Безмилостно, престъпление... Родителите на починалото дете за трагедията

Почернените родители ще търсят отговорност от лекарите
16 ное 2019 21:34, Боряна Павлова
229
Безмилостно, престъпление... Родителите на починалото дете за трагедията
Снимка: Pixabay

Родителите на 3-годишното дете, починало от риновирус, ще искат да има наказани за трагедията. Почернените родители на починалото 3-годишно описаха лутането си в системата в опит да спасят детето си. Те искат лицата им да останат скрити.

Според родителите детето им е имало остра вирусна инфекция. Впоследствие и сепсис.

Първо отишли в столичната педиатрия, където казват, че в продължение на два часа не им обърнали внимание, след това в болница "Лозенец", където ги върнали за домашно лечение.

Още по темата

Детето обаче се влошило и се върнали в педиатрията. Там чакали близо 2 часа за хоспитализация. От лечебното заведение не приели детето, тъй като нямали свободни легла.

"В приемния кабинет, на кушетката пред тях, моето дете умираше! Те това много добре го видяха. "Нямаме свободно легло". Спешното легло в болницата било резервирано за някакъв човек, за 15 (ноември), който трябвало да дойде. Неколкократно ни помолиха да си тръгнем, защото детето не е в тежко състояние, можело да се придвижва", разказаха родителите пред bTV.

Почти два часа продължават молбите към дежурната лекарка.

"През сълзи я молех, само да видят какво му е на детето и да го вкарат някъде да видят какво му е", разказва разплаканата майка.

"Просто това забавяне доведе до смъртта на моето дете... Не знам как спи тази жена, след като направи това нещо, с нашия принц. Не може ти от една вирусна инфекция да починеш, ние в кой век живеем, това са глупости. Това е безмилостна жестокост, престъпление", смятат почернените родители, които вярват, че шанс за детето им е имало.

"Искам да има наказани, искам да няма други такива случаи, нищо няма да върне моето дете, искам да има правда, защото това беше 3-годишен ангел", категорична е майката.

"Те ни убиха и нас", заключва бащата.

Позицията на педиатрията остава непроменена: Няма забавяне на лечението.


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
1
 
! Отговори
Кик преди 10 месеца
Няма виновни за смъртта на детето.Гарга на гарга око не вади.Така е Бг.
181
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бих дал пари ако се събират някаде за наемен убиец за отговорните лекари
180
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 183

Знаете ли колко студента по медицина завършват във Франция?На 100 студента завършват ...8!И няма нищо случайно,че френските лекари са най-добрите в света!
179
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Направете проверки в Добрич. Изпратете по болниците журналисти под прикритие и вижте,запишете, снимайте. Не се правете на интересни да поднасяте новини от чуждия печат а се пораздвижете. Кой го е грижа снега в Канада и панделката на Джендър.
178
0
 
0
 
! Отговори
lasi преди 10 месеца
Съболезнования на родителите но от кога е било болно детето ?Само един ден преди да почине?
177
2
 
2
 
! Отговори
Лили преди 10 месеца
Това е трагедия, дано осъдят лекарката и дежулната сестра. Боже Боже.
Бездушни лекари.
176
3
 
11
 
! Отговори
гост преди 10 месеца
Дали да не се вдигнем и да отидем хиляди на погребението на това детенце. Да дадем някакъв знак, че сме съпричастни и че вече чашата прелива от безобразията в здравеопазването.
175
0
 
8
 
! Отговори
Бай тодор преди 10 месеца
По моето време умираха ли ви децата в болниците
174
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не разбирам защо повечето от лекарите са безчувствени, лишени от емпатия, нямат човешко отношение към пациента. Изобщо много има да се работи в МУ по темата що е човешко отношение и как трябва да се държат с пациентите. Вместо тежките зубрачески изпити да въведат изпити по човечност и хуманност и мотивираност. После в процеса на обучение да отстраняват неподходящите, цедката да е накрая. А сега всеки *** влиза, веднъж влязъл, 100 % излязал с диплома под мишница.
173
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз не разбирам защо повечето от лекарите са безчувствени, лишени от емпатия, нямат човешко отношение към пациента. Изобщо много има да се работи в МУ по темата що е човешко отношение и как трябва да се държат с пациентите. Вместо тежките зубрачески изпити да въведат изпити по човечност и хуманност и мотивираност. После в процеса на обучение да отстраняват неподходящите, цедката да е накрая. А сега всеки *** влиза, веднъж влязъл, 100 % излязал с диплома под мишница.
172
2
 
8
 
! Отговори
Нали съм прост .. преди 10 месеца
и не разбирам какво лечение е проведено. Няколко пъти чета публикациите, не можах да намеря лечение! Моля, някой ако е разбрал, да обясни!
171
3
 
21
 
! Отговори
Трезвомислещ преди 10 месеца
Истината е следната: Вярно е, че има около 10 процента от лекарите, които си вършат работата професионално и отговорно, но поне 90 процента от работещите в сферата на здравеопазването са предимно нагли паризити, които са за бой.
170
12
 
11
 
! Отговори
Стига!!!! преди 10 месеца
Престанете да настройвате хората едни срещу други! Никаква представа да нямаш от нещо и да издаваш присъди? Гледам и госпожата долу, дето писала, че медиците ни убиват. Ами мен, например, са ме спасили. И много други хора са спасени. Ама за това нищо. И като умре някой вече са убийци. Не вярвам някой да е отишъл на работа с идеята да не излекува дете. В медицината 2 и 2 не е винаги 4. Това пред компютъра няма как да се разбере.
169
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как може в 21 век медиците да ни убиват???Държавата защо го позволява?Защо не приехте детето да го лекувате? Вие го убихтееееее!!! Да било е болно и е имало нужда от помощ! А те казват,че видимо не е било толкова зле и ето резултата! За тях трябва човек да издъхне -явно това е видимо зле и се приема.Но не за лечение , а за аутопсия!
168
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какви глупости говорят по тв.? Причината не била в медиците, а в болестта на детето!Да точно така ! Щом са стигнали до тях явно е имало видима причина и така наречените медици ако си бяха свършили работата,да приемат болното детенце и да му назначи незабавно нужното лечение-то щеше да е живо!А те се подиграват с народа,разиграват ни!Ту в тази болница ,ту в онази,след това с глупавите документи,вместо да спасят детето! Направо бих ви убила. Поставете се на тяхно място! Ако това беше вашето дете??
167
5
 
14
 
! Отговори
Павлов преди 10 месеца
В такава ситуация незабавно се взима кръв и се проверяват левкоцити и CRP. Ако стойността на левкоцитите е над 12, а на CRP - над 5.00, става дума за сепсис, детето е за незабавна хоспитализация и спешно инжектиране на Медаксон. Всичко това е било ясно като прозрачна вода за лекар с 35г стаж като д-р Елена Георгиева - но не е направено. Защо ?
166
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами да кажат КОИ са тия дето дават АКРЕДИТАЦИЯ на спец. Детска болница, и на Лозенец, как е възможно в 21-век да уморат едно детенце на 3 години. това го няма никъде по света, ИМАТ ли СРАМ тези доктори пред Бога, за какви клетви са се клели, Не може да се побере в съзнанието. ........ И стачкуваха преди месеци за повече пари, НЯМАТ СРАМ - умориха едно невинно същество, ..........
165
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен
от 173 - Направо да я пее ПОПА !
164
4
 
5
 
! Отговори
Така да ги пее ПОПА преди 10 месеца
Ами да ги ЗАКРРИВАТ и СБАЛДБ, и Лозенец ! както с болничните един акредитационен период да ги закрият като пробен период - да не уморат друго дете. Една позната работеше там и имали само специализанти по Неонатология, че педиатрите ги били изгонили и допускали само свои хора, и правилно Гайдарски преди обед казва, че там имат ниска квалификация. ДА ГИ ПРОВЕРАТ какви доктори са там, като нямат спец. Детски болести как да стават неонатолози, като не можели едно дете да вземат на ръце. ШОКИРАНИсме
163
2
 
5
 
! Отговори
СБАЛДБ била специлиз преди 10 месеца
СБАЛДБ била специализирана Детска болница. Април 2019 д-р Таня Андреева каза, че тя никога не е била болница и е била строена за всичко друго но не и за болница,а Дечо Дечев на НЗОК, че ако трябва да се спазват изискванията на касата трябва отдавна да е закрита. Не може една пенсионерка там да ни ругае пред детето, за това ли им даде Министъра пари като стачкуваха да уморат сега детенцето. Защо са изгонили Ем. Христова и педиатрите, а неонат-те не могат да прегледат едно дете -нямат Педиатрия