»сторик: Ќ€маме политик със здрав гръбнак

Ќие бъркаме лидерството с меси€та, за€ви –умен ћанов
22 апр 2022 22:40, јниси€ »ванова
51

Ѕългарското правителство трудно взима решение дали да изпрати военна помощ на ”крайна. ƒраматично беше решението за парите на пътностроителните фирми. ¬се по-често се чуват взаимни обвинени€ между политици кой е по-гол€м лидер от други€.

"Ќие бъркаме лидерството с меси€та, чакаме меси€та. —лед освобождението от турско робство винаги чакаме меси€та. ћинаха 33 г. в демокраци€ и нещата все повече не отиват на добре. —егашните политици са изложение на риска народът да изпита гол€мо разочарование", коментира историкът –умен ћанов в студиото на "ƒен€т ON AIR".

» добави, че политиците не могат да изплуват от проблемите.

"¬лиза се от проблем в проблем. »два ¬еликден.  ой си отпусна сърцето и душата да каже "»дват светли празници". ƒа се радваме на самолетната лини€ —офи€ - —копие ли? „акам и искам да бъда убеден. »скам да вид€ резултати", добави историкът пред Bulgaria ON AIR.

—поред него народът е уморен от обещани€.

"Ќикой, който е обещал да разкъса всички свински черва и взаимовръзки, не го е изпълнил. Ќикога статуквото не е напускало политическата сцена. Ќие виждаме и стари ветерани, които от 30 г. сто€т на тази сцена. Ќ€маме политик със здрав български гръбнак, който да тропне по масата и да каже - "Ќе така", каза още ћанов.

ѕо думите му Ѕългари€ ще просъществува благодарение на единиците неудобна интелигенци€, ко€то в трудни моменти става предводители на тълпата.

"Ќие обърнахме свободата на свободи€. –авенството иска колективизъм, а при него се губи чувството за отговорност. –авенството е да изпълн€ваш правилата и законите на една държава, но ние можем да сме равни и под робство. –авенството в една държава е да се бро€т гласовете, количеството е важно. «атова берем гласовете, много държави се управл€ват от много некомпетентни хора, слабообразовани, облечени с власт", добави историкът.

» даде съвет - да не забрав€ме, че идваме от миналото, живеем в насто€щето и отиваме към бъдещето. "Ѕез истори€та - н€маме бъдеще", каза на финала ћанов.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


51
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
40
0
 
3
 
! ќтговори
ƒЏ –ќ  преди 2 години
“енгри  ан-е, ти най-право си го казал ама виж как се намери н€кой да ти сложи минус! Ќе може вековната злоба на роба да не излезе срещу този който го разобличава. –оба мрази да му кажеш какъв е и за това мрази тези които говор€т фактите, истината. ‘акт е че населението го е страх от пром€на и не търси правдата. «а това го вод€т за носа повече от 30 г. и го намал€ват методично. 3 млн. надолу за тези години, сега ускор€ват процеса с войната. Ќарода търпи и се усмихва тъпо - от мен нищо не зависи!
39
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 години
Ћевски са се опитвали да го подкупват руснаците и да го прав€т руски шпионин, но той е бил много честен и неподкупен. «атова и е осъден на смърт от търците със съдействието на граф »гнатиев.
38
1
 
9
 
! ќтговори
“енгри  ан преди 2 години
ѕървом се започва от личността. јко личността в своето духовно, душевно и интелектуално израстване е възпитавана да н€ма гръбнак в живота, нема как обществото, социума и населението като ц€ло, да има гръбнак, а оттам и народността като физическа, интелектуална и духовна категори€. √ръбнак не да носи товар, а да бъде изправен, винаги! ѕолитиците са функци€ на безгръбначността на населението, понеже се избират от него;))) ѕросто е!
37
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 години
ѕроблемът на политиката ни е в равнодушието. ¬ тези над 50 %, които казват от мен нищо не зависи и обезсмисл€т живота и на останалите поне 30 %, които прав€т н€какъв опит да търс€т промени. »деалът е недостижим. “р€бват да бъдем по-скромни и практични, за да не получаваме непрекъснато дъното, вместо едно плавно издигане нагоре.
36
1
 
9
 
! ќтговори
 армен «латарева преди 2 години
“о€  ирил ѕетков е егати лекето
35
3
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 години
ѕќ–≈ƒЌ»я ¬»ƒ»ќ“≈Ќ  ќћ”Ќ»—“
34
0
 
12
 
! ќтговори
’а-ха преди 2 години
 акви политици? ¬ижте себе си. «а един пълен хладилник сте готови да предадете всичко.
33
0
 
6
 
! ќтговори
 отарак преди 2 години
ћекотели обаче имаме колкото щеш.
32
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 години
»скал е да каже н€маме политик със здрав мозък, но домашното му възпитание не му позволило и казал гръбнак.
31
3
 
5
 
! ќтговори
стар комунист преди 2 години
маноф ли баноф ли ,какъвто и ще да си ,ти ша вземеш да откриеш и топлата вода ,бре човек!??! Ќие да не сме кьорави и да не виждаме ,че за 30г се изпровърви всичкото поми€ от преди 89г да ни евава както си иска с благоволението на краварите и она€ дърта филшива островна ***,бре? јйде, отивай и празнувай!
30
2
 
2
 
! ќтговори
ƒа допълн€... преди 2 години
ƒо јнонимен 35 “очно така. “ова е истината.
29
1
 
2
 
! ќтговори
я па ти.. преди 2 години
ƒо јнонимен 23 Ћеле колко си зле , мили€ !
28
8
 
3
 
! ќтговори
“ака е .. преди 2 години
»махме , но го изчегъртаха.
27
15
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 години
Ѕългари€ е последна в ≈—, заради русофилите.
26
4
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 години
Ќо имаме премиер с мека китка.. ирето!!
25
0
 
16
 
! ќтговори
ќ—“ј¬ ј преди 2 години
 ире обеща борба с корупци€та и да направи Ѕългари€ кат Ўвейцари€ ни едното стана ни другото ами зам€захме на —вазиленд и той работи ссмо за –—ћ,”крайна и —јў.Ѕългари€ € н€ма дори в речника му
24
3
 
15
 
! ќтговори
јми преди 2 години
"ѕросто  иро",ћного просто
23
2
 
1
 
! ќтговори
»стината преди 2 години
“е политиците не ги ли пратихте на концлагер. —ега вече е модерно на учение къде  анада къде  иев.  итайците още ¬и чакат на хотел да идите. ћислете мащабно като –уснаците за да можете да спасите човека и държавата където мисл€т като човеко€дци още първо да €м от жена ти идецата после можеш да сееш домати и да строиш за себе си на ”краинска зем€. “–јƒ»÷»» кскео да прсвиш ами прпсто му показваш –уските традиции и се чуда защо не му е пуснал поне 10 €дрени бомбо какво чака червени€ кръст ли да дой
22
6
 
20
 
! ќтговори
Ѕай »ван 2 преди 2 години
 ак да има политик със здрав гръбнак ,като народър е разделен ? ¬ижте народното събрание.12 г герп ни доведоха до масова бедност и корупци€ и още има хора готови да гласуват за т€х.—ега искат предсрочни изботи да си довършат краденето.“олкова золуни направиха и пак имат подръжници.јбе прасето го тегли гъола.
21
5
 
14
 
! ќтговори
√р преди 2 години
Ѕойко тиквата защо не е в затвора