Съдийка падна от терасата си в Пазарджик

По случая е образувано досъдебно производство
Обновена: 10 юли 2021 21:55 | 10 юли 2021 21:02, Анисия Иванова
104
Съдийка падна от терасата си в Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Трагичен инцидент в Пазарджик. Съдия Стела Михайлова е паднала от терасата на дома си. Това е станало около 2.30 часа тази нощ. Апартаментът е на 6-ия етаж, което е било фатално, съобщи БНТ.

Новината попари юридическото поприще в града, но и много хора, които са познавали съдия Михайлова като човек и професионалист.

По случая незабавно е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство, каквато е рутинната процедура. Най-вероятно обаче се касае за нелепа случайност, коментират запознати с разследването.

Съдия Стела Михайлова правораздава в Районния съд Пазарджик от дълги години и бе ненавършила 50 години. Тя се е доказала като безупречен професионалист и в наказателната колегия, чийто член бе, и в гражданската колегия.

През 2018 г. съдия Михайлова бе отличена като един от съдиите с най-добри показатели за разглеждане на актовете, потвърдени от горна инстанция на Районен съд-Пазарджик за 2017 година.

Стела Михайлова е сред отличниците и за 2020 г. - при нея са постъпили 400 дела, а тя е приключила 420 дела, което я прави трета по натовареност от 11-те магистрати в съдилището. Тя е с ранг "Съдия във Върховен касационен съд и Върховен административен съд".


 


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 3 месеца
В друг вестник пише че е миела балкона с мъркуч. Защо посред нощ мие? Иначе наистина парапетите на балконите в България са много ниски.
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Путин е виновен. Намазал е с олио терасата и парапета. "Анушка вече е разляла олиото". Политковская, Навални, Немцов загинаха по същия начин.
85
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Напила се е, за да потисне гузната съвест от многобройните осъдени невинни и неосъдени престъпници, платили си чрез адвокатите на съдиите и прокурорите да смачкат делата.
84
1
 
8
 
! Отговори
Пу преди 3 месеца
В навечерието на изборите СЛУЧАЕНОСТ ? Не мисля
83
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Също като в Русия
82
23
 
9
 
! Отговори
Дежавю преди 3 месеца
КРадев и Славуца трепят ,като Путин лекарите си.
81
0
 
3
 
! Отговори
Коригирайте времето. преди 3 месеца
Е такава, е онакава... Вече не е. Беше. Минало свършено.
80
10
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 3 месеца
Сигурно се е напукала като дамаджана с алкохол, облегнала си е дебелото туловище на парапета и бам размазана на паважа. Не ти занимавайте с алкохолните драми на квазимодовци.
79
0
 
4
 
! Отговори
Някъде в САЩ: преди 3 месеца
Леко попрекалихме в България с "Шоковата доктрина"....Какво значи термина "леко попрекалихме"?
78
2
 
16
 
! Отговори
Човекоподобно се: преди 3 месеца
Характеризира със следните особености:Откраднало милиард и нещо от населението и не платило 700 м данък хазарт.Твърди, че може да си прави каквото си иска!Прокуратурата знае и има доказателства, че неговото каквото си иска е свързано с изнасилвания, медиини брадви по неудобни личности, принципи, поведение, рекет, убийства, кражби в особено големи размери, нацистки практики - използва омразата на българите към политиците и няколко стотина души на които е дал пари... не дебатира ...
77
2
 
15
 
! Отговори
Мяу преди 3 месеца
В навечерието на изборите ? Доста подозрително е .
76
4
 
2
 
! Отговори
Виж сега: преди 3 месеца
Те арийските плешиви лъвове и конче като Божков имат вкус към интелектуалци, артисти, патриоти писатели носители на световна награда за мир, хора свели неграмотността до 2%, убиват ги с голямо задоволство, тормозят учителите в цяла една страна.Партията "Българското лято" знаете ли кой представлява?Пъ.р.в.е.н.ю.т.а.т.а забогатели неприлично много от един милион мъртви "комунисти". Цял прайд плешиви лъвчета. Ще трябва тежка картечница ... Мое ли цялото учредително събрание, което е на Курорти
75
2
 
3
 
! Отговори
Виж ти: преди 3 месеца
Кой филм дават "Призрака и Мрака" - човекоядците от Tсаво. Става на въпрос за два мъжки лъва, които по някаква причина следели строителите на железопътната линия и убили 135 души от местните работници и изяли към 35. Има теория, че това се е случило поради мутация на ген и болни зъби на лъвовете. Предполагам са мразели и те "комунисти". Сред мъжките лъвове е много рядко да нямат грива, това е нещо като да си плешив сред лъвовете. Не добре приети от другите лъвове! Може би защото са нацисти ...
74
0
 
9
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 3 месеца
Още един лаф и си легам;))) Знаете ли, с какво е известен Пазарджик? Със средното милиционерско училище "Ф. Дзержински";))) А пък аз са чудех, що един приятел се пише, ч еот пазаржишкият милиционер, немало нищо по-лошо на светот, еййййй...
73
6
 
11
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 3 месеца
Таз съдийка, ако е работела, както си требе, досега щеше да има своя луксозна къща с висока ограда, басейн и жакузи и немаше да и се налага да пада от 6-тият етаж! Щеше да се удави в басейна, ама тва е друг разказ!
72
22
 
10
 
! Отговори
радево време преди 3 месеца
В държавата на Радефф вече почнаха и съдии да падат от терасите. Чиста случайност.
71
1
 
2
 
! Отговори
Напомням ви: преди 3 месеца
Че престъплението "Държавна измяна" се касае за държавен служител, който е насесъл щети на представляваната от него държава чрез издаване на държавни тайни или действия, който са нанесли поражения на държавата в особено големи размери, поради което престъплението се счита и за акт на война срещу съответната държава и тъй като страната е и член на Европейският съюз и по клаузите в нея това престъпление се счита за акт на война срещу целият съюз. Айде сега Сакскобурготски има думата ..
70
10
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 3 месеца
Инцидент друг път!Е сега се вързах!Хеле пък самоубийство.Май частното правителство на фигурант грипенов,дето ще ни забранява да излизаме без ваксина,нещо взе да се самозабравя!Не че и другите са цвете за мирисане!
69
0
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
А ***, Анисио, ти знаеш ли какво е "поприще", че го употребяваш в тоя контекст?
68
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е 100 процента убийство. В 2.30 е идеално време - незначителен шанс за свидетели. Със сигурност е някой, който наскоро е излязъл от затвора, но не го е направил веднага, за да не бъде свързан с "инцидента". Може даже да е в този форум и да ни убеждава каква пияница е тя. Интересно също как всички медии приемат веднага, че или е инцидент, или самоубийство. Това е някакъв нов вид страховита автоцензура, пълен отказ от мислене.