2-годишно дете се нуждае от скъпо лечение след изкаран COVIID

Необходима е сумата от 35 000 евро
29 юли 2021 18:00, Анисия Иванова
54
2-годишно дете се нуждае от скъпо лечение след изкаран COVIID

През месец май 2-годишната Белослава е диагностицирана с коронавирус, без преди това да имала симптоми на инфекцията.  Оказва се, че болестта вече е нанесла сериозни поражения.

Семейството се нуждае от помощ, която ще покрие разходите им за животоспасяваща операция и последващата рехабилитация в болница в Турция. Детето е с мозъчни усложнения след преживян сърдечен арест.

За лечението на Белослава са необходими 35 000 евро, за които ще разчита на всички, които искат да помогнат. 


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
9
 
! Отговори
ЖИРАФ преди 2 месеца
До 27- "Скоро става 1 година от първите поставени ваксини, не виждам да има някакъв проблем" - защото си слабоумен, неинтересуващ се, неинформиран, елементарен човек. Има такова количество информация, че може да се напълни библиотека. Но ваксизомби не чете, не се интересува, не подлага на критична оценка, само слуша телевизора и ВЯРВА.
31
11
 
8
 
! Отговори
Лекар преди 2 месеца
Всички болести ги Прекръстиха на КОВИД, а ако наистина Майката е Ваксинирана и го е Кърмила - работата е Ясна, вече има 1000-ди такива документирани в литературата случай - кърмата е пълна с Трилиони Спайк протеини от КОВИД-ваксината!
30
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чакам да прочета тази бабичка от бан вирусоложката какво има д акаже по въпроса. Мангъров също. Едно дете, нищожна бройка, ама като е вашето забавно ли ще бъде?
29
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Леле набедиха и ковид за мозъчни усложнения. Я дайте да видим майката какви лекарства е пила по време на бременността!
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Обадете се на ония 2 500 хил заплата която му плащате от държавните пари
27
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какви са тези хора дето само плюят ваксините? Да си покажат носовете пред хората и да покажат реални доказателства. Не е редно да плашите хората без да имате доказателства. В интернет всеки може да напише каквото си пойска. Скоро става 1 година от първите поставени ваксини, не виждам да има някакъв проблем.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Къде е държавата ? Само питам
25
6
 
6
 
! Отговори
Пазете се от Ваксъри преди 2 месеца
те сеят Смърт със Спайковете които отделят!
24
12
 
9
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 месеца
айде на бас, че поне 1 от родителите е Ваксиниран срещу КОВИД и това дете никакъв КОВИД не е боледувало, а се е нагълтало със Спайк Протеини от Ваксинираните си родители!
23
6
 
9
 
! Отговори
Посочете Ми преди 2 месеца
друг такъв случай документиран в Света и ще повярвам!
22
8
 
10
 
! Отговори
Фактите Говорят преди 2 месеца
1. КОВИД не ЗАРАЗЯВА Деца2. Няма Подобна Симптоматика3. Това Прелича на Спайк Протеин от Ваксините - Майката да не е Ваксинирана и да го е Кърмила - всички такива случай са поради Отровна Кърма на Ваксинирана Майкав Случай 3 - няма каква помощ да Искате - Подписа ли сте Декларация!!
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Lol - кажи още че сме бедни, ядем кренвирши, пием ракия, слушаме чалга. Да дзъннеш всичките камбанки.
20
5
 
8
 
! Отговори
Lol преди 2 месеца
Антиваксърите след като са изгледали конспиративно клипче в ютуб или след прочетен цитат от Мангъров който няма собствени проучвания или релевантно мнение "Аз знам повече от учените! *** съм, нямам медицинско образование, обаче разбирам повече от учените!!!!"
19
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако този ПАСКВИЛ е писан без знанието и съдействието на родителите, съжалявам ги. Ако обаче е писан с тяхно знание, съжалявам ги още повече!!!
18
16
 
2
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 месеца
Да ходи при Мангъров
17
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Охоо, добре върви ваксипропагандата. Боцкайте си децата с експериментални ваксини да ги предпазите от болест, която за тях е по-безопасна от грип. Ето, вижте колко страшно е без ваксина. Даже без да сте го боледували можем да ви диагностицираме с него.
16
8
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
КОГАТО КОРОНА ВИРУСА НАНАСЯ ЩЕТИ ТОЙ ГО ПРАВИ СЪВСЕМ ОТКРИТО И ЧОВЕК Е С МНОГО ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ! ТЪЙ, ЧЕ ТУК ВИ ЛЪЖАТ СЪВСЕМ ОТКРИТО! А НА КОРОНА ВИРУСА МУ СЕ ПРИПИСВАТ ЕДИН КУП ЗАБОЛЯВАНИЯ КЪДЕ ОТ НЕВЕЖЕСТВО КЪДЕ С ЦЕЛ ДА СЕ ИЗМАМИ НЯКОЙ КАКТО Е ТУК! ДЕТЕТО МОЖЕ ДА Е БОЛНО НО ТУК СЕ ТЪРСИ СЕНЗАЦИЯ И НАИВНОСТТА НА ПРОСТОЛЮДИЕТО И ГРАМ НЕ СЕ ОБЯСНЯВА ЗА КАКВО ТОЧНО СА ПАРИТЕ НУЖНИ!
15
6
 
20
 
! Отговори
123 преди 2 месеца
Няма да дупчите децата. Гaдове алчни.
14
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не ходете в Турция, хора. Аз се опарих брутално с тези с аборигени. Вземат то пари като за операция в белия свят а те лекуват като в Африка - ако стане, стане. Лекувах се при Зафер Оркун Токташ - абсолютен мошеник и печелбар. Сега съм инвалид.Господ да дава сили на родителите и да се смили над малката душа
13
6
 
5
 
! Отговори
Де преди 2 месеца
Го мангъра бе..?