Заради вируса: Глобяват ГЕРБ и БСП с по 3000 лв., наказания и за мача ЦСКА-Левски

Ще има по-голям контрол, заяви доц. Ангел Кунчев
Обновена: 22 юни 2020 12:52 | 22 юни 2020 12:25, Александър Попов
91
Заради вируса: Глобяват ГЕРБ и БСП с по 3000 лв., наказания и за мача ЦСКА-Левски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Освен трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина, добавяме и "К" - контрол, заяви на бифинг доц. Ангел Кунчев.
 
Като част от този контрол ще глобим с по 3000 лева ГЕРБ и БСП за събирането на големи групи от хора без да се спазват мерките против епидемия. Вече имаме и заразен, допълни Кунчев.
Още по темата
 
 
Той допълни, че ще глоби и ръководството на националния стадион "Васил Левски".
 
На мача между ЦСКА и Левски бяха спазени броя на допуснатите зрители, но от друга страна нямаше никакъв контрол и те скачаха и се прегръщаха. Не се съмнявайте, че скоро ще видим ефекта, допълни Кунчев.
 
Вече сатана ясно, че от полунощ стават задължителни маските на закрито, а на футболните мачове ще се допускат до 1000 души в сектор, при необходимата дистанция от 1,5 м.
 
Всички мероприятия на закрито да бъдат организирани до 50% от местата, като задължително се носят маски. Това важи за кина, театри, нощни клубове, магазини, молове.
 
Йорданка Фандъкова допълни, че също ще издаде заповед за задължително носене на маски на закрити пространства.
 
"Във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки, разпоредени със заповед на министъра на здравеопазването от страна на политическа партия БСП и политическа партия ГЕРБ за това, че са допуснали събиране на много хора на закрито, без спазване на нужното отстояние, Столична регионална здравна инспекция състави актове за административно нарушение.
 
Акт е съставен и на директора на националния стадион „Васил Левски“ във връзка с проведеното дерби Левски – ЦСКА на 20.06. при лоша организация и нарушаване на задължителната дистанция сред публиката.
 
Актовете ще бъдат в максимален размер от 3000 лв.", съобщиха от столичното РЗИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
кон и кокошка преди 3 години
бълха ги е ухапала,те взимат субсидии за милиони, че едни 3000 ще ги бърка нещо.Толкова жалка история
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откъде ще ги извадят толкова много пари като Корнела открадна цялата партийна каса. А там са само бедни хора, най-добре Радев да им даде на заем.
78
1
 
0
 
! Отговори
бг преди 3 години
Цитат: "Освен трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина, добавяме и "К" - контрол."Точно това искат да постигнат чрез ковид19 - контрол над хората. Бавно. постепенно, методично ще затягат каишката и ще ви вменяват че това е новото нормално.
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце ще извади от чекмеджето три банкноти и ще платит глобата, но от БСП къде ще намерят пари ...
76
1
 
1
 
! Отговори
*/* преди 3 години
В Бивол излязоха данните от проверката на снимките.Автентични са.Само на 3 има промяна на датата.
75
1
 
0
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Не е проблема в това да им се наложи глога и да е платят с народните пари.Проблема е,че не се спазва закона от хората в партиите които искат да ни управляват.Лошият пример не е за подценяване.След това се чудим защо не се спазват масово законите в държавата.
74
1
 
2
 
! Отговори
do 66 преди 3 години
те имат ИМУНИТЕТ за вси4ко БАЩИЦАТА им САТАНАТа ги пази...разберете хора.Апостолите казха , че ние не се борим срещу плът и кръв, а ср/у поднебесните духове на Злобата т.е.демоните. Бог да пази България! Амин!!!
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
оххххх.....препотих се колко голееееми глоби са им наложили.....прах в о4ите на хората само хвърлят както винагуии....ох щех замалко да напи6а Винету
72
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 66Що не вземеш да понаучиш българския преди да пишеш по форумите? Аман от руски плондери тук, във всяка манджа са мерудия. После се чудят защо цял свят не ги понася.
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До52Този не е дечко.На Корнелия от хората е. Те имат особена , избирателна памет. За 90-те нищо не помнят. Нито Лукановата зима, нито фалиралите банки, нито това, че ги прогониха хората. е е забравил, а не му отърва да си спомни.
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо не им направят индивидуални глоби както на обикновените хора? имат ги на видео как са се наредили без маски и без никакво отстояние един от друг! обикновените хора ги глобяваха по 5 хил ако излязат от вкъщи само! значи за чорбаджи балгар не важат законите само за обикновените хора
69
1
 
1
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Значи са ни глобили пак нас.Баси
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
те на брифинга бяха зад вожда с промитите си мозъци да ръкопляскат под команда като изумени, така се управява републиката на чалгата
67
3
 
3
 
! Отговори
тулупче преди 3 години
Тиквата ще ги извади от шкафчето, и за бесепарите ще извади щото има.
66
0
 
8
 
! Отговори
Янчо преди 3 години
Абе, къде е генералът?
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Ние им даваме милиони субсидии , глоба 3 000.Толкоз, защото пак ние ги плащаме.Те никога не са ощетени . Лекуваме ги безплатно , возим ги безплатно и храната , и кафето им плащаме.
64
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министъра и Фъндъкова спазват разстояние от 50 см а не от 2 метра. После тези хора говорят за забрани.
63
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам ..нас ни глобяват преди по 5000 лв,след време по 300 а сега тия общо по три хиляди ,ало щаб пари ли нямат и те имунитет за маските имат
62
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И с вирус, и без вирус провеждането на мачове Левски - ЦСКА трябва да се забрани със закон!
61
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сет се подигравали с народа- значи глоба за обикновения българин ,не оспорвам тази мярка ,тя е наложителна ,за да се спре заразата - до 10 000 лв ,за партийните мастодонти , в..ъ..ш..ка..ви с обраните от народа пари . 3 000лв това нещо за "назидание" ли го правите или пак да ни покажете по стар ко..му..ни..с..ти..че..ски обичай ,че всички сме равни ,ама някои "по- равни" позор!!!