Спряха издирването на Валентин Кожухаров, починал е

67-годишният шуменец бе обявен за издирване вчера
24 ное 2022 19:38, Александър Попов
5
Спряха издирването на Валентин Кожухаров, починал е

Полицията преустановява издирването на 67-годишния шуменец Валентин Кожухаров. За съжаление мъжът не е жив, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Оттам изказват благодарност на всички, подали сигнали за мъжа и неговото местонахождение.  

67-годишният шуменец бе обявен за издирване вчера, по молба на близките му. Той бе в неизвестност от 21 ноември, когато за последно е говорил със сина си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да прости човека. Всеки, който живее сам и особено тези, които са в напреднала възраст, да имат грижата да се споразумеят с някого, с когото да се чуват всеки ден. Така откриха починала моя много възрастна позната, чието дете отдавна живее в чужбина. Жената се беше разбрала със свой роднина да се чуват по телефона ежедневно. Веднъж през целия ден не се обадила, нито отговорила на негово обаждане и още сутринта той, в присъствието на съседи и на полицай беше разбил бравата и я бяха намерили.
1
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те пък досега полицаите щото са изтъркали подметките да го търсят сигурно.... Видяхме им "издирванията" и по случая с ицчезналото момче в Радомир и в много подобни случаи. Разчита се човекът да се появи сам отнякъде или да го намерят други хора по случайност. През това време полицаите си топлят столовете