Мъжът, обявил гладна стачка, е откаран в болница

Прегледан е и е напуснал лечебното заведение по свое желание
Обновена: 5 авг 2020 15:50 | 5 авг 2020 15:49, Елка Василева
127
Мъжът, обявил гладна стачка, е откаран в болница
Кадър: Bulgaria ON AIR, архив

Мъжът, който беше обявил гладна и жадна стачка, беше откаран в болница.

Той е бил приет в Спешното отделение на УМБАЛ „Св. Анна“. Бил е прегледан от спешните медици в болницата.

Мъжът е във видимо добро състояние, без установени здравни проблеми и няма показания за болнично лечение, съобщиха от „Св. Анна“.

Още по темата

Мъжът е отказал  допълнителни изследвания и се е подписал, че напуска болницата по собствено желание. Той е здравно неосигурен повече от 5 години.

58-годишният Владимир Генов протестираше вече шесто денонощие, без да приема храна и никакви течности.

Днес обаче състоянието му се влошило и останалите протестиращи в палатковия лагер пред МС го убедили поне да пие вода и да извикат Спешна помощ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка вечер минавам покрай протестиращите отварям си прозореца на колата и викам . Само Левски Бойко президент и . .те си м .. та протестъри точно пред министерски съвет и полицията.
44
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След земетресение колибата му се е срутила и божков му е дал апартамент без да плаща наем!За това е този цирк,иначе йок апартамент и на улицата-бездомен!!!***!!!
43
5
 
33
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Червените престъпници като Божков, Баневи, Стайков, Василев, Арабаджиеви и др. никога не са считали за нужно да плащат осигуровки на служителите си. Този модел го наложиха още в началото на 90-те години на миналия век и сега се опитват да го възстановят. Обаче народа не иска повече червени олигарси, мутри и мафиоти и затова протестиращите са едва 50 тyлyпа в двумилионна София.
42
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива изпълнения срещу човек като Борисов е човешка глупост. Разбирам това да го направи срещу самоназначил се диктатор като Путин който ще властва още 20-30 години но в българския случай си е откровена глупост и не може да се квалифицира нито като смелост нито като някаква свободолюбивост и принципност.
41
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, стана ясно че този нещастен маргинал е от гладна на гладна стачка все за разни народни каузи. Не го ли виждат, няма ли държавен орган, който да се самосезира и да го настанят принудително в психиатрия. Очевидно се нуждае от лечение.
40
6
 
31
 
! Отговори
ааа преди 3 години
Здравно неосигурен за последните 5 години - тоест този човек не е платил 1 лев данъци или осигуровки на държавата. В най-добрия случай работи нещо на черно, но не бих се учудил и да е класически лентяй. Та за какво протестира, някой да го храни ли?
39
6
 
31
 
! Отговори
МКII преди 3 години
Обидно за нормалните хора е да се дава трибуна на такива търтеи и безделници като тоя. След като няма здравни осигуровки от НАД 5 години, явно не работи. Но за сметка на това е от дежурните участници във всякакви протести. Демек е платен "протестиращ" и по-точно провокатор.
38
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако гербер като Качака обяви гладна стачка, ще изминат 10 години, преди да му се наложи лекарска помощ
37
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Превратът на Тримата *** и Черепа не успя и сега беснеят.
36
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам, протестиращите срещат голяма обществена "подкрепа". 90% от останалите ги псуват и заплюват като ги видят.
35
4
 
21
 
! Отговори
След 6 денонощия преди 3 години
без вода не е дехидратиран,не се налага да е на системи и си е тръгнал?Този човек или е камила или голям лъжец.Залагам на второто.Те впрочемвсички там на протеста си живеят в паралелен свят,както би казалаавторката на :паралелната държава"КН.В него цари радост и щастие,и коготонарочат я за оставка,я за друго,веднага става.А участниците в протеста имса 10 милиарда..
34
1
 
2
 
! Отговори
111 преди 3 години
До 111одеялото, а не огледалото - сори
33
4
 
16
 
! Отговори
Варна, морето преди 3 години
И ония тиквеницци пред Общината във Варна да освобождават кръстовището, че стават големи задръствания!И преди е имало протести, но такъв тормоз срещу обикновените граждани не е бивал.
32
4
 
23
 
! Отговори
111 преди 3 години
Здравно несигурен? Значи е бил по чужбина и сега се е прибрал, че сигурно и там няма работа, ама животът е по-скъп. А тук на паветата за този цирк ще му дадат сума ти пари!!!Интересно дали не е скрил под огледалцето тубичка с нещо и някоя баничка или сандвич. Няма тоалетна наблизо и сигурно го езаболял корема.
31
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
типичен обществен ***.Такива искат да вземат властта.
30
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера ей такъв същия избягал от Ловешката лудница чисто гол и ченгетата успяли да го сгащят чак на крепостта над града и да го озаптят със стоп патрони като този до края крещал в несвяст 'оставка'.
29
5
 
9
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Ако Белене го имаше сега, щеше да е препълнено, та и от още да има нужда !
28
5
 
27
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Сега като се наплюска, пак ще му стане лошо и айде пак в болницата! Поне да си плати здравните осигуровки с припечеленото на протеста, а да не ляга на гърба на нашего брата, данъкоплатеца.
27
3
 
13
 
! Отговори
до всички преди 3 години
като искате смяна на системата - явно не знаете какво искате, СЕГА е капитализъм при промяна се отива към социализъм, да това Е
26
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сложили са му две системи глюкоза и още 2-3 дни ще трови с присъствието си