Трети ден палатков лагер пред Президентството

Недоволните смятат, че Румен Радев разединява българите
250

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трети ден граждани протестират на палатки срещу държавния глава Румен Радев.
Още по темата

Палатковият лагер е разпънат пред сградата на Президентството.

Според недоволните държавният глава разединява българите, вместо да ги обединява.

Как изглежда протестът днес, вижте в кадрите на нашия фотограф Димитър Кьосемарлиев!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
2
 
2
 
! Отговори
Идиоти преди 3 години
По добре искайте прозрачност за ефките.
194
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, кажи най-сетне истината, която премълчаваш - защо даде две заплати на приятелката си и апартамент за тихи занимания, докато българите заминаваха да търсят работа в чужбина ?
193
18
 
27
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Щом им плащат, защо да не седят на палатки там.А това, че президентът Радев разделя българите от некадърното и корумпирано гербаджийско управление не чак е толкова лошо. Време разделно.
192
15
 
26
 
! Отговори
Баи преди 3 години
По колко плащат от фондация - америка за бьлгария даите цифриДа ида и ас
191
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сваляйте го прецедента вече! Този е срам и позор
190
18
 
26
 
! Отговори
Йоло Денев преди 3 години
На Позитано 20 ги дават, тичай бързо натам..
189
20
 
39
 
! Отговори
... преди 3 години
Алоу герб, къде ги давате 30 лева бе ?!
188
41
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 190По такъв, че Президентът, като висш политик, трябва да намира КОНСТРУКТИВЕН път към диалога, вместо да се опитва да ПРОВОКИРА на всеки ъгъл правителството и Парламента. Само не ми казвай, че това не е така. И така, той това НЕ ГО прави. Видяхме му поведението по повод 3 март: партийния интерес и ПРОВОКАЦИЯТА пред всичко останало, включително и здравето на гражданите. Хич не ме интересува на кой си гласоподавател. Аз също не съм на ГЕРБ, но това си беше откровена демонстрация.
187
9
 
35
 
! Отговори
Тъпанар преди 3 години
"Аз бях привърженик на ГЕРБ, но повече не искам да ги виждам."Ега ти! Чак сега след 11 години ли бе брат? Моля те, само ми кажи какво точно ти е променило мнението - супер ми е интересно! Само не ми казвай, че "ту.лу.п" е решаващото нещо.
186
18
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Настоящият, поръчан от Борисов протест, още повече ме отвращава от него.
185
17
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И правото му да прави обръщения се подчинява на тази му роля, т.е., не може да всява раздори с обръщенията си.------По кой начин Радев е разединявал? Това, че критикува Правителството, не е разединяване. Аз бях привърженик на ГЕРБ, но повече не искам да ги виждам. Не искам да никакво единение с ГЕРБ и гербаджиите.
184
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоКогато и да мина в тоя сайт ти винаги неизменно се излагаш като кифладжия :)))Добре, от мен да мине, нова лекция: гледай сега, всичките правомощия на Президента се подчиняват на рамката в която е поставена неговата институция. Какво значи тва? Написано е в член 92, алинея 1, изречение 2, което гласи, че: Той (президентът) олицетворява ЕДИНСТВОТО на нацията. С други думи, И правото му да прави обръщения се подчинява на тази му роля, т.е., не може да всява раздори с обръщенията си.
183
23
 
49
 
! Отговори
Mister Cro преди 3 години
Шепа платени клоуни!!! Да ви мочам на жалкия протест! С пожелания да им простинат нахалните зад.ници на цимента пред президентството! Аз съм един от *** и маргиналите!
182
12
 
56
 
! Отговори
Не пиша име. щото им преди 3 години
Дали харесвам Радев е без значение. Всеки има правото да изразява свободно мнението си!!! Питам само- къде са органите на МВР, които бяха на протеста на Възраждане!? Мерките за отстояние само за протестиращите срещу правителството ли важат!? Макар, че като ги гледам какви палатки са опънали и колко човека са едва ли нарушават мерките!? Следващия път да не гласуват за Радев и толкоз!!! Избързаха, по-късно надника ще е по-висок!!! Сега са ги пуснали само за проба и колорит!!!
181
19
 
63
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Платени лаладжии!!
180
19
 
56
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
Много жестоко ги е налегнала кризата тия граннояди, 10 човека не могат да съберат и разпъват палатки да заемат място и да изглежда масово и впечатляващо!
179
69
 
24
 
! Отговори
Хейтър преди 3 години
Това е постановка на комунистите. Знаят, че им остана електорат по-малко от на ДПСето. А Радев е с рейтинг колкото на Сидеров и Марешки. Затова сега искат да го представят за жертва. Смешковци.
178
75
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, омръзна ни да казваш тая истина която я знаеме много преди тебе, а кажи защо даде на секретарката си две заплати и апартамент за любовни въздишки, докато децата ни напускаха страната да търсят работа ?
177
24
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахаха, това вече е смешно, не махате цял коментар, а само частта кочто не ви изнася. ПАК ЩЕ КАЖА: ПРОТЕСТИРАТ JALKI, PKATENI NE6TASTNICI!
176
13
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво стана със мерките и социалната дистанция! Мисля, че и на дете е ясно защо не ги разгонват