Къде е Ники? Къде е майка му? Защо баща издирва сина си с билборд!?

Калоян Милев вече 10 месеца не е виждал детето си
13 юни 2017 12:45, Боряна Павлова
46

12581 гледания   |  Още видео

Баща издирва сина си. Обяви с билборд, че детето е отвлечено от майката.

Калоян Милев не е виждал 4-годишния си син вече 10 месеца. Той разговаря с репортер на Bulgaria ON AIR, за да разкаже повече за случая.

"Никой не знае къде е синът ми, освен майката на жена ми и нейният адвокат. Правата са ни споделени и затова е необходима декларация, когато тя реши да напуска страната заедно с детето".

Милев обясни, че майката на Ники пътува в различни държави постоянно, но твърди, че властите по летищата не я спират по никакъв начин. За да може едно дете под 18 години да пътува в чужбина е необходима декларация с разрешение за това и от двамата родители.

"Този билборд, с който обявявам, че издирвам сина си, не е насочен само към моя проблем, той е глобален и за него не се говори достатъчно", твърди бащата, като изброи как деца напускат държавата в багажници и другият родител не може да ги върне обратно с години опити.

"Търси се съдействието на държавата, а тя не само, че отказва, а и пречи! Процесът е много дълъг и не се зачита интереса на детето", възмущава се Калоян Милев.

Освен всичко друго, бащата разпродава лично имущество, за да търси сина си в държавите, за които знае, че майка му го е отвела. Милев разказа, че последно посланикът в Сеул е приел да се срещне с него, но не е успял да съдейства за случая.
 


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Николай Николов преди 1 година
До Анонимен Закон има и то не един. Освен законите има и специални инструкции. Въпроса е ,че не се изпълняват!!!!
39
0
 
0
 
! Отговори
Do 39 преди 1 година
Ако си същия който пишеше за фаила да седи отворен нз кой разбира повече от системи, автоматизирани работни гишета и т.н. прости ми но не си ти. Спри да пишеш глупости ! Стой тих да те мислят за глупав отколкото да проговориш и разсеяш съмненията. Ти си типичния българин в сяка манжа миродия....
38
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До тази новина чета друга: жена я утрепали и опаковали в куфар в чужбина (Украйна?).

Така че, скъпи мами и татковци, когато се правите на тарикати и решите да сте над закона.

Не ревете после, когато другаа страна също се откажат да търсят справедливост според закона.

Тази да се радва, че бащата си дава парите за билбордове, а не на мафията.

Посланника може да не я намери ама утре като нищо може да я има в новините като поредната трагедия. Щото други лесно могат я намери...
37
4
 
8
 
! Отговори
до 41 преди 1 година
Очевидно този баща не е от онези, които си описалА. А майката, вероятно също не е от онези, които ти си описалА
36
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако бяха измислили закон такива декларации да се подписват от бащата в полицията,на паспортно гише-нямаше да се случват такива неща.Декларацията на бащата ще служи за нещо като паспорт за детето.
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Do 36
Обръщението "пич" говори за липса на елементарна култура и обноски. Да не би да сме си играли заедно на пясъчника, че си позволяваш да се обръщаш така свойски ?!?
Ясно е че си неграмотен полицай завършил техникум по нищология с милиционерски менталитет. Ама не схващаш ли, че съм маалко по-светнат от тебе по някои въпроси и се излагаш като ме апострофираш ?!
34
1
 
8
 
! Отговори
Do 36 преди 1 година
Проблема пич е на теб защото ти го ядеш накрая :) граничаря си върши работата с квото и където са му дали :) когато няма връзка между системите е защото никой нормален програмист и администратор няма да работи за 600лв а за малко повече а тез които го правят смятай за какво стават, че вместо хилядарки са лртп ( ни полицай ни цивилен) така , че свиквай
33
1
 
7
 
! Отговори
До 34 преди 1 година
В грешка си- проверка се извършва по гражданство: дете родено в Испания,но с бггражданство се проверява в България, но не и в Испания
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Do 27
Това, че при граничен контрол само от гръцка страна не са сложили едно компютърче, което да прави стравки по БДС си е проблем на упойките от родното МВР. За пореден път казвам, око съм айдук, който продава деца мога да си направя копие на акта за раждане и на твоето дете, само че да се води мое.
Прочее как така всеки излизащ се записва, а не може да се прави справка за роднински връзки. Може би "записването" става на халваджийски тефтер !?!
31
1
 
0
 
! Отговори
Do 34 преди 1 година
Те и да сакат ги проверят няма как :)
30
1
 
13
 
! Отговори
аз там преди 1 година
Единствената граница, на която се контролира излизането на едно дете е тази на страната в която е родено. Нататък минава свободно навсякъде съгласно конвенцията. С малко Adobe и цветен принтер нямаш никакви проблеми да си спретнеш декларацията, а контролът по границата се изразява в това да оставиш едно копие при полицаите. Те не ги проверяват.
29
0
 
11
 
! Отговори
Трътлю преди 1 година
Таз била ***, той гледал лошо, тя била бита, той са фръцнал и ги изоставил. Дайва и форумните съсели дайва, нито сте наясно със случая, нито знаете, кой, кого и как. Ама важното е да ги обесите и оплюете мъжът и жената, за да си почешете егото на форумни съдиии в стил последна инстанция.
28
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никоя майка няма да се занимава да влиза във филми и да лиши от баща детето си, стига той да е имал нормално отношение.
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ники... ще ти скъсам ушите !
Ники... ще ти счупя главата !

Антон Радичев най-добре знае
26
2
 
2
 
! Отговори
27 преди 1 година
Не те знам от кога не си излизал от бг но от 2 години и към турско и към гръцко и на там и насам всеки чалавек се записва в системата.
25
3
 
5
 
! Отговори
Do 27 преди 1 година
Файлове отваря прозорци затваря момче младо защото всички от всичко разбират сме на тоз ... В таз държава ! Кажи ми как на гръцки комп в гръцка система българска? Айде ходи говори глупости на някой който не е стъпвал на гкпп
24
3
 
13
 
! Отговори
Lan преди 1 година
Редно е статията да дава поглед и от другата страна! Т.е. коментар от майката или адвоката!
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Do 19
Ако е отворен файла АИС-БДС, а при граничен контрол трябва да е перманентно отворен, набиране на ЕГН и роднински връзки става за 3 секунди. Ама нали сте минцифайки от вицовете предпочитате да зяпате копирана хартийка и да остроумничите, което отнема далеч повече време.
Някой тарикат може с такива хартийки да изнесе дузина чавета без да се усетиш.Още повече, че не се регистрира кое дете с кои родители е напуснало страната през сухопътна граница.
22
8
 
24
 
! Отговори
Lan преди 1 година
Представям си - един готин мъж, обичащ детето ни, подкрепящ ме мен в отглеждането, па макар и бивш и аз да си хвана паспортчето да се скитам по света и да влача детето, без да му дам шанс да общува с баща си и да има нормални приятелства и детство при баби, дядовци, лели и т.н. НЕ ми се вярва...Никой не бяха от хубавото. Ако наистина е отвличане, дали адвокатът ще си сложи главата в торбата?
21
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има нещо странно в този баща... Някаква скрита жестокост. Начинът, по който говори, жестовете му, според мен е имало насилие. Времето ще покаже дали това е причината жената да бяга от него..