Джамбазки за бомбичките по протестиращи: Отговорихме адекватно!

Евродепутатът отказа да отговори дали той е бил на снимките
20 ное 2020 09:10, Петя Славова
92
Джамбазки за бомбичките по протестиращи: Отговорихме адекватно!
Снимка: Кадър, bTV

Ангел Джамбазки така и не отговори на въпроса дали е хвърлял пиратки от централата на ВМРО върху хора. "Отговорихме абсолютно адекватно на това, което дойдоха да правят хората пред сградата, а те дойдоха да чупят, да хвърлят, да чупят вратата, да се опитват да нахлуват в нашата сграда с хора вътре по това време, деца от ансамбъла бяха там".

Още по темата

Това коментира пред bTV вечерта на напрежението пред централата на ВМРО Ангел Джамбазки и кадрите, на които се вижда как мъж, приличащ на него, хвърля бомбички и полива с маркуч хората долу.

Това е исторически паметник на културата и ние няма да допуснем да бъде вандализиран да бъде нападан, трошен, добави евродепутатът.

Джамбазки заяви, че са се самозащитавали от вандалския акт и агресия на протестиращите. Според него всеки би го направил, ако в дома му дойдат да чупят.

Той не отговори на въпроса защо е имало бомбички в сградата на ВМРО, но поясни, че пиротехниката се продава в търговската мрежа свободно. Ако бяха нахлули вътре, щеше да се стигне до физически сблъсък, пожарният маркуч беше единственият начин, каза още евродепутатът, който в момента е доброволец във ВМА.

Джамбазки така и не отговори дали би бил отговорен за действията си. "Полицията беше с тези хора. Тези хора започнаха да трошат. Имат ли право да хвърлят пиротехника, ние отговорихме реципрочно."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-63,как ще отиде в казармата,там крачещите,по левия тротоар не ги приемат.
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като иска да хвърля бомбички, да отива в казармата, и без тове се е скатавал
58
11
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Така се действа срещу такива"мирни"протестиращи яйцехвъргачи:):):)Даже може и малко по хард:):):)Иначе кво?Едните ше хвърлят яйца,домати и квото им падне щото били Народа,а другите ше ги гледат и ше им ръкопляскат:):):)нема как да стане бе:):):)Орловград-Протест Блокада:):):):)Къде сте бе катунари?:):):)
57
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо в партийна централа има бомби ?! Веднага да се спре партийната им субсидия ! Излиза, че с нашите пари купуват бомби и ни обстрелват
56
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно че вечния донаборник Жамбазки е опасен за околните и обществото като е имало полиция работа на полицията е да опазва обществения ред. Този е хвърлял пиратки и полицаите на се могли да си свършат тяхната работа по опазване на обществения ред. Като се продават совбодно пиратките туй не значи, че трябва да замеря със тях хората. Да идем да си купим пиратки и ние и дето видим патреотарин да го замеряме със пиратки.
55
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвам за ВМРО да гласуват хора с повече от две мозъчни клетки. Техният електорат са ***, които лекуват комплекса си за духовна и материална нищета с чувство на псевдо-национализъм - България на 3-4 морета и прочее. Тъжна история. А за председателя на партията дори няма да отварям тема - ДС миналото му и интелектът му сами говорят за него.
54
11
 
7
 
! Отговори
Питам преди 3 години
Малко са напръскани ,малко са им били пиратките трябвало е повече .Ако *** започне да троши вратата ви с катуна си ,вие какво ще му отворите и кючек ли ще му играете ? Браво на момчетата .
53
1
 
15
 
! Отговори
Уууубряя преди 3 години
Абе защо триете всички коментари а оставяте само простотиите на платения тиквен *** представящ се тука като Томката,Зоро, Анонимен и т.н.!?Оставете и ние да кажем нещо бе)))
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дай на един човек власт и му гледай сеира.
51
10
 
7
 
! Отговори
Варналиев преди 3 години
Навремето, Тошо се извини на Брежнев, за потрошения ни от съветски кораб мост във Варна с думите: Извинявайте, че нашия мост БЛЪСНА вашия кораб.Че и сега отбраняващите се срещу хулиганите излязоха виновни.
50
3
 
2
 
! Отговори
Пян Гъ до 52 преди 3 години
Изучил съм се вече. Ти какво си мислиш, че работя. Е, с/у хонорар, разбира се.
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: Пян ГъБе ти що не вземеш да се изучиш и да работиш като адвокат бе?Найш ли к'ви пари ше земаш?!
48
4
 
9
 
! Отговори
Пабло преди 3 години
Очилатият евродепутат се оказа бомбаджия ..... Сигурно е от някоя червена рода. Дядо му колко ли моста е взривил ???????
47
5
 
6
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Не взимайте страна - дайте го малко по-интелигентно в този взаимен пиар. Първо, подобна акция е незаконна и абсурдна. Трябвало е да има арести и бързо съдопроизводство. Минус на полицията и вандалите. Второ, отговора на атакуваните е разбираем, но не съвсем законен заради липса на пряк физически контакт и оттам заплаха. Минус и за тях. Журналистите пък атакуват само 1та страна. Не виждам кой заслужава похвала.
46
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте ги - патриоти! Представяте ли си, Васил Левски, Апостола на Свободата, да мята бомбички по протестиращи мирни граждани?Без повече коментари.
45
2
 
13
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!! преди 3 години
Боже, боже , прибери глупаците от тази изстрадала земя!
44
8
 
2
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
До БреейЕй го и тоя балетист се изказа!!! Заедно с полицията ще формираме паравоенни отряди и ще ви изтикаме в морето бе, лумппен червен!!! От там с плуване може да стигнете до матушка рассия и да се къпете в мечтания комунизъм!!!
43
0
 
15
 
! Отговори
От педал, преди 3 години
какво да очакваш, само простотия!
42
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ангелинке, тебе защо не те взеха в казармата ***?
41
3
 
23
 
! Отговори
Мъжкари бе преди 3 години
Големи мъже бе,тия патрЕоти! Значи по границата дърпат бабички, продават тескерета, взимат комисионни от самолети, а сега- най-отгоре пръскат с маркуч и хвърлят пиратки, а па шкембе вАйвода са изречпи- ии,а ко бях аз там -ко щеше да става! Ми що не отиде бе-не са ли се обадили поне по телефона? *** големи мъже бе, мъжкари направо!А тоя Джамбазки не ми е ясно кво прави късно през нощта в централата им-среща ли е имал или е спал на някой диван за да не плаща наем?