Лицата на протестите: Недоволство, изразено в ноти

Защо е на улицата поколението след промените?
Обновена: 2 авг 2020 21:08 | 2 авг 2020 21:07, Веселина Йорданова
369

Той е от поколението, което се ражда след промените. Излиза на улицата отново заради тях. Общото недоволство показва в кадри, а своя протест изразява в ноти.

Вярва, че можем просто да живеем нормално, а пътят към промяната започва от високо. Но смята, че без промяна в нас самите, ще продължим да сме в омагьосан кръг.

Избира да остане навън с всички, които искат ново начало и по-добро бъдеще, предаде Bulgaria ON AIR.

"Роден съм във Великобритания и доста хора ме питат какво правя тук. Майка ми е българка и от абсурдите, които стават в нашата държава, няма как всеки, който милее за това късче земя, да не е тук", казва Дилън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
1
 
2
 
! Отговори
Герберасти, четете преди 3 години
Цвeтaнoв прeд ФAКТИ: Кoрупциятa e в гoлeмитe инфрacтруктурни прoeкти (ВИДEO)Бoриcoв caм e пoкaзaл c дeйcтвиятa cи зaвиcимocт oт ДПC, cмятa прeдceдaтeлят нa EAЦC и бивш "втoри" в ГEРБ
190
0
 
8
 
! Отговори
One преди 3 години
"... селото се оказа точно в града, белото им показа тъмната страна..."
189
2
 
17
 
! Отговори
баце преди 3 години
Барбикян и онова недоразвито адвокатче *** на Сорос подкрепящ джендърството и Истанбулската конвенция трябва да чукат камъни в Белене .*** толупи .
188
3
 
14
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Довечера ще хвърчат палатки и пияници .Само няма да може да го видите .Ще има гасене на лампи .Не знаят какво ще им се случи .
187
7
 
21
 
! Отговори
Ангелов ГР преди 3 години
Този, с хубавото българско име Дилън, "загрижен" за България, май много се е объркал и затова се е присламчил към други объркани. Любопитен съм, кой ги храни тези лежащите по площади и улици. Щяха да са много по- полезни на България ако работят. Учили са в големи европейски университети. Хайде на работа! Или сте се подготвяли да вземете властта и да ставате партийни секретари.
186
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук останаха само koзяшkи ***.
185
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук останаха само *** ***.
184
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 340Иванчева 20 години за уж подкуп, Овчаров от БСП две години УСЛОВНО, кои са руската агентура ?
183
2
 
19
 
! Отговори
до 123 преди 3 години
Докато руската агентура саботира държавата и се опитва да я подчини икономически като овладява енергийната й система и създава руски англави по черноморие .САЩ са единствените гаранти за свободата и независимостта на България и страните от източна Европа.И какво те боли *** от зарята на 4 юли?
182
16
 
3
 
! Отговори
123 преди 3 години
Докато САЩ управляват българия чрез поставени лица нищо няма да се промени. Вече за втора поредна година има заря на четвърти юли.
181
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тролчетата не спат от яд :))Направете една жива верига да опазите Вожда, Пеевски и Доган, какво тролите цяла нощ хаха
180
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали ви видяхме на вас лицата като ви докараха с автобусите на контрапротест бе гърбави. Тиквата е пътник ботове
179
8
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
моята генерация се изнеса - които беше читав фана самолвта и замина. Евалата на тия след нас че не искат да я търпят тая *** вече.
178
5
 
22
 
! Отговори
Отговор преди 3 години
Поколението след "промените" в България е на улицата, защото днешните учебници поистория се пишат от другарката "професор" Искра Баева и такива други недоразумениякато нея, всъщност купище ***.Казано е....Народ, който не познава истинската си история, то тя се повтаря!Така че, отново сме се устремили надолу към дъното наречено Евразия.Дай Боже да съм лош пророк! Ако ли не, то младите ще научат истината по труднияначин и отново ще има хиляди пропилени и погубени български живот
177
0
 
4
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
До АнонименЗа какви други мерки си, освен лустрация?
176
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** манипулирайки + - не те прави по умен.
175
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 325 ПротестиращНе само подкрепям,даже аз съм за други мерки,ама още няма критична маса за да се случат.Много бавно се буди народа.Още преди 2007 срещу Борисов викам аз,но чак сега някои разбраха за какво викам.Дори и тези от ДБ дето се опитват да яхат протеста не са за власт,но пак май трябва да минат едни 13 годинки за да разберат и другите какво казвам.Дано доживея да видя истинска демокрация и капитализъм в чист вид,не такъв монополен частен социализъм.
174
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е нормално аз да скандирам за лустрация през 1990г.и днес сина ми да скандира същото.Не е нормално в една капиталистическа държава най-големите инвеститори да са хората емигрирали през 90-те пращайки валутана роднините си.Къде са капиталите на чуждите инвеститори?Защо бягат от България?Защото комунист само знае да лъже и да краде!Докато строи на Путин тръба за газ и АЕЦ с руски реактори,няма да се отървем от влиянието на Москва!И после ми разправя Бойко от телевизора,че не бил комунист.Моля?!
173
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама нали това казвам,че 30 годинки минаха и още говорим за лустрация.Ако на запад нещо се прави за 3 години,тук за 30 не се и започва да се прави.Мнооого бавно се случват нещата в България.То трябват поне два или три живота време за да мръдне нещо тук.
172
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата от СИК!Шайката в затвора!