Първи директен полет от България до Сейшели

175 пътници вече се радват на красотата на островите
29 яну 2022 13:51, Елка Василева
75
 Първи директен полет от България до Сейшели
Снимка: Генерално консулство на Сейшелите

Рано тази сутрин първият пряк полет от България до Сейшелските острови със 175 пътници на борда кацна на международното летище в столицата Виктория. Посрещнаха ги представители на сейшелското Министерство на външните работи и туризма, туроператори и представители на хотелски вериги.

Полетът се реализира от авиокомпания Bulgaria Air.

При отпътуването на летище София пътниците бяха приветствани от г-н Максим Бехар, почетен генерален консул на Република Сейшели в България, и получиха от него специална членска карта за клуб „Приятели на Сейшели в България“.

„Летище София е повече от писта и терминали, ние се стремим да популяризираме дестинация България и ежедневно да разширяваме мрежата от полети“, сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен директор „СОФ Кънект“.

Втория чартърен полет до Сейшелите е вече запълнен. Той излита от София на 25 февруари. Екзотичната страна стана все по-популярна сред българите, които сега ще бъдат значително улеснени при пътуването си до там. Те се допускат само с негативен PCR тест, без изискване за карантина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
5
 
! Отговори
вътю преди 2 години
ЧУДЕХ СЕ ЗАЩО НЕ МОГА ДА СПЯ НАПОСЛЕДЪК И НАЙ-СЕТНЕ СИ ОТГОВОРИХ-ЗАЩОТО СМЕ НЯМАЛИ АВИОЛИНИЯ ДО СЕЙШЕЛИТЕ. СЕГА ВЕЧЕ СПЯ КАТО,ЛИНИЯТА Е НАЛИЦЕ!!!РАЗГЕЛЕ!!!!
67
0
 
3
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
За Сейшелите не знам, ама за Скопие да ви светна защо они сакат бърже да пуснах самолет до там - оти с колата доде стигнеш и ке ти паднат пломбите. Пътищата са бетер нашите. Прясна информация от началото на януари. И честно да ви кажа - на отиване бяхме 3 коли на КПП-то, а на връщане - 5, та не знам кой толкова има зор чак пък и за самолет до Скопие.
66
1
 
2
 
! Отговори
Мильонер в остафвка преди 2 години
От куфарчето на Луканката*, профуках половината, с другите ще си поживея....
65
1
 
4
 
! Отговори
На почивка преди... преди 2 години
...ходеха само ТРУЖЕНИЦИ, а сега, БЕЗДЕЛНИЦИ С МАДАМИ !!
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А до Могадишу има ли полети, защото до Могаданедишу има 20 ?
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тези кой ще ги прибере от Сейшелите щом следващия полет ще е чак в края на февруари ? До небето се вдигна зов за полет до Скопие, а тихомълком е открита линия до Сейшелите. Браво.
62
1
 
10
 
! Отговори
Варналиев преди 2 години
Реклама на България еър, която от години не е държавна. Кой ли и е собственикът? Жокер: Същият, като на този сайт( една варненска групировка, владееща половин България).
61
3
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
И естествено новината е само и единствено да се гаври с овчият народ, който го интересува почивка там ще си намери инфо, но тук се цели да се покаже материалното превъзходство на номенклатурните функционери, колко са над изгладнелият народ.
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 22........."2000E са никакви пари за един среден ИТ. За полуграмотни, недоучили мързеливци не ме интересува"====Крети, да ви имам ИТ-генийчетата - могат да направят една бланка от хартиена на електронна! Пълни некадърници, не знаят Питагоровата теорема, а имат самочувствие на Гаус, Лагранж и Галуа едновременно! Има две момчета от Русе, които спечелиха милиони от Холивуд за тяхна програма! Ето това са ИТ-специалисти! Браво! А не високомерните некадърничета!
59
0
 
6
 
! Отговори
Саксофон Саси преди 2 години
За същата дата, предлагам по-ефтини билети, с преспиване на Луната !
58
0
 
4
 
! Отговори
Коши прайм ?? преди 2 години
Меринджейте*, ще ни вземат и душичките... с това харчене !!
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сейшели Мавриций Занзибар е гот да си в готин резорт иначе все едно се разхождаш в Максуда или Филиповци същите братя и мизерийка, а пък да седиш само в хотел за кво ти е да плащаш такива пари
56
0
 
5
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Колко струва билета?
55
0
 
8
 
! Отговори
Ори, мели, тъпчи, и преди 2 години
... и се народиха Милярдери, с Европейски помощи !
54
4
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Е, тва е народа се чуди как да си плати сметките за ток и парно, краставиците във Фантастико 6 лв., олио, хляб всичко поскъпа , но герберската номенклатура отива си кара зимата в летните Сейшели!
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От и до Люксембург кога ще има директен полет
52
1
 
2
 
! Отговори
Агадирски околности преди 2 години
Бяха препълнени, от всички националности, и ние там, БЪЛГЪРИ ! Имаше и шведи, дошли в "СААБ - КОМБИ" !
51
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората не могат да си плащат сметките кви сейшели кви пет лева.Как нормалния българин ще отиде на Сейшелите като няма пари не може да отиде даже до Варна .
50
3
 
8
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
Човекът на Васил Божков от НАП да извърши проверка, откъде тези 175 богаташа имат пари да почиват на Сейшелите, а не да да си дуе културистките мускули. Ама за тази работа трябва акъл и дупе, а Спецов определено ги няма.
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кабайеро...ти вдигни заплатите , че ако продължавате с тази политика да управлявате летището много скоро ще трябва ти с всичките си новоназначени директори на високи заплати да обслужвате пътниците. Щото за нема и хиляда лева все по-малко хора остават . Ама твоята задача там е друга все пак.