Радев: Татяна Лолова е незаменима епоха в българския театър и кино

Президентът със съболезнования за семейството и близките на актрисата
Обновена: 23 мар 2021 10:58 | 23 мар 2021 10:58, Анисия Иванова
158
Радев: Татяна Лолова е незаменима епоха в българския театър и кино
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Президентът Румен Радев изказва съболезнования на семейството, колегите и близките на легендарната българска актриса Татяна Лолова.

„Татяна Лолова беше дарена с талант, великодушие, мъдрост и доброта, които не спря щедро да раздава. Преобразяваше сцената с такава удивителна енергия, която  актьорите и публиката завинаги ще свързват с истинската магия на голямото изкуство“, заявява президентът, цитиран от Прессекретариата на Президентството.

Още по темата

Румен Радев подчертава, че обичаната от всички българи актриса е откликвала с изключителна отдаденост на благородни каузи, успявала е да погали всяко сърце с най-добрата усмивка и дума, да стопи тъгата и да вдъхне нова надежда и сили.

"Татяна Лолова е незаменима епоха в българския театър и кино, завинаги ще е ярка духовна светлина в националната ни култура и памет“, отбелязва държавният глава в писмото си до опечалените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 17 ...Има си протокол, БЕЕЕ! Как не се сещате за елементарни неща. А Татяна ги знаеше.
13
1
 
4
 
! Отговори
... преди 3 години
Татяна Лолова ще се върти като пумпал в ковчега с всички тия политици дето я споменават. Като си спомня колко мразеше всичките *** в парламента, съдейки по театралните и представления. И тя и Стоянка Мутафова бяха много анти политиците ама все да се изкажат! Няма лоша реклама а? И до бесилото на Левски щяха да стоят да обясняват какви приятели са били ако им изнасяше.
12
2
 
19
 
! Отговори
Фигурантиньо преди 3 години
В русия съм,в русия съм
11
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дебелия от Банкя бързо завъртя палачинката ходи да целува ръка на Руската посланничка мил му е животеца.Така или иначе е обречен и американците вече не го харесват колко френска любов им прави но всичко с времето си.
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доста скучна реч му е надращила деса,липсват традиционните траурни речи.
9
25
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Див Петел: Интересно е, че г'ламавите като теб не правят разлика между коментари по политически теми и почитане на паметта на човек като Татяна Лолова. Жалко е,но това е нивото на Бойко и троловете му.
8
2
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
БОГ ДА Я ПРОСТИ ТАТЯНА ЛОЛОВА.Когато почине някоя известна личност от времената на комунизма всички комунисти които сега са в политиката бързат да я споменат, макар тази личност да няма общо с комунистите. Така те се надяват да върнат комунизма, проверяват хората дали са склонни да простят, да забравят и да ги оставят навеки на власт. Но няма да стане.
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕПОХАТА В КОЯТО ТАТЯНА ЛОЛОВА БЕ НА ВЪРХА СИ И РАБОТЕШЕ БЕ ЕПОХА НА ЗЛОТО - ПРЕСТЪПЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ. ТАЗИ ЕПОХА БЕ ЗАМЕНИМА И ДОРИ ЗЛОВРЕДНА И ЗАТОВА БЕ ЗАМЕНЕНА. НЕЩАСТЕН ПРЕДАТЕЛ ИЗОПАЧАВАШ ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ - РУМЕН РАДЕВ.
6
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статията е за изказване на съболезнованията и почитане на памета на Татяна Лолова но това не пречи на Герберските онанисти да ядат айна.Вие сте прости и аз съм *** затова се разбираме думи на вашия идол от Банкя.На Радев можете само да му дишате прахта.
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Великите си отиват ,за да останат глупаците да ни стъжняват живота.
4
23
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
БАТЕ БОЙКО Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН. ВЪРТЯ-***, ТА АМЕРИКАНЦИ, ТА ГЕРМАНЦИ И НАКРАЯ ПАК СИ СЕДНА НА РУСКИЯ ЧЕ СИ Е СВИКНАЛ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ. РУСКИТЕ БАЙКИ МНОГО ВЛИЯЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ МИЦИФАЙКИ, НАЛИ ЗА ТЯХ СА ПРАВЕНИ. АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКИВА ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПОРОБВАНЕ, ТЕ СА СВОБОДНИ ХОРА И С ДЕМОКРАЦИЯ... НЕ ГО УМЕЯТ.
3
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РУСКИТЕ *** РУГАЯТ РАДЕВ И ХВАЛЯТ БОРИСОВ
2
4
 
44
 
! Отговори
Див врачанин преди 3 години
Това за Лолова(Светла и псмет)ние го знаеме.Ти за другото кажи!
1
61
 
7
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Президентът няма право да се произнася по казуси, които са в процес на разследване и доказване на обвинението, за които тепърва ще се произнас съдът. Всяко изявление от страна на поитик за казус преди съдебно решение, е накърняване на разделението на властите. Не се вижда твоят покон пред таланта на Голямата Татяна Лолова. Аз й се покланя с благодарност за образите, които пресъздаде.