Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!

Според премиера газовата диверсификация е вече реалност
Обновена: 29 юли 2020 11:53 | 29 юли 2020 11:53, Веселина Йорданова
220
Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!
Снимка: МС, архив

Премиерът Бойко Борисов провери строителството на "Балкански поток". Той отбеляза, че диверсификацията, за която е говорено с години, е вече факт.

Да видят българите какви огромни строежи се правят в момента, коментира той. Затова не могат да ни простят - мечта на поколения, посочи още премиерът.

Още по темата

С него на инспекцията пътува директорът на "Булгартрансгаз" Владимир Малинов. Той обясни, че аварията по газопровода с Гърция е отстранена. Газовите доставки към Гърция са възобновени.

Близо две денонощия продължиха аварийно-ремонтните дейности в района на Кулата, където автоматичните системи регистрираха изтичане на газ.

На 27 юл, при огледа на мястото на аварията беше установено нарушаване на целостта на тръбата, най-вероятно заради стареенето на метала. Високото налягане на газа предизвика и лека експлозия, като се образува кратер с дълбочина три метра. Екологични щети не са установени. Тя е на около 30 години, стана ясно от думите на Малинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
1
 
! Отговори
прилика преди 3 години
До Мутро ггнусна !Пеньо Пенев номер две!
176
0
 
0
 
! Отговори
Бочко преди 3 години
Идат избори тогава ще се протестира с вота сега нема смисъл.Ама на избори младите и умните ходят да се снимат по гори и паметници и бай Цоньо багериста от Хемус и баба Гица-домакинката от общината рещават кой ще управлява оти ония протестърите са прекалено красиви и умни да си губят времето по урните...
175
0
 
0
 
! Отговори
Валери Вецетов преди 3 години
А то имало още трезви ,ракия кой колко може ви давам да правите,най-ниско ддс за вино и бира в Света им оредих,а ония още трезви ,да я легализираме накрая ли кво,Кушлук кво ще кажеш ?
174
0
 
0
 
! Отговори
Няколко /// преди 3 години
една връзка с мостче и шосе немое напраите ,ние знаем и караме с молитви ,но чужденците атеисти се пребиват по нашите пътища
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да довършват и измазват започнатото от ангарията на строителни войски....
172
1
 
2
 
! Отговори
И да гледам... преди 3 години
Гледам, гледам, съдебна реформа не виждам, не виждам и журналистите да задават подобни въпроси през тези 10 години. Всички се правят на улави. И накрая народа взе сам да пита...само да не забрави народа че след оставките трябва да има и решетки и конфискации. Само от имота в Барселона можем да построим 5 детски градини.
171
0
 
2
 
! Отговори
некачествени строежи преди 3 години
+ пълнене на чекмеджета безнаказано = куче влаче диря няма + всеки ден по 1 милионер в банката (по статистика)
170
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяхме една подпорна стена, която щяла да стане много хубав хотел.*** наистина.
169
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Видяхме строежи на сараи,къщи за гости,подпорни стени,хлъзгави асфалтирани пътища,вълнисти нови магистрали,крайморски резиденции...Чухме обръщения,така специфични за мутродемокрацията,платихме виртуални чертежи на изтребители...Коя земя е от нас по-пъстра,по-богата?...
168
0
 
6
 
! Отговори
А11нонимен преди 3 години
слънце,остава да кажеш,че ти си почнал и строежа на магистрала "ХЕМУС",иидилията ще е пълна.
167
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,само българите ли,имат право,да видят строежите,а ние ромите не можем,така ли,това от ваша страна е чиста дискриминация,и ние искаме да ви видим строежите ,които,ако са като северната и южната тангента,които стават плавателни канали,при слаб дъжд,благодарим,нямаме желание,по-добре е ,да ни разрешите да видим,хотела за птички на АРАПЯ.
166
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ти ща строежите. ОСТАВКА!
165
0
 
16
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Ние всички виждаме как след откриването започват ремонтите.Качество О.
164
0
 
5
 
! Отговори
реконтраадмирал преди 3 години
Синдромът на Турет е наследствено неврологично заболяване, при което пациентът страда от множество двигателни и речеви тикове, предимно с натрапчиви ругатни, псувни, неприлични и агресивни изрази, които нараняват тези, към които са насочени, защото се базират на улични думи от областта на секса и на фекалния жаргон.
163
0
 
7
 
! Отговори
Хазяйка от морето преди 3 години
Бетон се лее щедро и навсякъде стои. Един прекрасен плаж в Черноморец беше залят и затворен с бетон. Черноморци вече си имаме смрадлив тинест селски гьол. Вероятно управляващите плануват да направят ферма за жаби там и да изнасят жабешки бутчета за Италия. За друго вече този залив не става.
162
1
 
8
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ. преди 3 години
Какви строежи, като в Перник колко време нямаха вода, направихте тръбовода, и се спука на няколко пъти, правите магистрали, 2 ро класни пътища, на 2-та година вече има кръпки, дупки, и хлътнали участъци... Защото трябва да се крадат пари, качество 0...
161
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво постигна бат Бойко за повече от 10 години за хората.-Най-бедните са абсолютно неграмотни, озлобени някой от тях даже не говорят и добре български.-Така наречената средна класа плащат данъци, а получават обслужване от 19-ти век с възможности за корупция. -малкия и среден бизнес- там са зависими от големите или ако тръгнат да изплуват никой не е застрахован от това да ти вземат я имот, я бизнес, без да можеш нищо да направиш. -Най-богатите- абсолютно недосегаеми.
160
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всички виждат големите строежи, доган бей е един от най- големите строители, видяхме му строежа, само не разбрахме кога ще го накажеш за присвояването на пътя който е строен с нашите пари и кога ще го накажеш за заграждането на морето което е изключително държавна собственост. или той е от приятелите ти мутри и е велик нали? долнопробни лъжливи крадливи партийни български грозни ***
159
1
 
11
 
! Отговори
ПАРАДОКС преди 3 години
Колкото повече шосета и предприятия се правят толкова по-бедни и безработни ставаме . Ето това е българската икономика . Нека Б.Б. това да види и да се сети защо става така че колкото повече строи - толкова повече народа обеднява и бяга на вън . . .
158
1
 
12
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Борисов защо се правиш на улав ?За кои строежи говориш?За "апартаментите за птици " ли , за водопадния обиколен път кв."Левски" във Варна ли, за пътя към "Златни пясъци" във Варна ли , за магистралата на смърта "Тракия" ли , за кое точно?Я се омитай докато не са те докопали спящ тулупе .....Ще посягаш на децата от протеста , ах твойта ....