Доц. Ангел Кунчев: Вече има ваксини по всички канали

"Зелените коридори" ще работят ежедневно при наличие на необходимите дози
10 май 2021 15:55, Нели Христова
22
Доц. Ангел Кунчев: Вече има ваксини по всички канали
Снимка: БГНЕС

Получихме всички видове ваксини, вече има ваксини по всички канали. Очакваме приятни изненади по отношение на кратката характеристика на продуктите. След 20 май за "Пфайзер" ще се даде възможност ваксината да се съхранява 4 седмици. Това съобщи на брифинг във връзка с решенията на Националния ваксинационен щаб главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

По думите му, неговото най-силно притеснение са резултатите от дългите празнични дни, тъй като през последните два дни отново се наблюдава ръст на хоспитализираните болни с коронавирусна инфекция.

Според доц. Кунчев са напреднали много нещата ваксините на "Пфайзер" и на "Модерна" да се прилагат и върху деца и през следващите два или три месеца това ще стане факт. По думите на главния държавен здравен инспектор, ваксинацията ще се провежда по три начина - при общопрактикуващите лекари, чрез онлайн платформата за записване и в "зелените коридори" за имунизиране.

"Можем да стартираме вече и пета фаза през един от трите действащи канала. Тя включва хората, лишени от свобода в затворите, хората, които пребивават в бежански центрове, ще се ваксинират чрез подвижни кабинети и хората, които са от по-трудно достъпни групи. Има нужда от информационна кампания. Ваксините ще бъдат повече от желаещите да се имунизират в цяла Европа", допълни доц. Кунчев.

По думите на главния държавен здравен инспектор, "зелените коридори" ще работят ежедневно при наличие на необходимите количества. Той каза още, че в Сливен и Ямбол интересът за имунизиране е доста нисък.

Ние ще съдействаме на туристическия бизнес, за да има успешен летен сезон, отбеляза той и добави, че почти всички хора, над 90%, си слагат втора доза на ваксината на "Астра Зенека".


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Ами да си ги боцка по две,за да не свършат!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
аз съм говорил на едно място да бият ваксината на мийката а на мене да дадът картончето с тяхните камъни по техните глави
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На 6 месец от началото на ваксинацията вече имаме ваксини и се хвалим хвалим хвалим. Добре, че като видя, че не можем да се справим преди 2 месеца се намеси ЕС.Иначе всичко е на автопилот и пунта мара приказки.
11
2
 
26
 
! Отговори
Светослав преди 1 месец
Този човек, доколкото може изобщо да се нарече така, е лъжелекар, търговец и наивник. Няма морал, съвест, чувства, чест, достойнство и здрав разум. И най-смешното е, че е на възраст, а не може да мисли. И Богдан Кирилов, и Кунчев знаят предварително резултатите от клиничните изпитания. Каква наука само! Правят си експерименти с невинни деца. Отврат!!! И защо този демон в човешки образ си мисли, че ще ваксинираме децата си? Нищо подобно. Първо ще трябва да мине през труповете на безброй родители!
10
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бай Ганьо до онзи ден искаше Пфайзер. Дойде Пфайзер, ама Бай Ганьо не се ваксинира. Е, пределно ясно е, че тези, които не попадаме под знаменателя и прякора Бай Ганьо сме се ваксинирали отдавна. Тези, които издържаме икономиката и плащаме жалките заплатки на Бай Ганьо. Абе, животът си знае работата. Падам от смях как сервитьори и склададжии с по 2000лв. заплатки седнали да се перчат как разбрали конспирацията. Направо ми се насълзяват очите от смях. Ама животът достатъчно ги е наказал.
9
1
 
21
 
! Отговори
Ваксини преди 1 месец
Пуснаха предните два дни Богдан Кирилов да лицемери и казва, че ако (подчертаваме!) бъдат одобрени за деца, ваксините ще се прилагат върху тях от средата на юни. А този сега се изпуска, че предварително му е ясна оценката на ЕМА. Много глупав човек е и мисли хората за наивни. Колко е смешен и отвратителен! Народът познава толкова съвършено пропагандните ти трикове, Кунчев, че чак си нямаш идея. Знае за търговията ти. Впрочем, твоята реклама е смехотворна и колкото повече говориш, по-лошо става.
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кунчо преди да започнете да ваксинирате затворниците изчакайте цялата ви шайка барабар с главатаря ви Б.Б. да влезете зад решетките и тогава всички ще ви ваксинират.
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Според доц. Кунчев са напреднали много нещата ваксините на "Пфайзер" и на "Модерна" да се прилагат и върху деца и през следващите два или три месеца това ще стане факт".----------------Забележете! Той знае предварително, че след два или три месеца ваксини ще се прилагат на деца. Следователно клиничните изпитания нямат никакво значение! Те си движат търговията и ще ги предлагат и на родителите, желаещи да ваксинират децата си. Този е по-зле от нацистите и вече го считаме заплаха за децата!
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Броим дните до трибунала, марионетка.
5
1
 
7
 
! Отговори
Бойколанду преди 1 месец
Ваксини има но теб никога те нямало безумнико Ти си по скоро за Карлуково НО ИМА И ДРУГИ КАТО ТЕБ ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ЛОЯТО СЕ УПОВАВА НА НЕКЪДЪРНИК КАТО ТЕБ
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аре стига с тоа вирос. Он се скапа като ГЕРп.
3
2
 
15
 
! Отговори
Ник преди 1 месец
единствения имунитет 100% сигурен в този МАщабен експеримент с човешкото здраве и геном, е съдебния имунитет на производителите, разпространителите, пропагандаторите и инжектаторите на тази ваксотрова. ЗА СЕГА. Но този имунитет няма да ги спаси от народната "любов" като почнат да мрат като мухи жертвите им. сега и за децата точат лиги да ги модифицират генетично!
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ваксините подриват имуната система,а действието ще продължи 10 години дори този вирус да е изчезнал, ваксинираните развививат болеста от която са ваксинирани, също така като няма проблем при съответната болест, ще избие нещо друго за което не са подозирали в следствие на ваксината..
1
4
 
28
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Даже гледам плават ваксини и в канала зад Малък градски театър...