Попълват свободните места за прием в осми клас в София

Това ще стане в периода от 4-и до 10-и август
4 авг 2022 09:16, Петя Славова
2
Попълват свободните места за прием в осми клас в София
Снимка: БГНЕС

Попълването на свободните места след трети етап на класиране за прием в осми клас е по график, утвърден от директора на приемащото училище, и следва да се осъществи в периода от 4 август до 10 септември, информира Регионалното управление на образованието в София-град.

Записването на учениците, класирани в третия етап, беше на първи и втори август, а сега се обявяват свободните за четвъртия етап места.

Необходимата информация се получава от директорите на приемащите училища, където се извършва подаването на документи и класирането.

Учениците подават в избраното от тях училище заявление до директора, оригинал на свидетелството за завършено основно образование и медицинско свидетелство за здравословното им състояние за прием в професионални паралелки и профил "Физическо възпитание и спорт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
За сметка на това... децата на 90-те ни натискахте по всички предмети, школи, институции и т.н. Така се опитвахте да ни натискате, както вас са ви натискали червените ***, само, че не се получи. Хак да ви е на всичките псевдо-учители и червендалести съзнания. На нас 2-ки и 3-ки "за назидание", а сега ги пишат САМО за присъствие положителните оценки. Задава се едно неграмотно и неспособно поколение.
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Попълват свободните места за прием в осми клас в София, но не им се отдава, тъй като насреща им е яката българска демографска криза, която българските партии неглежират.