2-годишно дете се нуждае от скъпо лечение след изкаран COVIID

Необходима е сумата от 35 000 евро
29 юли 2021 18:00, Анисия Иванова
54
2-годишно дете се нуждае от скъпо лечение след изкаран COVIID

През месец май 2-годишната Белослава е диагностицирана с коронавирус, без преди това да имала симптоми на инфекцията.  Оказва се, че болестта вече е нанесла сериозни поражения.

Семейството се нуждае от помощ, която ще покрие разходите им за животоспасяваща операция и последващата рехабилитация в болница в Турция. Детето е с мозъчни усложнения след преживян сърдечен арест.

За лечението на Белослава са необходими 35 000 евро, за които ще разчита на всички, които искат да помогнат. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
11
 
8
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Всички болести ги Прекръстиха на КОВИД, а ако наистина Майката е Ваксинирана и го е Кърмила - работата е Ясна, вече има 1000-ди такива документирани в литературата случай - кърмата е пълна с Трилиони Спайк протеини от КОВИД-ваксината!
27
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакам да прочета тази бабичка от бан вирусоложката какво има д акаже по въпроса. Мангъров също. Едно дете, нищожна бройка, ама като е вашето забавно ли ще бъде?
26
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле набедиха и ковид за мозъчни усложнения. Я дайте да видим майката какви лекарства е пила по време на бременността!
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обадете се на ония 2 500 хил заплата която му плащате от държавните пари
24
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тези хора дето само плюят ваксините? Да си покажат носовете пред хората и да покажат реални доказателства. Не е редно да плашите хората без да имате доказателства. В интернет всеки може да напише каквото си пойска. Скоро става 1 година от първите поставени ваксини, не виждам да има някакъв проблем.
23
6
 
6
 
! Отговори
Пазете се от Ваксъри преди 2 години
те сеят Смърт със Спайковете които отделят!
22
12
 
9
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 години
айде на бас, че поне 1 от родителите е Ваксиниран срещу КОВИД и това дете никакъв КОВИД не е боледувало, а се е нагълтало със Спайк Протеини от Ваксинираните си родители!
21
6
 
9
 
! Отговори
Посочете Ми преди 2 години
друг такъв случай документиран в Света и ще повярвам!
20
8
 
10
 
! Отговори
Фактите Говорят преди 2 години
1. КОВИД не ЗАРАЗЯВА Деца2. Няма Подобна Симптоматика3. Това Прелича на Спайк Протеин от Ваксините - Майката да не е Ваксинирана и да го е Кърмила - всички такива случай са поради Отровна Кърма на Ваксинирана Майкав Случай 3 - няма каква помощ да Искате - Подписа ли сте Декларация!!
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Lol - кажи още че сме бедни, ядем кренвирши, пием ракия, слушаме чалга. Да дзъннеш всичките камбанки.
18
5
 
8
 
! Отговори
Lol преди 2 години
Антиваксърите след като са изгледали конспиративно клипче в ютуб или след прочетен цитат от Мангъров който няма собствени проучвания или релевантно мнение "Аз знам повече от учените! *** съм, нямам медицинско образование, обаче разбирам повече от учените!!!!"
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако този ПАСКВИЛ е писан без знанието и съдействието на родителите, съжалявам ги. Ако обаче е писан с тяхно знание, съжалявам ги още повече!!!
16
16
 
2
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Да ходи при Мангъров
15
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Охоо, добре върви ваксипропагандата. Боцкайте си децата с експериментални ваксини да ги предпазите от болест, която за тях е по-безопасна от грип. Ето, вижте колко страшно е без ваксина. Даже без да сте го боледували можем да ви диагностицираме с него.
14
8
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КОГАТО КОРОНА ВИРУСА НАНАСЯ ЩЕТИ ТОЙ ГО ПРАВИ СЪВСЕМ ОТКРИТО И ЧОВЕК Е С МНОГО ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ! ТЪЙ, ЧЕ ТУК ВИ ЛЪЖАТ СЪВСЕМ ОТКРИТО! А НА КОРОНА ВИРУСА МУ СЕ ПРИПИСВАТ ЕДИН КУП ЗАБОЛЯВАНИЯ КЪДЕ ОТ НЕВЕЖЕСТВО КЪДЕ С ЦЕЛ ДА СЕ ИЗМАМИ НЯКОЙ КАКТО Е ТУК! ДЕТЕТО МОЖЕ ДА Е БОЛНО НО ТУК СЕ ТЪРСИ СЕНЗАЦИЯ И НАИВНОСТТА НА ПРОСТОЛЮДИЕТО И ГРАМ НЕ СЕ ОБЯСНЯВА ЗА КАКВО ТОЧНО СА ПАРИТЕ НУЖНИ!
13
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ходете в Турция, хора. Аз се опарих брутално с тези с аборигени. Вземат то пари като за операция в белия свят а те лекуват като в Африка - ако стане, стане. Лекувах се при Зафер Оркун Токташ - абсолютен мошеник и печелбар. Сега съм инвалид.Господ да дава сили на родителите и да се смили над малката душа
12
6
 
5
 
! Отговори
Де преди 2 години
Го мангъра бе..?
11
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вируса е универсалното оправдание за некадърщина и безотговорност.
10
16
 
10
 
! Отговори
Дико Сашев преди 2 години
Всички антиваксъри да дарят по 1 лев и сумата ще се събере. Нека веднъж поне да покажат загриженост за живота на някой друг.
9
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тоя Ковид бе!Много деца са болни,страшно е,и стига с тази Турция,така онази жена уж да я спасят,вие плювахте по бг лекарите а тя почина в Турция ама не върнаха парите турците.Имаше време при соца когато няма как родители да молят за пари да спасят детето си,ДЪРЖАВАТА поемаше всичко дори лечение в чужбина,но ние си имахме истинско здравеопазване.Съжалявам,че го няма онова време,много искам да се върне онзи модел на живот-нищо друго няма спасение!