Вдовицата на командоса Шарков: "Да" за протеста!

"Държавата трябва да им осигури увереност"
Обновена: 8 ное 2015 14:51 | 8 ное 2015 14:51,
36
Вдовицата на командоса Шарков: "Да" за протеста!
Снимка: Нова телевизия

Милена Шаркова, вдовицата на убития по време на операцията в Лясковец спецполицай Емил Шарков подкрепи протеста на служителите в МВР.

Още по темата
Дълги години бях съпруга на спецполицай. Всеки, който застава с униформата и оръжието на улицата и защитава гражданите, трябва да е уверен в себе си”, каза Милена пред ”Нова телевизия”.

Според нея тази увереност трябва бъде дадена на полицаите от държавата, ръководството на службите и обществото.

”Сигурността като един от стълбовете на обществото ни в момента е разклатено”, добави Милена Шаркова.

Тя си спомни, че всеки ден е изпращала съпруга си на работа със свито сърце, защото не е знаела дали няма да бъде пратен на полицейска операция. Милена разказа, че застраховката живот на полицаите е 11 лева – толкова е получила за смъртта на съпруга си.

Вдовицата на спецполицая поиска доживотна присъда за убиеца на мъжа й. Петко Петков застреля Емил Шарков при опита на полицията да го задържи заради заплахите му към деца от близкото училище.

За смъртта на съпруга си, Милена казва: „Поредица от грешни стъпки доведе до трагичната развръзка на тази акция”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато служех в казармата на два пъти се случи така,че размислих и постъпих както аз реших.Ако бях постъпил според правилата щях да съм застрелял един войник и един офицер.Каквото и ще да прави човек трябва добре да го обмисли,а не да изпълнява сляпо чужди заповеди.Моето поколение не харесваше военната и полицейска професия точно заради това.Почти всички бяхме приети за студенти и превъзхождахме офицерите умствено.За съжаление при акцията в Лясковец няма и следи от никаква умствена дейност!
18
5
 
6
 
! Отговори
BG преди 8 години
Ха, а на нас сигурност кога ще осигури държавата ?!?! С тия дебелошкебековци ?!?!Точно пък по случея Лясковец, фуражките трябва да мълчат - "елитни" полицаи бяха разпарчетосани от най - обикновен човек с ловджийска пушка !!!!Най - доброто което може да направи държавата е да легализира носенето и притежанието на огнестрелно оръжие - щото тия утре някое дете в първи клас с прашка ще ги набие :)))
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дядо петко с ловджийска пушка защитаваше дома си от въоръжени спец ченгета.
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В лясковец се видя некадърността на полицията.....
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо си мисля че е по редно да не взима страна и отношение по въпроса.
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tasi vdovizata nama vid na skarbaschta grimirana podredena kato Maja ilieva kogato Joro iliev go gramnala hvana si schvanza ot Varna da se kefi s nego jivota e taka koito si e otischal sa nego e jalko a vdovizite namirat samesnik
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО КРОСИВО МИЛФЧЕ НА 40 ЛЕТА. СТАВА ЗА МНОГО ХУБАВИ НЕЩА. ВИЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ ЗА НЕЩО МРЪСНО?
12
2
 
15
 
! Отговори
Arsenal преди 8 години
Някой може ли да ми го обясни.Понеже не го знам но в школата в Симеоново не се ли минават физически тестове.Виждал съм полицай,който не може да слезе от патрулката,какво остава да преследва някой бягайки.
11
4
 
12
 
! Отговори
Генг бенг преди 8 години
ПолицаИте,не с "Й" драги мой.За шкембелийте,семките под сянка,дремките и отблъскващия вид съм напълно съгласен.Но и в щатите ги има.Виждал съм мексиканец,който трудно се виждаше от значката.Виждал съм и тип морж.Чат пат пускат и по един патрон на някой черен за респект.Но там си имат доста работа наистина.В България са рушвети,люпене на семки и тук таме някой наркоман нашамаросат или някоя лапетия с каше.Никакъв респект нямам към тях,мнозинството не си вършат работата.
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 15:В Америка драга моя (където ти не си била и си личи от писанията ти) полицайте са на друга планета. Там те са държавата и се държат като такива - приятелски настроени, но същевременно всякат авторитет и респект. Поздравяват те даже на улицата, без да те познават. Няма нито шкембелии, нито пушачи по време на работа, нито се здрависват с някой от БМВ, който спира да си говори с тях. Е когато това стане и тук, тогава може твойте писания да имат стойност. Дотогава - няма как да ги подкрепяме.
9
3
 
8
 
! Отговори
БГ ПОЛИЦАИ преди 8 години
До АНОНИМНА 15:ЗАЩОТО В АМЕРИКА ПОЛИЦАИТЕ СА ИСТИНСКИ ПОЛИЦАИ И В БЪЛГАРИЯ СА ТАХТАБИ. ТАХТАБИТЕ СА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ПРИДАТЪК НА КЛИКАТА. ТЯ НЕ ИСКА ИСТИНСКИ ПОЛИЦАИ. ЗАТОВА И ДОЛЕН СИДЕРОВ ГИ ШАМАРОСВА КАКТО И КОГАТО СИ ПОИСКА. АКО НЯКОЙ УДАРИ ШАМАР НА АМЕРИКАНСКИ ПОЛИЦАЙ ЩЕ ПОЛУЧИ КУРШУМ.
8
8
 
11
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
Нали се учат от Америка. Защо не им дадат права както в Америка?. Не може някой си люпен не излюпен да къса пагони, да посяга да бие , да рита полицай. Това в целият свят го няма. Не може един политик да си прави каквото иска , а полицая безпомощен да го пази и закриля. От кого и защо?Дайте им нужното уважение и права.Те са държавни служители. Лошо е да очакваш детето ти да се прибере от дежурство като знаеш какво е станало през нощта.
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че има *** , има. Ама тези, дето им слагат плюсове са още по големи *** !!
6
1
 
29
 
! Отговори
художника преди 8 години
Както винаги мнението на пострадалата страна е субективно. Истинските убийци на мъжа ти, г-жо Шаркова са неговите началници. НЕ МОЖЕ да пращаш тежко въоръжени барети заради това, че някой е заплашвал деца. Какво да прави човек, ако в 5ч. сутринта го нападнат маскирани мъже, които дори не се легитимират? Ако имаш оръжие го използваш, другото е в сферата на свободните съчинения.
5
1
 
23
 
! Отговори
kiril преди 8 години
Кой точно подкрепя ? Хората които не могат да разкрият едно поръчково убийство ? Подкупните полицаи ? Тези дето бият мирно протестиращи ? Хайде моля ви се, този протест е най-голямото лицемерие, което се е случвало. Ако на някой толкова не му харесва, ами да напуска. Все още могат да го направят за 20 заплати....
4
14
 
11
 
! Отговори
1 преди 8 години
На този протест няма началници. На този протест са полицаите от улицата и от някои служби които не са особено привлекателни. Началниците направиха опит да ги спрат но не се получи. А ти дето ще и шаркаш дупето - да знаеш, тази жена е свикнала да спи с МЪЖ. Мисля, че няма да ти се получи.
3
3
 
10
 
! Отговори
Nona преди 8 години
То ПА оставаше да не ги подкрепя!Кого всъщност подкрепя?!? Тези,които обвинява за смъртта на съпруга си/некадърно организирали акцията/,или инзвънземните?!?
2
2
 
2
 
! Отговори
Cherymoia преди 8 години
Petko e na nai-spokoinoto turistichesko miasto v rbg - all inclusiv?! Niama shum den i nost ot diva muzika i divi hora.
1
4
 
5
 
! Отговори
Poponai преди 8 години
Doverieto e martvo. Viarvastite sa po drugi mesta.