Kинорежисьорът Васил Горанов протестира с филмово мече

Оттеглянето на сегашното управлението само по себе си не е достатъчно
26 юли 2020 21:30,
20

18 дни недоволство и призив за промяна. Сред морето от трибагреници срещаме кинорежисьора Васил Горанов и неговия символ на вярата.
Още по темата

"Тази мечка е участвала в 5 филма, включително награда "Златна роза" за "Най-добър филм". Това казва на хората, че най-важното нещо, за което сме се събрали тук, е да запазим вярата си", коментира филмовият режисьор Васил Горанов.

Вярата си той изповядва на улицата, заедно с хиляди други.

"Вярвам в това, че ние можем да живеем в една държава както е казал Левски, която да е равна на тези, които в момента са в ЕС. А не да сме винаги лошия пример. Добрият пример започва от законността", добави Горанов за Bulgaria ON AIR.

Категоричен е, че оттеглянето на сегашното управлението само по себе си не е достатъчно.

"Думата оставка произлиза от остава. Някой човек си подава оставката и той остава вече 3 пъти. Не е въпросът в оставката. А да осъзнаят, че те работят за нас и ние за тях. То е взаимен процес", смята Васил.

Той е решен да излиза на площадите всяка вечер с вярата си в по-добрите времена... когато плюшеният мечок на гърба му отново ще бъде използван само за сбъдване на другата му мечта – да прави филми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
ф.димитров преди 3 години
Видя ли очилат брадатковец с излъскан фейс,вече знам че от него нищо не става!
13
0
 
8
 
! Отговори
1-н преди 3 години
Некой да знае кой е споменатия?
12
5
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Прости хора без ясна визия. Айде, онези младите наркомани и алкохолици ходят заради 50-така на Черепа, дето им дава, но такива псевдо интелектуалци не мога да ги разбера. Те не помнят ли ЛУканов? Аз бях малко дете, но помня как нямахме какво да ядем. Ами Жан Виденов? Тройната Коалиция? Орехчо и фалита на КТБ? Иска оставка, а не се замисля, че Фигуранта ще направи служебно правителство, което така ще се окопае и подмени всичко, че да дойдат БСП и ДПС на власт. Тогава ще го питам този *** мозък
11
3
 
15
 
! Отговори
Ауу преди 3 години
Та кой е той ?! Носител на Оскар, на Златна палма и т. н. . Жалко първеню, неудачник .
10
1
 
8
 
! Отговори
Проблема преди 3 години
На тези хора не задават правилния въпрос, а той е ЗАЩО
9
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е толкова самовлюбен и смята, че всеки път пуска ново издание на Библията. Пиши повечко трева и е способен на ден размисли на тема колко е важно плюшеното мече в живота
8
1
 
16
 
! Отговори
Режисьора преди 3 години
Дали случайно знае кой е Режисьора на протеста или просто си прави самореклама. Факта че го нямаше в дъжда говори протестиращите не са много на зор
7
4
 
12
 
! Отговори
Горанов, мечо рунтав преди 3 години
Ние сме най-зле в Европа не заради Бойко (само). Зле сме заради режима и заради всички правителства след него. Порочен кръг, ние си ги избираме поради липса на други, те се провалят гръмко. Съдба. И тебе да те сложиме за премиер и ти ще се провалиш и ще те намразим. Не се прави на нещо повече от средния българин и не изричай в евтини изречения името на Апостола.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да изкарате камериерки и келнери от Черноморието за знаме на протеста. Няма значение,че няма туристи заради вируса,важно е да се иска оставка!
5
4
 
14
 
! Отговори
Бау преди 3 години
кинорежисьора е без работа заради кризата и за това протестира ... Какво друго да прави.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като чета колко се е замислил този режисьор, стигам до извода , че в главата му е пълна каша и не знае на коя земя е. Дано разбере , ако не се оправя сам с режирисурата трябва да стане професионален революционер като Георги Свиленски напромер
3
1
 
13
 
! Отговори
Курнелия е ку-ку преди 3 години
На *** и хлопа чекмеджето, защото е празно.
2
20
 
7
 
! Отговори
bolbov преди 3 години
Тези млади и доста от тях образовани българи трябва да постигнат успех на всяка цена.В случай на провал ще загубим България.Моля Ви Господа Бойко и Валери Моля Ви !Дайте хоризонт на тези хора те няма да счупят държавата,а дори да я счупят имат знания и енергия да я изградят отново и то по хубава от днешната.
1
7
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
една птичка пролет не прави