Да си купиш телефон или да спасиш пострадало животно

За едно семейство изборът е ясен. Вече са създали цял приют
Обновена: 22 сеп 2011 07:48 | 22 сеп 2011 07:47, Екип на Dnes.bg
180

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: приют за животни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
6
 
4
 
! Отговори
fs преди 12 години
"Бог е дал растенията и животните за храна на хората, може да ви се струва нехуманно и какво ли не-но това е живота". Тая тъпотия звучи като "неведоми са пътищата господни". Бог/негов поклонник ако се изсере на главата на някой, ако изнасили някво момиченце - с тва се защитава, че неведоми били пътищата му. Става ми тъжно за такива религиозни хора, те за мен са мързеливи, наивни и празни. Мързеливи, защото ги мързи да мислят, а се осланят на нещо толкова глупаво и примитивно и тва е...
107
4
 
5
 
! Отговори
Томас преди 12 години
122Да разбирам ли, че ти искаш пълна свобода за всички ***, педофили и всякакви други извратеняци - все пак и те са някакви същества. Не усещаш ли изкривяването в простотиите, които ръсиш. Бог е създал човека всеяден и така ще е, колкото и да дрънкате глупости.
106
0
 
0
 
! Отговори
fs преди 12 години
То кат се замислиш по-добре да не ядеш месо от тия ***, които продават. Ако си гледаш животни и ги колиш тогава става, ама иначе трябва да имаш пари за да можеш да ядеш качествено месо от пазара. За това аз не ям месо, не съм вегетарианец, но ако ям е наистина много рядко...
105
2
 
0
 
! Отговори
о.t.e.r.o преди 12 години
Е,защо магарето не е червено ?
104
0
 
0
 
! Отговори
галактика преди 12 години
до 117 - Кремена - Добре дошла, и поздравления за щастливеца Елвис! Приятен ден!
103
5
 
11
 
! Отговори
ВЕГАН преди 12 години
Който истински обича животните, не трябва да ги яде! Пълна свобода за всички живи същества. Вегетарианството и веганството трябва да се пропагандират, за да могат хората да се осъзнаят и да направят важна крачка напред към бъдещето. Важно е както за кармичното, така и за менталното духовно развитие на човека.
102
1
 
15
 
! Отговори
до Днес.бг преди 12 години
Моля *** да проследят айпитата на всички, отговорили под темата, защото ще се разкрие, че повечето мнения (предимно изпълнените със съдизъм и простотия) са от един и същи компютър. Тоест става въпрос ако не за платен ***, то за психопат, който би трябвало да бъде спрян, тъй като коментарите му нито са в контекста на статията ви, нито свидетелстват за нормалност. Всеки обикновен човек, прочитайки гадорийте на този ненормалник би напуснал форумите ви с погнуса, Днес бг!
101
4
 
5
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 12 години
___I faf Urkestarad na BREMENskite mozikanti e imalo magare.Inidtziadtivadta na simeysdtvuto ot VARNA i visoko Puhvalna-bude6ta milozlivosz i vastork puradi homanizam sas FilandtopizamAs vidnash spasih idin DATSKI DOK ut idni tcigan4eta-beseha gu sas tel.Daduh im pu 2 lv. i gu utglejdam siga faf HASIENDAta mi f silo KALOIANUVETC.Ni lae,No ni hape-ide pu 1 pad na den i day mo rashotki-Krastih gu ELVIS-HANIBAL
100
4
 
2
 
! Отговори
Томас преди 12 години
114Кой беше ти, че ще определяш какво трябва да стане- излиза, че не ние, които ядем месо караме хората да ядат месо - а точно обратното?
99
3
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
110Предполагам ядеш и истински салами :)
98
7
 
8
 
! Отговори
ВЕГАН преди 12 години
Хората трябва да спрат да ядат трупове на животни, продавани в магазините под названието "месо". "телешко", "свинско" - няма такова нещо има теле и прасе. Пълен бойкот на месната експлоататорска и кървъва индустрия. Колкото повече хора станат вегетарианци и вегани, толкова по-малко животни ще бъдат избивани за утоляване глада на едно ненаситно експлоататорско общество. Пълна промяна на системата. Животните са наши приятели, а ние не трябва да убиваме и ядеме нашите приятели.
97
3
 
2
 
! Отговори
за 107 преди 12 години
явно съм общувала с истински мъже и простащината ми е обягнала за това не схванах "изразът ти"
96
2
 
19
 
! Отговори
Харесва ми преди 12 години
Браво на това семейство! Истински добри хора и дай Боже да стават все повече такива в България, а лошите да отпаднат и да си отидат забравени от нашата държава!
95
1
 
7
 
! Отговори
DEDO NASKO преди 12 години
vijdam 4e tuk ima mnogo 4ove4eta koito pi6at gluposti , vmesto da kajat edno goliamo '' bravo '' eto zatova sme NAROD - *** ... eto zatova NIKOGA NIAMA DA VIDIM bIAL DEN. mladi hora , kakvo 4akate vse o6te v tazi darjava - ko4ina ??? biagaite , kolkoto moje po skoro.
94
1
 
2
 
! Отговори
до 98 преди 12 години
`що не пробваш със секс бе мъжки
93
4
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
100Пророчица била ванга - пророчица на кого ??? Аз злоба нямам - то се вижда злобата в кого е. Никой не те кара да си хабиш думите.
92
4
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
99Предпочитам да пия айрян - хапченцата си ги пий ти - ако имаш нужда де.
91
1
 
2
 
! Отговори
Anelia - VARNA преди 12 години
... do KOM6IATA ... blagodaria napisal si strahotno saob6tenie.
90
7
 
2
 
! Отговори
Томас преди 12 години
97За някои хора кучето е по-важно от роднините - това е извратения модел за поведение, който се налага в обществото - тия извратености не се появяват случайно, те се създават целенасочено в съвременния содом, защото ние живеем точно в содом и само слепец не би могъл да го види
89
3
 
9
 
! Отговори
stefan преди 12 години
Господ здраве да им дава на тези добри и мили хора