Правителството освободи председателя на ДА "Разузнаване"

Постът ще бъде зает от Антоан Гечев
Обновена: 16 юни 2021 12:53 | 16 юни 2021 12:13, Веселина Йорданова
22
Правителството освободи председателя на ДА "Разузнаване"
Снимка: БГНЕС

Правителството освобождава шефа на Държавната агенция "Разузнаване" Атанас Атанасов.

Това съобщи говорителят на кабинета Антон Кутев. Сред мотивите е липсата на политическа неутралност, както и непредоставяне на разузнавателна информация на президента.

На поста ще бъде назначен Антоан Любомиров Гечев.

Антоан Гечев е бил заместник-директор на Служба "Военна информация" в периода 2018 г. - 2020 г. Притежава образователно-квалификационна степен "магистър" по специалността "Военно дело" от ВА "Г. С. Раковски".

Кабинетът освободи и зам-председателя на ДАНС Недялко Недялков, като на негово място е предложен Станислав Станчев, който да довърши мандата му.

Станчев притежава образователно-квалификационна степен "магистър" по специалността "Танкови войски-строеви" от ВНВУ "Васил Левски" и по специалността "Финанси" от УНСС. Работил е в ДАНС. Заемал е длъжности в силите на НАТО в Афганистан.


22
Още по темата: ДА Разузнаване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
здравейте поданици , преди 1 месец
и да мрънкате,и да не мрънкате ,това е . След един месец, ще правите каквото ви кажат, и ще забравите всички глупости на демокрация,свобода,права.........От Радев
20
0
 
2
 
! Отговори
Кико преди 1 месец
Зеления чорап в атака! ГОРКОНИ ни !Москва си подържа палашите!
19
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 1 месец
До карачанаковСледващият е шефа на ДАТО - Цв.Китов
18
5
 
5
 
! Отговори
?!? преди 1 месец
То е ясно,че държавата ще катастрофа скоро бюджета ще свърши ще искат актуализация и кредити и като опапат всичко ще ни хвърлят пак държавата, като оглозган кокал. Да ги спрем сега. Не на Радев и БСП.
17
5
 
6
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Кой е следващият ? Най вероятно директора на Зоопарка то други май не останаха не сменени.ДЕРЗАЙ РУМКА,само че помнибумеранга има свойството да се връща.
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е добра новина. Още едно изчегъртване.
15
3
 
3
 
! Отговори
Поради преди 1 месец
Липса на танкове,шефовете се преназначават в разузнаването!В контраразузнаването е ред на бивш от строителни войски!
14
2
 
5
 
! Отговори
Ясно преди 1 месец
Вече ще се казва ДА ''Разузнава НЕ'' !
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
предател след предател се внедрява
12
8
 
9
 
! Отговори
О,Шипка-радефф преди 1 месец
ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ ! НО ДОСИЕТАТА СЕ ТРУПАТ ПРИ ГЕШЕВ ! ТАМ ЛАБАВО НЯМА ! СЛЕД 11-ти, МУ МИСЛЕТЕ ПАЛЯ4ОВЦИ !
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пламен Хитлера ми харесва-Човекът-трансмисия. действа човека и хич не му пука...
10
6
 
12
 
! Отговори
Мун.чо отново лъже преди 1 месец
В последно време Радев се подвизава в ролята на чистачка. Най-близкият му човек - Пламен Узунов върви и след него само ***, шкарто.Каквото и да направи, след него се сипе ***. А нашият Мун.чо върви и със стирката чисти ли чисти. защото мисли, че всичко е конспирация. не, не , господин президент не е конспирация , а живата истина- корупция, шуробаджинащина, назначения на калинки, платили с подаръчни торбички. И още мното неща ще излязат наяве, много журналисти имат материали, които ви компр
9
5
 
9
 
! Отговори
Ангелов преди 1 месец
Аз вече си мислех че по големи глупост не могат да се сътворят но ме опровергахаНе можахтели някаква по добра причина да измисли те например че не са предопредили предварително резидента че ще разкриват руските шпиони та да вземе мерки или да му кажат че деса не може на две длъжности едновременно да я нажначи а просто да и вдигне заплатата двойно. Въобще голям смях за. Европа и голям срам за България. Да ни е чистито прозрачно то не корумпирано компетентно правителство.
8
11
 
11
 
! Отговори
Милицьонер-Разведчик преди 1 месец
"""...както и непредоставяне на разузнавателна информация на президентал""""---- Майкааааа, какво обвинение. Ами нали да предоставиш разузнавателна информация на пРезидента е все едно да изпратиш същата до съветско-руското пасольство или директно до КГБ-ГРУ. Ефектът е същият.
7
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това вече не е само преврат и чистка на Резиденти Радев а откровенКремълски Пуч в България. Долна комуно-фашистка военна хунта.
6
16
 
20
 
! Отговори
Супер преди 1 месец
Браво изтържете калинките и търтейте на герб, но обявеното 10% съкращение в полицията е малко, много малко.
5
24
 
20
 
! Отговори
Off преди 1 месец
Това е естествен ход на руския peзидeнт у нас.
4
21
 
23
 
! Отговори
DDD преди 1 месец
Само така! Служителите в тази агенция по закон трябва да са деполитизирани, но на практика не е така! Както от самия Атанасов, така и от голяма част от ръководителите на отдели и подразделения се води масова пропаганда в полза на ГЕРБ! Тази агенция на практика е българското ГЕСТАПО!
3
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Говорит Москва: Молодци ! Сега нашите "туристи" ще могат свободно да разглеждат "катедралите" в цяла България, а не само в министерството на отбраната !
2
24
 
22
 
! Отговори
българин преди 1 месец
Този,който изпълняваше,политическите поръчки на ГЕРБ ли? И беше на подчинение на Борисов?-:) Нали се сещате,че те службите,няма как да са " независими"! Мачкай г-н премиер!