛЕЛОТО !!! ПРЕДВАРИТЕЛО Е ПЛАНУВАНО !!!!!!!!! АКО МАЛКО ПРИТИСНАТ ТОВА МОМ4Е ВСИ4КО ЩЕ ИЗПЕЕ !!!!!!!!!!
29
2
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Аз едното си дете го спасих от това подобие на държава. Сега другото учи езици. За да се спаси и то.Вие си стойте тука, гласувайте за мутрите, които дават пари само срещу избирателен вот, и чакайте оправия. Няма да дойде. Тая държава ще съществува още максимум 10 години.---ужасно сте прав. и във решението си да изведете децата и в написаното от вас. Няма оправия. Тук остават единствено дегенератите, които именно липсата на държавата ги привлича. Има и такива, викат на запада -полицейщина.
28
0
 
2
 
! Отговори
Цеко преди 3 години
Повече камери ще намалят драстично битовата престъпност
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дървените колове също като малолетните булки са част от културните особености на едни племена, които ни тормозят от 20-30 години вече
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отменете маските понеже хората почнаха да се въплозват и сега не можеш да разбереш дали е отъшъл да прави престъпления или се пази от вируса.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от приятели!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аз-ътмай-вероятно "приятелят" е подлъгал момчето в безлюдна местност с цел грабеж.
23
0
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 3 години
Те затова масово се връщат!!!
22
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз едното си дете го спасих от това подобие на държава. Сега другото учи езици. За да се спаси и то. Вие си стойте тука, гласувайте за мутрите, които дават пари само срещу избирателен вот, и чакайте оправия. Няма да дойде. Тая държава ще съществува още максимум 10 години. После никой нормален няма да остане в нея.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И по-зле ще става - нацията тотално се опростачи с тия тикви, които ни ръководят. Сега, с тоталното маскиране и престой по къщите народът изперка окончателно - седи и слуша сам глупости по новините, гледа *** предавания и се вълнува от живота на някакви хора, които не познава и които нямат никакво отношение към него.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аз-ът"Това не е верно. Освен това именноо да няма грешки изпълнението на екзекуциите се бави поне с 10 г."Не само, че е вярно, но и се дава като един от основните аргументи срещу смъртното наказание.Не знам къде си го прочел това за 10те години, но нещо са те заблудили.
19
1
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
50% от изпълнените смъртните присъди в сащ се оказват дадени на грешния човек.Това е статистика на разкритите в последствие истински извършители.Сигурен ли си, че САЩ са "прав път"?----лебенце аре взимай си бикините и спиралата и да те няма. Това не е верно. Освен това именноо да няма грешки изпълнението на екзекуциите се бави поне с 10 г. Така че - ДА СИГУРЕН СЪМ. САЩ единствени държат фронта, и затова там сега вие либералките водите голямата битка. Затова и махнахте Тръмп. Идва видовден!
18
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аз-ът50% от изпълнените смъртните присъди в сащ се оказват дадени на грешния човек.Това е статистика на разкритите в последствие истински извършители.Сигурен ли си, че САЩ са "прав път"?
17
0
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
за мен е безумие липсата на акумулация на присъдите по наказателните производства. В САЩ ако те съдят за 10 неща, ще излежиш сумарната присъда. Точка. В БГ (а мисля и целлия ЕС) - най-дългата (има некви изключения, но 99% от случаите е така както казвам). Защо? Ти му казваш изнасили 10 баби, убий 10 деца - ще лежиш само за едно?! Дмашния арест защо се брои за излеждана присъда ? Вкъщи диван-чапраз пре телевизора, до г*за на жената и хладилника...МНОГО Е ОБЪРКАНА СИСТЕМАТА, АМА МНОГО !
16
0
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Няма да се учудя, ако дойде време да се извиняваме на престъпниците, че с нашето съществуване сме ги изкушили да направят престъпление.---това за съжаление е извън България. Аз наистина вярвам, че има световна либерастка конспирация по този повод. Навсякъде смятат, че престъпниците НЕ СЛЕДВА ДА СЕ НАКАЗВАТ, а да се поправят. Поправя се детска играчка. Изнасилвач на баби и деца, терорист и убиец, какво да му поправяш? Него го трепеш или го отделяш от нормалните. За сега САМО САЩ държат фронта..
15
0
 
8
 
! Отговори
Ужасът преди 3 години
Какво да очакваме когато държавата се управлява от МУТРА.
14
3
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Приятелят на момчето избягал още преди нападението.----когато за приятели си избираш българи е така. П.П. колко па мъже са необходими, че и чак метални тръби за да откраднеш велосипеда на 14-годишен. Нещо в тази история не е така както пишете.
13
3
 
6
 
! Отговори
Das Deutsches Reich преди 3 години
Приятел -предател с такъв врагове не ти трябват. Затова сам като вълк с електрошок в джоба,пак ще ти го вземат колелото ама докато се свести единия от обирджийте от електрошока ,другия е поставен в ситуация или бяга с колелото или зарязва плячката и носи дружката си по обирджийство. За децата също трябва електрошокове. Може и боксове и палки
12
3
 
14
 
! Отговори
Газдов преди 3 години
Много ме кефи, как сте написали, колелото не е само скъпа прищявка. Все едно ако е просто едно скъпо колело на дете от богато семейство, не е проблем, че са го откраднали. Имате мислене на обирджии на мандри от преди 80 години. Щом някой е заможен е хубаво да го оберем, нападнем и тн.
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гарантирано от герб