ГЕРБ в офиса на "Труд": Умишлена саморазправа!

Според Тома Биков, акцията е "политическа поръчка"
6 дек 2021 18:45, Петя Славова
121

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава драматичната ситуация в офиса на "Труд". ГЕРБ поиска извънредно заседание на Народното събрание заради случая.
Още по темата

"Идваме да видим дали има някой арестуван, това би било недопустимо, ако се случи. Това, което се случва с "Труд", е изключително опасно. Говорих с главния редактор. Тук става въпрос за умишлена саморазправа с медията. На тях не са им пращани фактури за наем и така не са могли да извършат плащания", заяви Тома Биков от ГЕРБ, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Той определи акцията като "политическа поръчка".

"Явно не харесват или не подкрепят настоящото управление и г-н Минеков като човек, който си тръгва след няколко дни, си изпълнява последния ангажимент към служебния кабинет", добави Биков.

Даниел Митов уточни, че вече са събрани нужните подписи за извънредно заседание на НС.

"За свободата на словото много се говореше. Сега служебният кабинет на Радев показа какво означава саморазправа с една медия", заяви Митов.

Журналистите от медията са получили протоколи за доброволно напускане на помещенията, които не са подписали, подготвят утрешния брой на вестника.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
0
 
! Отговори
Свобода преди 2 години
УБИХА ТРУДЪТ НА ГЕРБЕРИ :) :) Дай, Боже, повече такива "репресии .ВСИЧКИ ЖУРНАГЕРБЕРИ , ПИКГЕРБЕРИ И ДРУГИ ДРАСКАЧГЕРБЕРИ ОТДАВНА ЧАКАМЕ ДА ГИ ИЗГОНЯТ И ДА ГИ ЗАТВОРЯТ ! УМРЪЗНА НИ ОТ ТЯХНОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ И МИСЛИ СЪС СВОИТЕ ГЕРБЕРОПРОБЛЕМИ !!!
97
0
 
7
 
! Отговори
Ясно е преди 2 години
На всички е ясно, че не си е плащал, а в замяна на това е величаел доскоро управляващите. Така че лизачът Тома Биков и другите в мутренската партия могат да плачат колкото искат!
96
0
 
3
 
! Отговори
П.К. инк. преди 2 години
Съществува ли в съвременния наш Свят задкулисие? П. Блъсков отвори вратата за задкулисието в нашия си Свят. А известния хамалин на бесилки и ковчези получи заслуженото...
95
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрите - на шиша! Да си плащат наема!
94
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За каква умишлена саморазправа става въпрос: от 1 г. редакцията на "Труд" не си е плащала наема за помещенията.Направени са две предупреждения за неплатен наем и сетне следва принудително опразване на помещенията. Екипът на Труд може да се оплаква за изгонването на Дядо Господ. Гражданско неподчинение - глупости! Действано е напълна законно. А от ГЕРБ има юристи, които отлично познават законите.
93
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има спор между страните, той предстои да се реши по съдебен ред, защо полицията се опитва да изземе правомощията на съда? Защото Тука Е Така и Радев е Самодържеца а Рашков е неговия наказателен инструмент.
92
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината идва и дори 50 млиарда заем да изтеглите,, пак ще ги профукате без следа. Няма никакви градивни идеи, само РРР ( реваншизъм от Радев и Рашков). Кирил и Асен, вече се вижда, че не вземат сами решенията и действат под чужда диктовка. Жалки момченца, оставят силовите структури на архаичните комунисти, защото не са научили в Харвард как точно се управлява МВР, важното е, че ДС школата знае и може и ще го направи.
91
6
 
13
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ТАЗИ КОПИРНА МАШИНКА САМО В ДЪРЖАВЕН ИМОТ ЛИ МОЖЕ ДА РАБОТИ , ПИТАМ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!
90
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ да плати задълженията на Труд е една от най-големите изцепки на т. нар. президент. Т. нар. президент вече е ясно, че не е обединител, ами все по-видимо е ОБЕДНИТЕЛ на България, колкото повече радево управление, толкова повече ще обедняваме.
89
5
 
5
 
! Отговори
НАТО-ГЕНЕРАЛ..?? преди 2 години
ДЕМОКРАТ...??........... Г Н У С Е Н...!!............ КАТО-ГНУСНИТЕ ОБЕСНИЦИ....
88
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията герб взема огромна субсидия и ако иска спокойно може да плати наема на труд . Защо герб не го прави като е толкова загрижен а държи милиони на сметка ??? Ауууу значи герб пак лъже !!!
87
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мунчовизъм в действие. Само не разбирам на какво се радвате, за вас ще има само мизерия, особено когато на първи януари се събудите оповръщани и разберете новите цени на ток, вода и парно. А за троленето ви плащат колкото струвате-жълти стотинки.
86
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бой по гepбepyнгелските kpaтуни!!!
85
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха така. Погребвай всички, които са срещу генералната линия. На българина повече от Работническо дело не му трябва, днес то се казва Капитал, но иначе разлика няма - един народ, един президент, един вестник.
84
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Блъсков знае: "На държавата не се плаща, от държавата се краде!"
83
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се чете: "Труд умря без държавни пари и без аванта от държавата"
82
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този мирилзив *** Труд - Работническо дело, много отдавна щеше да умре, ако не беше изкуственото дишане уста в уста на Бойко Борисов в устата на Блъсков. Мъртвецът Труд-Работническо дело, трябва да бъде погребан без почести.
81
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя фигурант голям глупендър излезе. Харесва му да мачка и си вярва, че така ще е винаги. Но утре страницата се обръща и дали ще ти стиска да размахваш юмрук срещу протестиращите срещу тебе?
80
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човеко не е плащал наем на държавата.
79
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рекетьорите тръгнаха.