Близнаци, Водолей... Кои са гениите в зодиака?

Те разбират проблемите на другите
8 дек 2021 15:40, Екип на Tialoto.bg
15
Близнаци, Водолей... Кои са гениите в зодиака?
IStockphoto

При желание всеки може да развие своята интелигентност, но скрити таланти и вродени качества насочват някои от нас към големи постижения още от детството. Нека да разберем кои знаци на зодиака имат най-висок коефициент на интелигентност.

Близнаци
 
Още от раждането си Близнаците имат жажда за всичко ново, включително за нови знания. Обикновено те имат няколко дипломи за висше образование, бързо възприемат и усвояват всяка информация, но невинаги могат да подредят всичко. Понякога в главите им настъпва истински хаос, между другото, същият като в дома им. Близнаците бързо реагират на промените в живота, лесно се учат, мислят практически, приятно и интересно е да общувате с тях. Те знаят как точно да изразяват своите намерения и разбират добре трудностите и преживяванията на другите хора. Тяхното IQ винаги е към върха.
 
Водолей
 
Във всяка компания Водолеите могат да покажат ума си. Те се отличават с постоянство, склонност към упоритост и висока интелигентност. Представителите на този знак често изглеждат срамежливи, сдържани, но зад това се крият много знания и таланти. Водолеят има висок коефициент на интелигентност от раждането, но невинаги се проявява. Ако представител на този знак се интересува от кариера, тогава неговите умствени способности ще се активират и ще помогнат за постигането на целта. В същото време хората Водолеи не обичат да работят, така че често рационализират, оптимизират, опитвайки се да избегнат ненужната работа.
 
Козирог
 
Хората, родени под съзвездието Козирог, се отличават със силни волеви качества. Те лесно поемат отговорност в различни ситуации и знаят как да оправдаят действията си. 
 
Още по темата, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Водолей преди 1 месец
Единственото вярно за мен от написаното е, че ме мързи да работя. Тогава понякога измислям как да избегна ненужната работа. Иначе съм глуповат, непрактичен, не се интересувам от кариера, не съм завистлив и алчен.
12
1
 
2
 
! Отговори
Несмезодий преди 1 месец
Не сме зодии и не сме гейове.
11
16
 
1
 
! Отговори
ф преди 1 месец
Близнаци и февруарски водолеи - гении на лицемерието, подлостта, злобата, алчността и пр.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Последните три нямат нищо общо.
9
3
 
3
 
! Отговори
nimportequi преди 1 месец
Бат Бойко е близнак за това ли е такъв гений?
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Близнаци? Вярвате ли си? Това са шизофрениците на зодиака. Но пък каква мания за величие имат, леле! Джекил и Хайд в действие, ще ми ги изкарвате гении. Да не е близнаци някой "гениален" политик, на който искате да се сложите днес.бг?
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И какво? Ако има 20 набора и 5 от тях са една зодия, какво? Като клонинги ли са?
6
2
 
7
 
! Отговори
Зодия Близнаци преди 1 месец
на Дявола ортаци!
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що за объркан човек трябва да си, упорито да вярваш в "астрология", без да има и едночко емпирично доказатеслтво за верността на теориите й?
4
6
 
6
 
! Отговори
Козирог преди 1 месец
наистина сме способни да съберем огромно количество информация. Понякога ми омръзва от всички файлове, книги, доклади и какво ли още не. Но пък е забавно да съм аз :) Близнаците са наистина приятна заодия, водолеите също. Виж лъв... тея масово не са ми по вкуса. Добре, че има слънце, зе иначе не знам как щяха да се разберат кой свети най-силно ;)
3
7
 
8
 
! Отговори
Аз съм Водолей преди 1 месец
Не знам зодията на мацката от снимката, но е голяма сладурана!
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами аз съм жена- зодия близнаци и завист или злоба в мен не съществуват, но например в жени Деви- бол, мноого. Но може би има разлики при различните хора.
1
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Близнаците - особено жените - могат да бъдат единствено гении на завистта и плиткоумието. Водолеите са друго нещо - интелектуални и ексцентрични, те наистина са визионерите на зодиака.